15

Анонимен

преди 5 години

Толерантната религия в действие.... Sand niggers

14

Анонимен

преди 5 години

Да им свършва петрола и да се връщат по палатките тези ***. Светът изобщо им обръща внимание само и единствено, за да им ползва петролеца и после да им вземе паричките от него като им продава ламборгинита, ролс-ройси и им строи небостъргачи в пустинята. Точно 100 години след като привършат черното злато ще са обратно по камилите, защото са пълни ***, които и на вързано куче хляб не могат да хвърлят.

13

Анонимен

преди 5 години

Това не пречи на Саудитска Арабия да бъде най-големия източник на терористи !!

12

Анонимен

преди 5 години

Гурбет в Либия.Отиваме на инспекция с техен "инженер" жена.Моята кола повредена,тя не може да ме вземе в нейната кола,защото съм мъж.Отложихме инспекцията.Кажете ми,това религия ли е?Това е Ш. И.Т.

11

Анонимен

преди 5 години

.....прокуратурата в страната призова всички чужденци в кралството да "уважават традициите и ценностите на саудитското общество".А защо те самите и съседите им не уважават традициите и ценностите на европейските християнски нации, когато са на тяхна територия...лицемерие и наглост на макс

10

Осман

преди 5 години

Преди години когато се сдобих със сателитен приемник на спътника Хотбърд открих един туркоезичен канал от Иран. Мисля че беше Ириб 2 или нещо подобно. Гледам излъчват сутрешна гимнастика ама само мъже. Новините пак мъже. Музика няма. Само документалните филми ми харесваха. После си казах това шериата не е хубаво нещо.

9

Край

преди 5 години

Чакай те бе САрабия е наша дружеска държава - от година имаме посолство в София и наше там. Нещо бъркате - човешките права не се спазват в Русия - в САрабия това да трепат жените с камъни си е традиционен спорт.

8

Анонимен

преди 5 години

Ako dadete vlasta na Valeri Simeonov shte stand po zle razlikata mejdi tiq i fashistkata utayka e 00000000,5%ta

7

Анонимен

преди 5 години

Ей тея кога и да ги заравнят със земята, все ще е късно.

6

Анон

преди 5 години

То и със свинско да закусваш - пак влизаш в затвора.

5

Пишпунта

преди 5 години

Скоро и реалността в ЕС, не само в близкия изток.

4

Анонимен

преди 5 години

За тия наистина не знам какво да кажа. Това е абсолютна психопатия, изобщо не го възприемам за нещо човешко.Тия араби живеят ли изобщо? Как е възможно да няма елементарни нормални човешки взаимоотношения? Що за манталитет, каква е тая религия, която прави от хората чудовища? И как е възможно тези хора да са толкова овчедушни че да не смеят дори да си помислят сами да променят нешо по този повод в собствената си страна а се дуят като дойдат на запад. Вече не. Никакъв достъп до Европа за тях!

3

Анонимен

преди 5 години

А религията коя Е???

2

Гробокопач-Лъв

преди 5 години

Ако жената е вкусна, отма закусвам и вечерям с нея, а може и да обядвам. Зависи, какво ще остане от нея, след закуската;)))

1

Анонимен

преди 5 години

СА са първи приятели на САЩ това са двете най-демократични държави на света, където правата на гражданите се зачитат.