18

До 20

преди 5 години

До 18Хаха, гербавите...по-спокойно, де.Това, че казваме открито, че вашия лидер е мутра и истински комунист, не означава, че задължително сме за БСП и Корнелия.Ама, вашите герберски глави не могат да го осъзнаят това.Я, кажи, какъв е бил мутрата преди 89г. и другия велик лидер Цв.Цв?

17

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Как така едни пари, които са релано на всички, някой еднолично решава да са за стадион?!.Ей така, "драги ми смехурко", когато има избори се явяват партии, с програми. Като не искаш някой друг да те представлява правиш партия, печелиш изборите и се разпореждаш със средствата на електората. Ако не знаеш, ГЕРБ спечели последните избори и за това. Кажи как трябва да се управлява страната, по друг начин?

16

До 16

преди 5 години

До АнонименГербавия, ти остави Корнелка. Тя е ясна. Ами, обясни, кой има предвид, че е окрал стадиона твоя водач-мутра?

15

Анонимен

преди 5 години

А Корнелка стадион КОГАААА?

14

MaйMyнaтa

преди 5 години

До Плевен Кво се жалиш бе, като сте панорамна холограма малко ли ти еее

13

Анонимен

преди 5 години

Нали видяхте, че избушиха и откраднаха "Васил Левски". Нали щяха да правят козирка и още много неща?Хахаха...и кой го окраде стадиона бе, мутроо??Да не съм аз?!!

12

Аз

преди 5 години

А защо новооткритата арена Шумен не позволява да домакинства големи състезания? Сещам се, защото намалихте местата без намалите цената! Същото като с Армеец.

11

Анонимен

преди 5 години

В България, колкото си по-***, толкова по-нагоре си.Пример - Бойко Борисов и обкръжението му от тъ паци и лакеи.

10

Анонимен

преди 5 години

Радев иска хвърчила, а Борисов стадиони. Това е разликата между генералите - единия мисли да руши, другия да гради !

9

?!?

преди 5 години

"Възможно е да извадим 100 милиона за едно кокетно съоръжение, стига да има за какво"..Ужас, все едно ги вади от джоба си! Аз пък искам 100 млн да се дадът на майките с болни деца! Как така едни пари, които са релано на всички, някой еднолично решава да са за стадион?! Що за безумие?

8

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах само кои са тези, които са ОБРАЛИ и ИЗТЪРБУШИЛИ националния стадион "Васил Левски"... ааааа, сетих се - това явно са ония ГАДОВЕТЕ, които клатят непрексъснато стабилността на Тиквините крадци и ортаците им в краденето - Тримата Доньо Доневци, неизвестно защо нарекли се Патриоти.

7

Анонимен

преди 5 години

Жалко и тъжно е да гледаш тези млади момчета, как се мазнят на една нагла и крадлива мутра.

6

Анонимен

преди 5 години

ББ, Красен, Любо.. трапезата ни е мила, не спортът. Тези може да са само рекламни лица на кланица или сви не ферма.

5

Анонимен

преди 5 години

боико а пита ли данъкоплатците чрез които ти и твоята свита живеят един безгрижен и охолен начин на живаот та попита ли ги дали са съгласни. С чужда пита помен искаш да правиш. Като обещаеш нещо искараи от твоите пари и от алчната ти свита ИНАЧЕ НЯМАШ ПРАВО ДА ОБЕШТАВАШ НИЩО

4

Анонимен

преди 5 години

Онази вечер на мача с Норвегия имаше 8 хиляди на националния стадион! За какво ни е нов? Само да натоварим някоя гербаджийска фирмичка със 100 милиона ли? Та ние вече нямаме футбол, на мачовете в А група ходят по 2-3 хиляди души, да не говорим, че има разни селски отбори, на които ходят по 100-200 човека.

3

Анонимен

преди 5 години

До Плевен"Във Плевен НЯМА стадион ! Във Плевен НЯМА спортна зала ! Във Плевен Няма живот"---Ами, да! В Плевен НЯМА МОРЕ, НЯМА КУРОРТИ, НЯМА ДАЛАВЕРА!!!К'во му пука на Тиквеният Мутро-преЦедател за Плевен!

2

Анонимен

преди 5 години

Хи хи

1

Плевен

преди 5 години

Във Плевен НЯМА стадион ! Във Плевен НЯМА спортна зала ! Във Плевен Няма живот !