174

Анонимен

преди 5 години

BE TO I PO 2 VNOSKI ZA PENSIII VZIMATE AMA KATO DODE RED DA DAVATE EDNATA 100 LEVA PYK DRUGATA 20 LV PFUUUU MAMKA VI MRYSNA

173

Анонимен

преди 5 години

I AZ SE CHUDQ TUK V ES KOITO NQMA PARI GO POEMA DYRJAVATA V BG UMIRA KAK NE VIE SRAM XAIDUCI MRYSNI DOKOGA CHASTNI KLINIKI SCHTE QDAT NA DYRJAVNA QSLA DOKOGA?????????UMORIXTE NARODA GADOVE MRYSNI

172

Анонимен

преди 5 години

Аз лично за едно се чудя! Как ЕС допуска такива абсурди, като това нашето нескопосано здравеопазване, да виреят в една УЖ "държава" на Е Съюза???? Ами то в Турция не е баш така а тя дори не е в ЕС! Какъв е смъсъла от това наше членство след като намазва само БКП-то с държавни поръчки а обикновения българин апе цъпуня! Няма ли как да се доведе някаква ево-комисия да види на какъв хал ни е здравеопазването??

171

Анонимен

преди 5 години

Да вземеш от бедния и болния, за да обгрижиш безплатно електората, който основно е бюджетници + ромелийци. В това ли се заклевахте бе, неблагодарни изедници?

170

Solar Power

преди 5 години

Да парите не стигат точно заради това. Парите отиват за заплати по сектори които нямат нищо общо със здравето като например БДЖ, Полиция, Армия и други. Защо смесиха парите на касата в общия кюп ? Сега който и да управлява как да си прави бюджета ? Като добавим към това и кражбите и надписването на болници и доктори и получаваме едно нищо.

169

Анонимен

преди 5 години

Тия гробари не се спряха ,не се наядоха, не се напиха , дано им преседне

168

Анонимен

преди 5 години

Журналистите казват, че Боко не бил много умен, но имал инстинкт и карал с него управлението. Докато се усети с инстинкта, че Дянков, Трайчо и куп други недоразумения не стават, те оплексват картината. И този е същият като тях.

167

Анонимен

преди 5 години

Този папардак откъде измисли тази глупост? Личи му вече алцхаймера, за смяна е. Няма заради него да страда целия народ. Буквално вчера един такъв застраховател фалира. Ще дойдат пирамиди, ще приберат парите и ще "фалират", още много измами и кражби ще им осигурят. Ще даваме пари на застраховател, а после ще чакаме той да плати на някого. Ще прави всичко възможно да не плати.

166

Анонимен

преди 5 години

Еее, този дядо -здравен министър ще му изяде изборите на Бойко.

165

една

преди 5 години

Бойкоооо,тоя министър май не е прегледан от психиатър.Не е ли време да си ходи?!Нещо не ти върви на здравни министри.

164

Наблюдател

преди 5 години

След втория здравен стълб народонаселението го чака среден пръст.

163

до 61

преди 5 години

Да прав си..Не само че не си плащат здравните държавните търтеи ами и заплатите ще им увеличават с още над 10 процента от нова година казаха вчера.. народа .. да яде ...

162

ВЪПРОС

преди 5 години

Да сме живи и здрави , това пожелава Здравната Каса с 8% удръжка от всяка Заплата .Това нещо с тези 12 лева ще е Надграждане на Кражбата .Не е нормално да си заделяш такъв процент от Дохода , и да ти казват че не стигат . Да кажат колко искат - 20,30,50% месечно ?Истината е че парите не стигат защото Здравната Каса е с Персонал близък до Армията и МВР заедно - всичките ни пари отиват за Заплати , а не за Помощ при проблем .И не това е проблема - Администрацията в БГ гони 500 000 човечета .

161

Анонимен

преди 5 години

първия път гласувах за герб с надеждата че като нови лица в политиката сред тях има честни хора и нещо ще променят към по добро за тая страна уви нищо добро не се случва поредното поскъпване на живота *** на вратата - парно бензин и храна и ... никога вече няма да имате моя глас !!!!!

160

Анонимен

преди 5 години

абе вие луди ли сте бее ..и сега хората нямат с какво да си платят здравните осигуровки тия още пари искат . откъде да ги вземем !!? ... нямам думи !!!!

159

ГНУС МЕ Е ОТ ГЕРБ

преди 5 години

И НА ЗДРАВЕТО НА НАРОДА ПОСЕГНАХА.ГЕРБЕРАСТКИТЕ *** ЩЕ КРАДАТ ОЩЕ ОТ ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ.

158

Бай

преди 5 години

Киро Онаниев - дърт онанист 😁

157

Анонимен

преди 5 години

БКП то ни убиват. Колкото по бързо сгреем толкова повече ще оцелеем.

156

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде в Европа след 60 години пътуваш в градския транспорт безплатно. В Килимънджария така ли е?

155

Анонимен

преди 5 години

Когато започнат да си плащат здравните осигуровки държавните служители,полицаите ,военните-тогава, и този Ананиев е протеже на Горанов- хем доброволно,хем задължително и накрая над700 лв задължително доплащане ей с такива идеи герб оттича в канала!