72

Анонимен

преди 5 години

Селендури с много пари, как ли са ги направили?

71

Анонимен

преди 5 години

Защо не ги водят с белезници и полицаи?

70

Тоягата

преди 5 години

Имали някой осъден за измама с ДДС? Тия съм убеден че нещо не са слушали и сега го отнасят. Спомням си Хр. Бисеров дпсара, дето него и синът му го подгониха за някакви трансакции на пари, нелегални, пране, благодаря бла бла, сложиха го да седне и го оправдаха. И тук ще е така. Няма да има осъдени, за народа остава кушията... Прокуратурата е инструмент на властта, няма справедливост за народа

69

Анонимен

преди 5 години

Кумчо Вълчо останал недоволен от посещението му в горската тоалетна! Докато си вършел работата му пуснали химна. Акал прав!

68

Анонимен

преди 5 години

Бойко беше казал,да не си закачаме децата .А сега какво прави,това е много долно

67

Анонимен

преди 5 години

АРАБАДЖИЕВ Е НАЗНАЧЕН ЗА УПРАВИТЕЛ НА ЗАХАРНИТЕ ЗАВОДИ ОТ ИЛИЯ ПАВЛОВ!! ТОЙ СТАВА БОГАТ СЛЕД СМЪРТТА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ КАТО ИЗТОЧВА ЗАХАРНИТЕ ЗАВОДИ!!!ИЗОБЩО НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО АРАБАДЖИЕВ Е УБИЛ ИЛИЯ ПАВЛОВ !!-------------------------ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ЩЕ СЕ ЗАРАДВАМ АКО ЛИКВИДИРА И БОЙКО БОРИСОВ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО В БЪЛГАРИЯ!

66

Анонимен

преди 5 години

"Че до дни Маринела и Ветко Арабаджиеви ще се върнат в България, доброволно."До дни, считано от 01.01.2050г.

65

Анонимен

преди 5 години

СЧЕТОВОДИТЕЛКИТЕ ВЪВ ЗАТВОРА ЗА ДДС ИЗМАМИТЕ НО СИНА МОЖЕ ДА МУ ГИ Е ПОДАРИЛ ПАРИТЕ БАЩА МУ!!!ПОРЕДНАТА ПОРЪЧКА НА БОЙКО БОРИСОВ

64

Анонимен

преди 5 години

Ветко,Ветко абе забрави да напълниш партийната каса ли?

63

Н.

преди 5 години

Тия Арабаджиеви, ако се върнат наистина другата седмица, ще вземат да обясняват как не били разбрали, че ги търсят и седмици наред нямали връзка със света. А пък всъщност са нагряли телефонните кабели в опит да "се намери решение на проблема". Адвокати, министри, близки хора на тоя и оня, сто процента някой техен човек е ходил при Цацаров и Борисов, искали са гаранции, а писле оня мазния Марковски ще вземе да твърди, че това е атака срещу бизнеса им и много семейства ще останат на улицата.

62

Gorskio

преди 5 години

Да бе, ще се върнат... Просто не са платили достатъчно и не го пуснаха пишлемето да се измете при тях примерно в ЮАР...

61

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМедии няма, има прислуга.Медиийната империя на Дебелян и мама Ирена.Медийната империя на варнскити мютри от ОТБОР, към които принадлежи и този сайт.

60

Анонимен

преди 5 години

Всяка власт има нужда от олигархия, която да пълни и хазната но и партийната каса.Бойко, Меркелозата, Путчо, Тръмпи... няма значение.Всеки си има близък кръг от олигарси.

59

Анонимен

преди 5 години

Прави впечатление, че и медиите още не са наясно накъде дуе вятъра, и пишат някак неутрално. Обаче надушат ли, че ще му пуснат кръв, ще изкарат истински истории за възхода и падението му. Колко народ има що да разкаже, за контактите си с фамилията. Царя е гол, и шоуто започва.Българския бизнес, вече не е в състояние да купува политици, нещата се обърнаха. Политици се купуват на друго ниво, а те определят, кои да са бизнесмените. А да крадеш от държавата, която крепи системата е непростимо.

58

Анонимен

преди 5 години

Бойко- що ги пазехте три мандата тия крадльовци ?

57

ноби

преди 5 години

някои тук правят сравнение с кметицата. и какво значение има дали един *** е по- голям от друг

56

Анонимен

преди 5 години

А колко биткойна има семейството

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Послал си е некому дедовия.Няма бизнес в чужбина и всичките му активиса в Бг.Спукана му е работата.И пари в банка да има в чужбина пак ГОРИ.Света след 2016 е мнооого различен.Няма къде да скриеш пари или други активи.Жална му майка на асеновградското тарикатче.Брендо може да се крие цял живот щото си е свикнал от малък ама тези са OUT!!

54

Анонимен

преди 5 години

Алоооо, смехоратуратааа, къде са 10-15 полицая, вериги, белезници, хрътки и прочие "инвентар"... Говорим за обвинения и предполагаема злоупотреба с милиони, не просто 70 хил евро??!Сотир Делянов веднага да даде яснота на хората! Фишек Гешев също!

53

Анонимен

преди 5 години

На България и трябва американска намеса в залавянето и осъждането на големите престъпници. Ако небеше Сащ в Колумбия щяха да се кланят на Ескобар.