134

Анонимен

преди 5 години

"При смяна на правителствата се сменяват само директорите в държавния сектор."Понякога дори и директори не се сменят. Само се пребоядисват от една партия в друга. Бил съм свидетел на нагласени държавни поръчки при едно правителство, при смяна на правителството далаверата продължава с пълна сила и никой не се уволнява.

133

Анонимен

преди 5 години

Трайте си! Тя *** ще ви оправи пак а 800 дни!!! Но отзад!!!

132

Анонимен

преди 5 години

ЯВНО ДЕЦАТА, ОТГЛЕДАНИ ОТ ГЕРБ СА НЕКАДЪРНИ, НО ТО ЧЕСТЕН ЧОВЕК НЯМА ДА СЕ ОМЪРСИ ДА СТАВА МИНИСТЪР НА БОРИСОВ.

131

8888

преди 5 години

Страх тресе герберугите и вече започнаха с предизборните обещания!

130

аман от пропаганда!

преди 5 години

До Я па ти...Вземи измисли нещо друго! Вече си банален с повтаряне на едно и също като бот. У тая централа на партията все бавнораз.виващи се ви събрали.Пълните колички ги влачат търговците/прекупвачи от кварталните гаражни магазинчета.У чужбина пътуват членовете и симпатизантите на ГЕРБ, които са на държавна хранилка.

129

Инспектор

преди 5 години

До Анонимен 125 Голяма глупост си написал. При смяна на правителствата се сменяват само директорите в държавния сектор. По малките не се пипат г . съм бил в държавния сектор и знам как е..

128

Анонимен

преди 5 години

"Не съм чул на някой да е съставен акт за нарушение или нещо подобно, щото дава заплата под праговете за съответните длъжностни!"То и като направиш забранен завой на кръстовището в 99% от случаите никой не ти съставя акт, ама това не означава че не си нарушил закона. Пред държавата може да пише че работиш на непълен работен ден и затова заплатата, която ти дава е под МРЗ.

127

До 125

преди 5 години

Няма как "целия" държавен сектор да са калинки на ГЕРБ! Има такива и то предимно на началнически постове - да, но целия..... Това може да го твърди само полуи....! А на теб кой ти е виновен за "високата" заплата в недържавния сектор - чорбаджията, управляващите или държавните служители?

126

Анонимен

преди 5 години

До ИнспекторНа такъв като тебе не бих дал и стотинка. Благодари се, че изобщо са те взели на работа. 2 думи не можеш да напишеш без правописна грешка, а за пунктуацията няма да коментирам.Всичките ви вземат на работа с конкурс по простотия и глупост.

125

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 130 Така е. БСП да се връщана власт, че изгинахме по пътищата от коли. В супермаркетите влачат пълни до горе колички с продукти като не веждали 45г. На митниците километрични опашки от желаещите да почиват. Само за година се строи повече от Живков за 33г.Пенсионери хвърлят хилядарки от терасите.Така повече не може да продължава. Да идва БСП и нещата да се успокоят.Бедни но щастливи...Така ли е ? Така е ...!гV

124

Анонимен

преди 5 години

"Актуализират вероятно само тези прагове, които са под МРЗ!"Няма праг под МРЗ и ако не вярваш че ги актуализират, потърси сам информация. Друг е въпроса, че по банка за пред държавта ти се превежда една сума, а в плик получаваш още и така държавата начислява данъци и осигуровки само на част от заплатата.

123

Народен трибун

преди 5 години

Народа май забравихте, че от догодина и вашите заплати се вдигат. МРЗ става 560 лв. което означава, че сегашните заплати от 700 лв. ще станат 800 лв. Те и чиновниците масово работят за такива пари.

122

Анонимен

преди 5 години

Че той само бюджетния сектор да беше паразита, който се храни от работещите. В частните сектори има много такива *** - радиа, телевизии, статистически фирми - всички те живеят на гърба на работника.

121

До 129

преди 5 години

Съмнявам се. Актуализират вероятно само тези прагове, които са под МРЗ! Другите едва ли ги вдигат процентно, защото по този начин следва да увеличат всички заплати.... Не съм чул на някой да е съставен акт за нарушение или нещо подобно, щото дава заплата под праговете за съответните длъжностни! Явно живеем в "перфектна" държава!

120

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 105 Вярно бюджетния сектор се храни от работещите , ама без него държавата не може да съществува. Друг е въпроса дали е устроен оптимално , или не.

119

Анонимен

преди 5 години

До ДА....Няма нужда,герберите вече хванаха в хватката си и президента.цялата има парттия трябва да се изниса от парламента.БСП да се връща на власт,при тях нямаше такъв терор!

118

Анонимен

преди 5 години

"Не съм чул след приемането им, което беше доста отдавна, някога да са актуализирани!"Актуализират ги заедно с промяната на МРЗ. Органът за контрил е НАП, обаче те само отчитат дейност и чакат да им мушнат по някой подкуп за да си затворят очите за нещо.

117

до 93

преди 5 години

До АнонименМойта заплата не е ниска и никога не е била. Но как можеш да гледаш само себе си. Не ти ли е мъчно за другите. Не всеки може да е проспериращ

116

van zant

преди 5 години

Е тоя е високо качествен и... т в тая държава!! Какво общо има със спорта тоя ту.. п. Дано господ си го прибере бързо....да се отървем от тая ***.

115

ПЕНКО

преди 5 години

ОТ СОЦ " уравновиловка " КЪМ ГЕРБ " и уловка " !!! ... В МВР ПОЛИЦАИТЕ "БЛЪСКАТ " И СЕ СКАПВАТ -ИНСПЕКТОРИТЕ И НАГОРЕ- " ПИЯТ ПУШАТ -ДАМАДЖАНИ СУШАТ" !!! УЧИТЕЛИТЕ СЕ ПОБЪРКВАТ ОТ РАБОТА -ИНСПЕКТОРАТИТЕ СЕ СПУКВАТ ОТ ДАВАНЕ НА АКЪЛ И КОНТРОЛ И МАЛОУМНОСТ !!! КОЛКО Е ОБЩИЯТ БРОЙ НА РАБОТЕЩИТЕ В МИНИСТЕРСТВАТА .... ГОРЕ-ДОЛУ ЕДНА- БНА ...,НО АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНА !!!!!!!!!