35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбе те самите араби препоръчват на жените да не ходят там,защото са много консервативни в тази държава,ти казваш,че било легенди.

34

Просто питам

преди 5 години

Ами тя как се храни, като е завита от главата до краката? Горките хора!

33

115

преди 5 години

Я си погледнете собствената кочинка, жените ви какви са "общителни" и колко здрави семейства познавате, пък тогава коментирайте другите култури и общества.

32

Анонимен

преди 5 години

Тия нал са най- големите приятели на най - големите демократи...... Путин бил диктатор после

31

Анонимен

преди 5 години

наскоро се видях с една българка женена в Саудитска арабия.Разпитах я подробно. Каза, че повечето от легендите които се носели за СА и положението на жените там били пълни глупости.Жената имаше 2 деца, с мюсюлмански имена бяха, но и двете говореха отлично български.

30

Анонимен

преди 5 години

някой ден като спрем да им купуваме петрола ще се реформират бързо бързо

29

Анонимен

преди 5 години

Там е рай за нашите мАрзилками! Строг контрол над жените, бесят провинилите се по стълбовете, смъртно наказание за мирен протест. Рай, рай!

28

муспи

преди 5 години

А мръ?на е обявена за мръ?на дума, затова евреи и комунисти няма как да ги обвиниш че са мръ?ни, защото са само недостатъчно чисти. - МАРКС (Мардухей)

27

Некъф

преди 5 години

Аре НПО-тата сега да отидат там да ядат помия.

26

ннс

преди 5 години

До последно си мислех, че е изял колежката си.

25

муспи

преди 5 години

Сергей Станишеф съвсем други работи разправя за Суадето. - Когато бях там - казва пред изсраелския вестник ?диот тадей, срещнах съвсем приветливо мъжко население. Всички си носеха бурканче вазелин в ***, и моя буркан дето го мъкнах от Швейцария така и не го отворих. Но, не всичко се е ОК, не срещнах някой поне да ми напомня за циците и въобще мускулатурата на Соломон Паси? - Приятел, - отговорил му чрез същия вестник Соломон, - колко пъти ще те моля да ми казваш Сюлейман Паша!

24

Анонимен

преди 5 години

Тази държава би трябвало да се третира като свръхтоталитарен режим, да се изключи от всички международни организации, да се забрани покупката на нефт от СА, докато не се дадат права на жените. 100% от саудитките де факто се женят по заповед на баща си за определения от него съпруг.Как саудитец да си хареса жена след като няма право да я види незабулена и да говори с нея насаме?Ориентира се по брат й - "този става за ибане, вероятно и сестра му".Да изтрие тази грешка СА от картата на света!

23

до Сюлейман

преди 5 години

Правилното заглавие е "Реалността в Уахабитска Арабия".------------Не съм много добре запознат с теченията в Исляма, но доколкото съм чувал това е ултраконсервотивно и крайно радикално течение.

22

Сюлейман

преди 5 години

Заглавието е грешно. Правилното заглавие е "Реалността в Уахабитска Арабия". И защото Уахабизма зародил се в Нажд, където е Рияд днешната столица на Саудитите дори не успя да се наложи в Хиджаз, където е Мека и където местното население си е ортодоксално сунитско въпреки завладяването на Хиджаз от Уахабитите от Надж. Реалността в другите страни в близкия изток е различна, да вземем за пример Сирия, Ливан, Йордания, Египет и тн.

21

Анонимен

преди 5 години

В СА ако лижешш жена си ти режат езика. Уважаеми българки, ако тук беше така щяхме да сме държавата на немите.

20

Модерен педерал

преди 5 години

Аз пък мисля, че Ричард е по-сладък от Кулагин

19

Анонимен

преди 5 години

Арабските държави не са еднакви и в културата им има разлика.В много техни държави,не са толкова консервативни,нито задължават жените си да се зачулват.

18

Йово

преди 5 години

Саудитска Арабия не е ли страната която по искане на САЩ миналата година влезе в комисията по правата на човека в ООН а Русия беше изключена. До колкото си спомням години наред САЩ даваха за пример как се въвеждат либерални и демократични закони в Саудитска Арабия. Сега САЩ ревът че Русия, Китай и Иран не спазват човешките права но не обелват и дума за големия им съюзник Саудитска Арабия.

17

Архангел Псувнаил

преди 5 години

"да "уважават традициите и ценностите на саудитското общество"Тия традиции и ценности ме карат да съжалявам че кръстоносците не са изклали до крак камиларосодомитската ***.Да ви уринирам на главите чалмосани, да ви уринирам.

16

Анонимен

преди 5 години

Американците кога ще ги спасят?