55

Анонимен

преди 5 години

" Видеото предизвиква наистина огромна вълна от критики от страна на консерваторите, а прокуратурата в страната призова всички чужденци в кралството да "уважават традициите и ценностите на саудитското общество" -А кога европейските лидери ще поискат същото от мигрантите: да уважават европейските ценности и да се съобразяват с тях, а не да се налагат

54

Анонимен

преди 5 години

Радикалният Ислям е същото като християнството, обаче версия на религията, която да се ползва в кризисни времена.Да не говорим, че ортодоксалните евреи в Израел, ако зависише от тях, даже щяха да издадат смъртна присъда на мъже и жени хранещи се заедно или на тези участвали в реклама на дамски фитнес клуб, където са показани с прилепнали дрехи и тем подобни.

53

Анонимен

преди 5 години

Да когато представителите на тези общества ние тук трябва напълно да разбираме подбудите на тяхното поведение. Или поне провъзгласилите се за управляващи ни карат да вярваме в това.

52

Нормален

преди 5 години

Тези са пълни фанатици, вече много примери виждаме, тези не биха могли да се интегрират или развиват.

51

Анонимен

преди 5 години

традиции и ценности??? да мачкаш човешко същество като роб и да режеш глави ей така за кеф е е-га-ти културата...а богаташите им хвърлят милиони да изнасилват девственици Затова никога няма да посетя такава прокълната страна и в бизнеса си нарочно ги избягвам.

50

1

преди 5 години

Арабски скотове

49

Анонимен

преди 5 години

Ако закусваш с жена-влизаш в затвора.Правилно, на канибалите мястото им е в затвора.Ако искате да ви разбера, напишете го така, че да не звучи като канибализъм.

48

Анонимен

преди 5 години

Саудитска Арабия е най-големия източник на терористи, но тях никой не ги закача, нито ги "демократизира".Гледах едно предаване за американски разследващи журналисти, които доказват с документи, че саудитци са в основата на свалянето на двете кули в Ню Йорк, но това се прикрива умело от американския елит.

47

Анонимен

преди 5 години

Това няма такива нагли и лицемерни животни като саудитите по цял свят. Настане ли петък заебaва всички корани, морани и тем подобни дивотии и си бие камшика към Бахрейн. Хазарт, поркане и *** и неделя пак у дома по старо му.

46

Анонимен

преди 5 години

Ценности? !?!?! Банда диваци имащи късмет да са опънали шатрите си над парче земя с нефт

45

Франкфурт

преди 5 години

''...прокуратурата в страната призова всички чужденци в кралството да "уважават традициите и ценностите на саудитското общество"- а тези създания кога ще спазват европейските такива??? Никакви забрадки, никакви *** и бради, и всичко останало!!! Кога????

44

Анонимен

преди 5 години

Я вижте какво става в България напоследък................Содом и Гомор, както е описано в Библията. едно към едно.Момичетата на колко години почват да се...........(сещайте се)?

43

Анонимен

преди 5 години

Защо си мислите, че арабите са по-глупави от нас-европейците???

42

Анонимен

преди 5 години

Не обобщавайте за целия Близък Изток!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Реалността е такава в саудитска Арабия, не в целия Близък Изток.Имаше и светски държави, като Сирия, но те бяха унищожени от западните демократи.

40

Анонимен

преди 5 години

Там е рай за нашите феминистки! Имат милиони поводи да протестират срещу всичко всеки час. Да се изнасят натам с пълна газ и да не се връщат докато не оправят положението с правата на саудитките!

39

На меринджея тъщата

преди 5 години

И да добавя - арабките надолу към СА имат неприятни очи, частично африканоидни лица с изразено дебели устни, тела като табуретки и гадни гласове. Адски много се гримират по тези причини. Затова всяка руса полякиня или украинка (а те са страшни пръчки с адски перверзни муцунки) получава моментално предложение за брак. Нали помните едни български женски bоkлyци при Карбовски дето бяха омъжени за дубайски бизнесмени - същата работа. Дубайците им разбиваха пърдялниците за дрънкулки.

38

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

37

На меринджея тъщата

преди 5 години

Вярно е, че преди това гледаш брат й и преценяваш дали ще става, но когато ходиш на годежа у тях имаш право да я видиш. Проблемът е, че всички арабки са адски глупави парчета и след сватбата стават царе в къщата, имат огромна власт в дома. Основният проблем е, че мъжът им може да ги напъва по всяко време, но само класически, няма кавали. Нямаш абсолютно никакво право да го набиваш на жена си в дебелото черво (което си е класика при нас). Затова рускини и други *** се котират перфектно там.

36

вгз

преди 5 години

Ако бяха видели другото видео, как и пълни д****о след закуската, от завист, сигурно щяха да го осъдят на смърт.