56

futurehealth

преди 5 години

Ужас!

55

Анонимен

преди 5 години

Българките също така са най-злобните, сприхави и зависливи в ЕС, независимо от възрастта им. Май има връзка между двете,а?

54

Реалист

преди 5 години

До 54:Мрънкалниците все за пари хленчите, ама качеството не само в парите, а най-вече в здравословния начин на живот: без пиене, пушене, дебелеене, злоба и агресивност.Те това ви е проблемът най-вече, не парите, дето не сте толкова зле, колкото се опитвате да се изкарате. Злобата мори човека.

53

Ко-не

преди 5 години

Ще за свят е този, в който българките са най-хубавите?

52

юбералес

преди 5 години

Оберете ромите от статистиката на ''българките'' и средната продължителност ще е над 80г.

51

Анонимен

преди 5 години

В богатата Саудитска Арабия живеят толкова дълго колкото в бедна България.

50

Анонимен

преди 5 години

В Куба продължителността на живота е кокото в САЩ и Дания, а според някои статистики малко повече от Дания.

49

някоя си

преди 5 години

Много интересни са ми подобни статистики. Защо ясно не се каже: продължителността на живота зависи и от КАЧЕСТВОТО на живот. Ниското качество, бедността, водят и до малка преживяемост на населението. Погледнете кои са в края-България, Румъния, Латвия...все бивши соц. страни, в които тече неистов и десетилетен преход, но в интерес на върхушката и в ущърб на обикновения човечец

48

Анонимен

преди 5 години

Според сайта на Националния статистически институт продължителността на мъжете у нас е под 73г.

47

Един от Северозапада

преди 5 години

Браво, явно българите сме поне на първо, щом се канят да ни пенсионират на 72, както веднъж се изпусна Дончев.Честито на печелившите! останалите-внасяйте си данъци, такси и пенсионни вноски, и се надявайте!

46

Анонимен

преди 5 години

Пушене, дишане на мръсен въздух, лоша храна, пиене, обездвижване и не на последно място яд, ярост, и простотия - всичко това води до ниската продължителност при българките. И въпреки това пак гонят само материалното!

45

Анонимен

преди 5 години

КАКТО ВИЖДАМЕ, ДЕЦАТА СЕ РАЖДАТ С УВРЕЖДАНИЯ

44

баба мара

преди 5 години

вьв всеки квартал като люлин трябва да има крематориум гробишните парковесвьршиха така че роднините да вземат урните и кои кьдето иска да ги оставя освентова не разбирам защо не влиза закона за евтаназията в нс искаме ист конвенцияа нямаме този закон положението е много сериозно

43

не

преди 5 години

това вече е НЕПРОСТИМО!Всички българки трябва да получават минимална месечна помощ - 300 лв без да работят или доказват медицински проблеми. Само ще Ви припомня отношението на Иисус Христос спрямо жените. На тях е отредено да раждат с мъки, а на мъжете да работят.Само жените, които искат да работят , трбва да им се позволи. На останалите - да получават пари от държавата. Ако трябва и минимална заплата.После да няма... Мафията да остане без държава!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Една подробност, която не се знае. Под средна продължителност на живота се разбира прогнозната средна продължителност на живота на живите хора към момента, а не реалната средна - средната възраст на починалите през примерно 2017 година. Сега средната възраст на починалите в България вероятно е около 65 години за мъжете и 69 години за жените.

41

тлъст евро политик

преди 5 години

р0бе, вие сте лесно заменими, затова си внасяме нови р0бе от изтока!!

40

Анонимен

преди 5 години

До МенМъжът липсва, защото българският мъж живее средно с две-три години по-малко от ямайския и иракския.

39

Анонимен

преди 5 години

А българите, значи са още по-зле като се има предвид, че жените живеят повече от мъжете.

38

Анонимен

преди 5 години

Да питам ли днес колко са жертвите на пътя до момента или да изчакам до полунощ?

37

Иван Кафилов

преди 5 години

Ядът много сланина