154

Държавен сановник

преди 5 години

До аманНе държавната администрация, а вие от частния сектор сте най- неефективните в тази държава. Вашите шефове сто пъти ви обясниха, че производителността на труда ви е 6,5 ПЪТИ ПО-НИСКА отколкото средното ниво в ЕС и затова не могат да ви вдигнат заплатите.

153

Престъпници!

преди 5 години

ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!Какви 10% какви 5лв.?А цените изверги долни с колко ги вдигнахте ?И колко пъти ги вдигнахте ?Балгърино,ДОКОГА ще търпиш да ти плюят във физиономията ?АБСОЛЮТНО НИЩО под 60-70% не трябва да се коментира.Това е тоталния минимум откъдето трябва да се тръгне в тая червива с пари държава.ДА !В случай, че още някой не е разбрал, живеем в богата държава която има нулеви разходи и колосални приходи от данъци,съмнителни сделки и държавен рекет спрямо бг.данъкоплатец.

152

аман

преди 5 години

затова ли вдигнахте всичко, за да качите заплатите на неефективната администрация. В същия момент за частния сектор, които ги храни само по-големи такси, рестрикции, глоби ... Кой нормален ще дойде да си вложи парите тук.

151

Дуло

преди 5 години

Яко, първо допускаш нечувана от години инфлация, после компенсираш частично с повече обезценени пари и така докато сгромолясате всичко. Лошото е че на хората времето им минава, докато вие се упражнявате и крадете.

150

Анонимен

преди 5 години

И какво ги грее тия, които не са на държавна хранилка? Освен че ще е на техен гръб? М?

149

оих

преди 5 години

вдигате но за сметка на вдигане на вси4ки местни данъци и такси??освен това там са основно ваши хора??тоест ги поподкупвате?или това не може да се каже сега!!

148

Анонимен

преди 5 години

До Я па ти...Пфу! К'ви избори ще "вземам", бе? С избори и партии не се занимавам. Ти от избори ли се страхуваш, че страха си го приписваш на мен?Няма се пУашиш! Който дойде на власт, негов член ще станеш. Имаш опит в тия работи. Важното е държавната хранилка да не изпуснеш.

147

Анонимен

преди 5 години

До ИнспекторТи, освен че си неграмотен, си и глупав и агресивен, който си мисли, че знае всичко. Даже знаеш кой за кого бил гласувал. Но поради глупостта си си мислиш, че гласуването определя кой ще е на власт. Мисли си! Не ми пречиш.

146

До 150

преди 5 години

Тук ги подкрепям ГЕРБ колкото и да не са ми приятни! Как ще обжалваш заповед или разпореждане за " колосалните" 5 лв. на няколко инстанции! Всяко нещо си има цена, вкл. и капризите на всеки, който предявява жалба пред съда! Какви мислиш са таксите за такива обжалвания в Европа "безплатни" ли? Аман от ...оти!

145

Анонимен

преди 5 години

Добре че преди 25 години не послушах родителите си да остана в кочи,нката. Като вляза в БГ саит и настръхвам. Вдигат цени на ток на газ на горива на храна на какво ли не само заплатите ви си стоят от времето на динозаврите. Това ако се случи тук в бялата държава управниците им ще трябва да си търсят друга държа. Не че тук не вдигат цени но преди да ги вдигнат компенсират с повишение на заплати и пенсии и винаги балансират така че повишението да не предизвика хората да им нач,укат канчетата.

144

До 151

преди 5 години

Поинтересувах се. Вярно, вдигат ги. Например в строителството на сгради за ръководни постове са вдигнали мин. осигурителни вноски за периода от 2011 до 2018 г. от 700 на "грандиозните" 790 лв. Т.е. не е съобразено с процентно вдигане на МРЗ, да не говорим за инфлацията! Подобно е положението и за другите сектори! Не знам ти влияние държава живееш?

143

Кмета

преди 5 години

Едно време бех член на БКПто и ТКЗСто, после станах член на СДСто, после дойде царя и станах от НДСВто, ама видех че далаверата е в бате Бойко и сега гласувам само за ГЕРБ.

142

Я па ти...

преди 5 години

До аман от пропаганда! 141 Ааа, така ли било? За това ли напъвате да вземете изборите , та да тръгнете и вие по чужбина и да сте на държавна хранилка ? Ами вземете изборите , ама неща не ви се получава вече 9 г.Мизерни..ци.

141

все ми е тая!

преди 5 години

До 138До един всички в държавния сектор са с партийна протекция. За 10 год. заменихте всички с ваши хора. В държавното случайни хора няма.Кой виновен, кой- не за заплатите от 400лв, няма да коментирам, но народът се изнася масово от Бг. Скоро ще останете само държавна администрация, полиция, лекари, учители "по бързата писта", депутати и министри. Читав човек няма да остане в Бг.Карайте, както сте карали до сега 10 год. !

140

Анонимен

преди 5 години

"Няма под праговете естествено, но изравняват с МРЗ само тези прагове, които биха останали под нея. Нищо друго не пипат и не вдигат!"Ти май живееш в някоя друга държава. Вземи се поинтересувай. Има достатъчно информация в Държавен вестник и в медиите. Няма наказани, защото проверката е проформа и нищо не се разкрива. Когато идват от НАП за проверка се обаждат първо да питат дали ще има някой в офиса утре след еди колко си часа, че щели да идват на проверка и да не се разкарват напразно.

139

Анонимен

преди 5 години

ДНЕС ГЕРБ РЕШАВА ДА ВДИГНЕ ТАККСИТЕ ЗА ОБЖАЛВАНЕ В АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД.ЗА ОБЖАЛВАНЕ НА ОБИКНОВЕНО НАКАЗАТЕЛНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ ОТ 5 ЛВ НА 70 ЛЕВА.ЗА ОБЖАЛВАНЕ ЗАПОВЕД ИЛИ РАЗПОРЕЖДАНЕ НА ДЪРЖАВЕН ИЛИ ОБЩИНСКИ ОРГАН ОТ 5 ЛВ. НА 300 ЛЕВА. И Т.Н.

138

Анонимен

преди 5 години

Народа освен да мучи по форумите да мисли за далавери, друго не знае. Заплатите ви може да са ниски, но явно прибирате пари и от други места, защото нямате вид на живеещи с по 700 лв. на месец

137

Инспектор

преди 5 години

До Анонимен 137 Ти като владееш граматиката ,що гласуваш за БСП? Нали си умен и грамотен? Айде де .***.

136

Анонимен

преди 5 години

И после се чудят защо имало народен съд.Ще има!Герберастите ще ги сочат с пръст по улиците и ще ги замерят с камъни.На всяка св,иня и идва коледата. Вечни неща няма.

135

До 135

преди 5 години

Няма под праговете естествено, но изравняват с МРЗ само тези прагове, които биха останали под нея. Нищо друго не пипат и не вдигат! Явно не си ме разбрал! Това с пликове на ръка и т.н. си е проблем на работодателите, работещите и съгласни с това и данъчните, но няма нищо общо с Мин. осигурителни прагове за професии, на които според мен се актуализират само тези, за които няма накъде щото биха останали под минимума!