209

Българин!

преди 5 години

Комунистически "Визии за България" в исторически план: "Визия 44" - ставане на васал на СССР, насилствено принуждаване на почти половината от българите да станат македонци, избиване на цялата българска интелигенция и всички български патриоти, "Визия 48" - опит за затриване на България с присъединяване към Югославия, "Визии 63 и 73" - нов опит за затриване на България, този път с присъединяване към СССР, "Визия 96" - да откраднем всичко, дори и хляба на хората!

208

Анонимен

преди 5 години

Бойко бързо да харчи излишните пари от бюджета, че на червените тъй са им текнали лигите да ги прибарат, че ще изкъртят държавата. Също както партизанин вратата на мандра ще я изкъртят. Ще се напукат като свинье и ще уригнатт - "в името на народа го правим. Знаете ли колко ни е лошо, чак ша повърним. Вардааа". Трябваше навремето да се забрани тази партия, но и сега не е късно. Наследствени патологични клептоманни, начело с Председателката-Приватизаторка.

207

Armagedon

преди 5 години

Не само по села и паланки ами и по гори и баири да хванат,пак резултата ще е същия по изборите.С тези слаби кравки,таз закелевяла нива не ще да я изореш.Требе си як и здрав мотор и човек който може да изрине и авгиевия обор.Само с голи приказки не става.

206

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам и от все сърце успех на Нинова,да победи на изборите и да спре фалшифицирането на избори от Цвъ!

205

Анонимен

преди 5 години

БСП - крадци и лъжци.

204

Анонимен

преди 5 години

Дон Домат от женски род. Червената простотия е затънала до шия.

203

Анонимен

преди 5 години

на тази страна вече не й трябва програма,необходима е борба за всеки един човек,да повярва,че това е родината му и тя милее за него така,както той за нея,необходима е вяра,че тази държава не е за политиците и техните протежета а е за обикновения човек и неговото семейство.Не желаем лозунги ,нито програми,искаме загриженост за нашата съдба и нашето бъдеще,искаме да знаем,че някой мисли за нас а не за джоба си и за продажба на националните богатства,но вече вярата свършва,както и хората носещи я

202

Анонимен

преди 5 години

На *** никой вече не вярва. Тези могат да вземат властта само ако им помогне кремълкия гном с войничета. И после пак лагери, ткзсета, страх, задължителен руски язъйк и затворени граници. Честито!!!

201

Анонимен

преди 5 години

И парите за *** и манипулации няма да ви помогнат гербери,народа не ви диша,българоубийци!

200

Анонимен

преди 5 години

Само да не се засечат някъде с бойко,че и той е тръгнал на обиколка да нагледа матрияло как е .

199

Помнете ми думата!

преди 5 години

Корнелия няма да язди нито кон, нито магаре, обикаляйки села и паланки.В България има много села, има и градове. За да сколаса, Корнелия ще ги обиколи в полет, яхнала метла!

198

Анонимен

преди 5 години

Основният въпрос е не какво ще вкара като законопроекти БСП в парламента, а как ще вдигне стандарта на обеднелият народ, заплати , пенсии, икономика, положителен естествен приръст, здравеопазване, и пограничните обезлюдени общини.Как ще се стимулират дребните производители и страшно много още бакии за оправяне на ГЕП.

197

Анонимен

преди 5 години

Прибирайте стоката, заключвайте фермите и зареждайте пушките, башкрадците идват.

196

зрител

преди 5 години

Корни къде беше по време на правителството на П.Орешарски, защо не реши проблемите в държавата.Тръгвайте по села и паланки и не се връщайте !

195

Панталей Партизанина

преди 5 години

Нинова може за седмица да обиколи пеша България и да помогне на всеки в беда! Кой го може това? Никой.. Но Нинова има дарба, завет и цел - да няма жител гладен жаден или неудовлетворен!

194

Ludoto Lenche

преди 5 години

...prodaljavam da tvardia ...prost narod !!!

193

Анонимен

преди 5 години

КРАДЦИТЕ ТРЪГВАТ- ЗАКЛЮЧВАЙТЕ СЕ.

192

Анонимен

преди 5 години

Ха дъ са разберем къту мъже- НЕМА ДА МЕ ПИТАШ ОТ КЪДЕ ВЗЕХ ПАРИ ЗА ТЕХНОИМПЕКС- АЗ ПИТАМ.

191

Анонимен

преди 5 години

Ужас пак ли ще обират мандрите!!!Ще си купя пушка!

190

БЕНЧУ

преди 5 години

АЗ ОБЩИНАТЪ НЯМЪ ДА НАПУСНА, А ЗА БСП ТУ НЯМА ДА ПЛАЧА МНОГУ- ЦИТАТ