14

Гoшу

преди 5 години

Изпусна Саня, ще съжалява след време за тази жена

13

Юй

преди 5 години

Не съм чула някои да е казал, че ги е гледал тия бози. Защо се поти толкова? Голяма амбиция, голяма самозаблуда, че е кадърен. Но не е само той. Масово в актьорските среди са самозаблудени колко са талантливи. Гледах две постановки на прехвалената и самохвална диана добрева , е няма такава некадърност. Но си вярва женицата и си живее в заблуда. Ти им викаш че не става, няма публика, няма идея, скучно е, некадърно е, то си мисли, че дъжд го вали.

12

Анонимен

преди 5 години

И нека познаем коя актриса ще е в главната роля :))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 5 години

момчето започва да остарява преждевременно,има и нездрав вид

10

аею

преди 5 години

Започна с парите на майка си, които тя отвлече от Военна болница, и после вече завъртя колелото. После всичко е "пей, сърце".

9

Офф

преди 5 години

Чак ми е досадно вече. Те му казват, че е некадърен, ама то, в неговия малък, розов свят в главицата му е талантлив и значим. Той не си ли вижда баланса на финансите? Че приходите от филмите му не могат да покрият и една десета от разходите!

8

до номер 6

преди 5 години

Мда, Никито след пет-шест години ще го обявите за легенда, в епохата на интернет троленето, и платените медии всеки стана "талантлив".

7

Анонимен

преди 5 години

Комплексарите започнаха с **мета, тъй като самите те са неудовлетворени от себе си, трябва да изсипят негативизма си върху някой, който работи и твори и да омаловажат успехите му. Типично по български. Но ги разбирам в предвид мизирията, в която живеят и нещастието да нямат такива успели родители като Ники, да ги подкрепят безрезервно и такива приятели, каквито има той.

6

Анонимен

преди 5 години

Пуста завист ще ви отрови душите. Нека си прави филмите, и е талантлив, и е млад, и е красив. Работи човека. Успех!

5

Анонимен

преди 5 години

Тоя бездарник мама и любовникът на мама го бутат с две ръце напред.Плащат здраво на продажните медии да го хвалят непрекъснато.А всъщност - момчето не става за нищо.

4

subzero

преди 5 години

Кажете на момчето ,че не става. Да се спре за малко!

3

Анонимен

преди 5 години

тоя се е сдухал сериозно покрай напъните си да се прави на режисьор. Време е да отиде при майка си за една пластична операция

2

месара

преди 5 години

стана обед а още не сте писали нищо за другарката "истина" нинова и за пореден протест! ама моля ви се, не лишавайте бсп_то от поредната доза слава!

1

Факира Мити

преди 5 години

Ники Илиев-Талантливия, ироничен прякор. Момчето не се спира да произвежда ниско качество.