75

Анонимен

преди 5 години

Иран жените са с големи права, ти си гледай саудитците, а пък р Европа жените имат право дори да се снимат в порно филми и да им вкарват по три и четири фалоса

74

Арабски манталитет

преди 5 години

Много е интересно това обръщение на властите в Саудитска арабия! Интересно тогава, защо арабите в Европа не спазват същите правила?

73

катя

преди 5 години

Ама той сам се е вкарал в затвора?! Кой го е карал да си качва снимки какво прави и с коя...Когато човек е глупав никой не може да го опази.

72

До 69

преди 5 години

Консерватизма и либерализма, не са никаква надстройки, а заедно със социализма 3-те основни политически течения и те съответно формират посоката на развитие на всяко едно общество. Демокрация буквално от гръцки означава народовластие или правото на мнозинството граждани да определят посокота на развитие на обществото, да избират свои представители в държавната власт. Тоест демокрация може да съществува във всяко общество, без значение от етноси, религия и т.н., стига гражданите да го пожелаят.

71

Анонимен

преди 5 години

КЛОУН

70

Анонимен

преди 5 години

Ти забулените от толкова много забрани, като им падне удобен случай как се е*** с непознати. Като развързани кобили са.

69

Анонимен

преди 5 години

Тая нинджа от видеото от къде познаха че е жена?

68

На меринджея тъщата

преди 5 години

Аз съм категорично против реформите на Салман в СА. Все пак искам тези хора да си стоят там и колкото се може по-малко да идват с неприятните си 3-4 жени, кучило и смехотворно самочувствие. Да обикалят на Кабаата, да се обрязват и обличат с чаршафи. Ние си живеем както ние си знаем, те - както един неграмотен пророк уж бил низпостлал.

67

Анонимен

преди 5 години

Консерватизма и либерализма са надстройки и могат да бъдат религиозни,политически,икономически и другите сфери в сформирането на обществото,производствените отношения и мисленето,включително и традициите,те също са преживели,преминали през тези надстройки или течения,средата на които е нормалното-златната среда,а дали то е демокрация като демокрацията е податлива на тези две крайни надстройки,течения щото има и по-грозни зад тях,които пък вече определят векови период с преливания на управления.

66

До 65

преди 5 години

Саудитска Арабия е абсолютна монархия, тоест държаната власт е изцяло в ръцете на монарха, той формира правителство и т.н. Но по-важното е че ти не знаеш какво е демокрация! Консерватизма е едно от основните политически течения в демократичните общества, тоест няма пречка саудитите да трансформират монархията в демокрация. Демокрация има тогава когато държавата власт произтича от гражданите, като в случай те може да са само пълнолетни мъже, както в древна Атина между другото.

65

Анонимен

преди 5 години

Решението е само едно пълна изолация на Саудитска Арабия и абсолютна забрана на гражданите и да влизат в Европа. Пък там да си правят каквото искат! Тия пещерняци нямат място в 21 век.

64

Анонимен

преди 5 години

Интересно там си ги държат строго,а как дойдат в Европа по либералната се държат проблемно меко казано сякаш бягат от консерватизма заради либерализма,но не възприемащи и него,все спорещи и търсещи спор за доказване,че тяхното си кат традиция,разбиране за начин на живот що личен,що организация в общество с традиции е нещо повече от нашите традиции и общество разбирания наследени от нашите деди и още отпреди,почват да се дръвчат то ножове вадят,хора газят с бусове по площади,стрелят с АК туктаме.

63

баба мара

преди 5 години

и на тези камилари им се продаде орьжие за 350 милиарда бьлгария ще откривапосолство в са не сме забравили танца сьс саби позор 21 век ген радев дастопира това безумие

62

Анонимен

преди 5 години

ДЕмокрацията няма нищо общо с обществените порядки и традиции в Саудистка Арабия. Същете порядки би могло да ги има и в едно демократично общество, ако мнозинството ги гласува. В Саудиска арабия мнозинството по принцип е доста консервативно настроено.

61

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е абсолютно провокативно и невярно и само поклажда излишни расистки нагласи! Има огромна разлика между Саудиска Арабия, Дубай, Оман, Йордания или Ливан или Израел...Всички тези държави са в Близкия Изток, но да се слагат в един кюп си е пълно невежество!

60

Анонимен

преди 5 години

Поредната феминистка боза! Саудитите много внимателно да си направят анализа, защото един път отпуснат ли му края, дадат ли на жените да си правят каквото искат, ще ги последва жалката съдба на западната цивилизация, а именно демографски срив, тотална ерозия на семейната институция, хаос, нисък морал, издигане в култ на утайките на обществото и сбърканяци като гейове, вегани и т.н.

59

Анонимен

преди 5 години

Нищо, нали ФАЩ, най-голямата демокрация в света подкрепят управлението

58

House M.D.

преди 5 години

Очевидно, обаче, все още консервативни практики нямат намерение да бъдат премахнати.Джеси, една практика няма как да се самопремахне.

57

корамиянко

преди 5 години

Че е простотия, простотия е.. Ама "женското царство" във ВИП Брадър как го приемате?

56

Анонимен

преди 5 години

Айде сега Демократичните сили предвождани от САЩ и Англия да ударят Саудитска Арабия.