38

На меринджея тъщата

преди 10 месеца

Вярно е, че преди това гледаш брат й и преценяваш дали ще става, но когато ходиш на годежа у тях имаш право да я видиш. Проблемът е, че всички арабки са адски глупави парчета и след сватбата стават царе в къщата, имат огромна власт в дома. Основният проблем е, че мъжът им може да ги напъва по всяко време, но само класически, няма кавали. Нямаш абсолютно никакво право да го набиваш на жена си в дебелото черво (което си е класика при нас). Затова рускини и други *** се котират перфектно там.

37

вгз

преди 10 месеца

Ако бяха видели другото видео, как и пълни д****о след закуската, от завист, сигурно щяха да го осъдят на смърт.

36

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен

Абе те самите араби препоръчват на жените да не ходят там,защото са много консервативни в тази държава,ти казваш,че било легенди.

35

Просто питам

преди 10 месеца

Ами тя как се храни, като е завита от главата до краката? Горките хора!

34

115

преди 10 месеца

Я си погледнете собствената кочинка, жените ви какви са "общителни" и колко здрави семейства познавате, пък тогава коментирайте другите култури и общества.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Тия нал са най- големите приятели на най - големите демократи......
Путин бил диктатор после

32

Анонимен

преди 10 месеца

наскоро се видях с една българка женена в Саудитска арабия.
Разпитах я подробно. Каза, че повечето от легендите които се носели за СА и положението на жените там били пълни глупости.
Жената имаше 2 деца, с мюсюлмански имена бяха, но и двете говореха отлично български.

31

Анонимен

преди 10 месеца

някой ден като спрем да им купуваме петрола ще се реформират бързо бързо

30

Анонимен

преди 10 месеца

Там е рай за нашите мАрзилками! Строг контрол над жените, бесят провинилите се по стълбовете, смъртно наказание за мирен протест. Рай, рай!

29

муспи

преди 10 месеца

А мръ€на е обявена за мръ€на дума, затова евреи и комунисти няма как да ги обвиниш че са мръ€ни, защото са само недостатъчно чисти. - МАРКС (Мардухей)

28

Некъф

преди 10 месеца

Аре НПО-тата сега да отидат там да ядат помия.

27

ннс

преди 10 месеца

До последно си мислех, че е изял колежката си.

26

муспи

преди 10 месеца

Сергей Станишеф съвсем други работи разправя за Суадето. - Когато бях там - казва пред изсраелския вестник €диот тадей, срещнах съвсем приветливо мъжко население. Всички си носеха бурканче вазелин в ***, и моя буркан дето го мъкнах от Швейцария така и не го отворих. Но, не всичко се е ОК, не срещнах някой поне да ми напомня за циците и въобще мускулатурата на Соломон Паси? - Приятел, - отговорил му чрез същия вестник Соломон, - колко пъти ще те моля да ми казваш Сюлейман Паша!

25

Анонимен

преди 10 месеца

Тази държава би трябвало да се третира като свръхтоталитарен режим, да се изключи от всички международни организации, да се забрани покупката на нефт от СА, докато не се дадат права на жените. 100% от саудитките де факто се женят по заповед на баща си за определения от него съпруг.Как саудитец да си хареса жена след като няма право да я види незабулена и да говори с нея насаме?Ориентира се по брат й - "този става за ибане, вероятно и сестра му".Да изтрие тази грешка СА от картата на света!

24

до Сюлейман

преди 10 месеца

Правилното заглавие е "Реалността в Уахабитска Арабия".
------------

Не съм много добре запознат с теченията в Исляма, но доколкото съм чувал това е ултраконсервотивно и крайно радикално течение.

23

Сюлейман

преди 10 месеца

Заглавието е грешно. Правилното заглавие е "Реалността в Уахабитска Арабия". И защото Уахабизма зародил се в Нажд, където е Рияд днешната столица на Саудитите дори не успя да се наложи в Хиджаз, където е Мека и където местното население си е ортодоксално сунитско въпреки завладяването на Хиджаз от Уахабитите от Надж. Реалността в другите страни в близкия изток е различна, да вземем за пример Сирия, Ливан, Йордания, Египет и тн.

22

Анонимен

преди 10 месеца

В СА ако лижешш жена си ти режат езика. Уважаеми българки, ако тук беше така щяхме да сме държавата на немите.

21

Модерен педерал

преди 10 месеца

Аз пък мисля, че Ричард е по-сладък от Кулагин

20

Анонимен

преди 10 месеца

Арабските държави не са еднакви и в културата им има разлика.В много техни държави,не са толкова консервативни,нито задължават жените си да се зачулват.

19

Йово

преди 10 месеца

Саудитска Арабия не е ли страната която по искане на САЩ миналата година влезе в комисията по правата на човека в ООН а Русия беше изключена. До колкото си спомням години наред САЩ даваха за пример как се въвеждат либерални и демократични закони в Саудитска Арабия. Сега САЩ ревът че Русия, Китай и Иран не спазват човешките права но не обелват и дума за големия им съюзник Саудитска Арабия.