14

Анонимен

преди 5 години

НА 16 ПАДА ГЕРБ И ИДВА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЛИЦЕТО НА БСП!

13

Чиновник

преди 5 години

САМО ГЕРБ!

12

Анонимен

преди 5 години

И от къде бе Баце ще дойдат парите. Май пак ще теглим 16 милиарда.

11

Анонимен

преди 5 години

А пенсии и заплати кога ще вдигнете,за да не бяга народа?А бухалките кога ще хвърлите,за да не страда народа?

10

Анонимен

преди 5 години

250 000 чиновници в бюджетната сфера отново ще се облажат с повишения,нищо че някои от тях и за 5 стотинки работа не са свършили,а нашите родители с по 40 год.трудов стаж,ще кретат с 250 лв.пенсия.Ама нали сит на гладен не вярва,оялите се ще си вдигнат само техните заплати,а останалите кучета ги яли.

9

Анонимен

преди 5 години

БНТ (Борисовата национална телевизия) прави необходимото зрителите да не разберат, че държавният глава е дошъл да подкрепи България на СП по волейбол във Варна."Забавен момент: на влизане в съблекалнята президентът и Пламен Константинов разговаряха на един (цифром 1) метър от камерата на БНТ (Борисовата национална телевизия) но операторът, верен на инструкциите, предпочете да снима празния сет"

8

Поклон

преди 5 години

Най-достойния българин и най-успешния премиер на всички времена. Истински европейски лидер и обединител на Балканите. А сега с тези 10% увеличение вече ще съм с европейски стандарт на заплата и разходи. Мои приятели които емигрираха преди време сега откровено ми завиждат на дохода, работата и спокойния начин на живот.

7

тц

преди 5 години

...малко е.... цените хвъчат..... в братска Румъния как ли са заплатите ?

6

50

преди 5 години

Евтини предизборни трикове!ами пенсионерите?Ние обаче ще ти се отплатим на изборите!

5

Елемаг

преди 5 години

Забравяш Господинчо Премиер,че тия пари трябва да дойдат от частния,който ти напълно ще ликвидираш след година 2.И сега няма пари за бюджетни възнаграждения!!И аз се замислям да се изнасям!!Бай ***.Нг.АУ ли ще внася?Мислех да се ядосвам,но ти Тиквоний толкова бързо ,ще ликвидираш държавата,че даже ти стискам палци!!!

4

Видински Кофражист

преди 5 години

БСП ПОБЕДА! НИНОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА НА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ, ДА НИ ОСИГУРИ СПОКОЕН ЖИВОТ БЕЗ ПРЕСТЪПНОСТ, БЕЗ КОРУПЦИЯ, БЕЗ СХЕМИ И ИЗМАМИ, 50 ПРОЦЕНТА ПО - ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, 80 ПРОЦЕНТА ПО - ВИСОКИ ПЕНСИИ! НИНОВА ПРЕМИЕР, РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ! БСП ПОБЕДА!

3

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Демек на нашите хора - чиновниците и МВР

2

Браво Борисов

преди 5 години

Става въпрос за стотици хиляди ненужни бюрократи издържани с ограбвани милиарди от народа.С вдигането на пенсионната възраст на яки заплати бяха задържани по за пет десет години стотици хиляди издръжани с ограбвани пари от народа. Много от тях с а съучастници на Борисов в прането на десетки милиарди ограбени от народ а годишно през евро фондове и оперативни програми

1

Анонимен

преди 5 години

Ценовото равнище обаче се е вдигнало с20-30 процента с последно време. То не са проекти за вдигане на данък сгради, автомобили, газ, парно, ток, вода, горива, храни!