7

румен

преди 5 години

Нямат проблем да обявят ..но се правят на улави..мяма как две държави да са в Ес..т.е. каталуния я няма в договорите и излиза. Питам какво става с бизнеса..с митатат които ще плашат в Ес и другаде..просто фалират..А каква валута ще ползват като не са член ан Ес и еврозоната..няма как евро..тогава какво..хартия..стига с тези приказки..на каталунците пределно им е ясно ..какво като се биеш в гърдите и уж си свободен а финансово си зависим.. ЕС веднъж показа че не ги иска.. иначе ще стант 100 дър

6

Анонимен

преди 5 години

Меркел я е страх, да разреши на Сърбия да очертае границата с Косово, да не би и Каталуния да иска да очертае с Испания. Догодина ще има такива събития вероятно. Великобритания ще се разпадне на Кралство на Англия и Уелс, Република Шотландия, а Северна Ирландия ще се обедини с Ирландия. Босна и Херцеговина ще се разпадне на Република Босна, Хърватска част, към Хърватия и Република Сръбска към Република Сърбия. Възможно обединение на Албания и Косово и напрегнато положение в Македония.

5

Анонимен

преди 5 години

Крим е Украйна, а Украйна е Европа!

4

Анонимен

преди 5 години

Едните, освен че са глухи, са и нагли!(сепаратистите)

3

Анонимен

преди 5 години

Не може такива неща.............Испания не е Сърбия...............нали?Отново двойните стандарти на ЕС!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Стратегията на каталунците е испанците да си мислят, че имат стратегия и да се опитват да я отгатнат, а те всъщност нямат.

1

Анонимен

преди 5 години

Имам чувството, че за Вас диалог между глухи не може да се проведе!