25

Рамбо от аляска

преди 5 години

Тя природата,ще заличи Америка,много невинна кръв е пролята там.Тя забавя но не забравя

24

ПЕНКО

преди 5 години

ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ РУСИЯ ДА НЕ ЗЛАРАДСТВА , ЧЕ МОЖЕ ТОЛКОВА ДА УСИЛИ ЕДИН УРАГАН КЪМ НЯКАКВО СИ КРАЙБРЕЖИЕ !!!??? НЕ Е КОРЕКТНО КЪМ УБИЙЦИТЕ НА 120 МИЛИОНА ИНДИАНЦИ ...ТЕ СА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ТОЛКОВА ТАЛАНЛИВИ РАСИ !!!???ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВА ВЕЛИКА МУЗИКА И ИЗКУСТВО СА СЪЗДАЛИ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА ...А ЗА МЪРТВИТЕ ИНДИАНЦИ -ЕДНО -"Ж А Л К О -КОРЕНЯЦИ" !!!

23

До 20

преди 5 години

Нали не забравяш че по твоята логика твоите негативни мисли ще се стоварят върху поколенията ти също така. Трудно а?

22

Анонимен

преди 5 години

Тоест най- зле настроена спрямо България!

21

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 11,Надпреварват се всъщност Великобритания и Франция коя да е най аз ли на ме реката спрямо България. Справки - Ньойски мирен договор!

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Ами тия хора как спят спокойно като под тях са кокалите на избитите индианци 20-30 милиона за около 300 години. Ние българите сме 4-5 милиона сега защото агаряните са действали като англосаксонците. За 500 години /присъствие - според демократите/ и при нас фирата е не по-малко от 20-30 милиона

19

Анонимен

преди 5 години

Божията сила се стоварва върху кравария. Бог е казал. На всеки му според делата на всеки му според заслугите. Грешниците ще си платят за избитите Индианци разпалените воини избити невинни и заграбената територия. Бог е казал също че греховете се плащат и от пра пра пра внуците. Доиде времето и тези дето се правят на набожни без грам покритие ще си платят и това е само началото. Краят щее жесток с изригването на наи големият вулкан които вече се пробужда. На този свят няма неплатени грехове.

18

Анонимен

преди 5 години

Алоу там живеят хора, ако не знаете, а вие се забавлявате от злобните си коментари. Докарали сте се до " Важно е Вуте да е зле". Тъжни и жалки.

17

Анонимен

преди 5 години

Днес от 4-та степен, но съм чувал че има и от 6-та степен. Те за такъв ми се иска да чуя.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Въобще англосаксонец ли е, е гадняр и зле настроен към България. Гадни създания на които не може да се вярва.

15

Анонимен

преди 5 години

Ще подуха, ще подуха, па ще спре. Де ще иде!

14

Бръчков

преди 5 години

Дай Боже по-малко кравари след урагана !

13

Киро Кюмюря

преди 5 години

да емигрират тук, няма да чуят повече за ураган

12

Анонимен

преди 5 години

Сега английският елит в Лондон е полудял................с лудата Тереза Мей и дъртата кралица-рептилка Елизабета Втора.В Америка, Доналд Тръмп, колкото и да е луд, поне се опитва да неутрализира хората на клановете Клинтън и Буш................те са членове на сатанистката масонска ложа "Череп и кости."

11

Анонимен

преди 5 години

Най-големият враг на България е Великобритания, а не САЩ.Американците не могат да се сравняват с англичаните по гадостите, които са причинили на България!!Но трябва да се чете историята!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Ако този ураган беше над Англия, нищо нямаше да остане от малкото жалко островче..............тогава щяха да забравят за "Новичок" и за "Брекзита" англичаните!!

9

ТHE Патриот

преди 5 години

BBC и Дойче Веле "Ураганът е бил забелязан да се среща с Путин преди да отлети към САЩ също така от урагана е изпаднал руски пастпорт и се оказва че името му не е Флорънс а Ураган Ураганович Московски свързан с руските служби .Вече е пуснат за международно издърване от Интерпол!Очаквайте допълнителна информация!!

8

Анонимен

преди 5 години

Има си естествени природни процеси, но има и геофизични оръжия, наричат се още скаларни оръжия!!HAARP отдавна не е тайна................но малко хора разбират как действа!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Геофизични оръжия съществуват, още Никола Тесла е знаел за тях..............но там нещата са много сложни, вече няколко суперсили имат такива оръжия, не само САЩ и Русия!!Освен това............материята е много сложна.............само за елитни физици и инженери!!

6

Анонимен

преди 5 години

Британското разузнаване разполага със снимки на двама руснаци, заподозрени в ураганната атака срещу САЩ.