152

Анонимен

преди 5 години

Аз съм пласьор на дрога и не се оплаквам бизнеса си ми върви на пълна пара

151

Анонимен

преди 5 години

Магазинче,Или работиш сама и взимаш 1400, което би трябвало да е прилично за Русе или се отказваш. 700 без осигуровки са малко. Тъжна истина. Друг вариант е да намериш накой в нужда да ти помага няколко часа седмично за по-малко пари или само около празниците, но пак никой няма да поеме ангажимент за под 4-500 лв.

150

Анонимен

преди 5 години

До Ужас ужасен!По централните улици в градовете всичко се дава под наем и няма кой!Останаха сергиите на гербаджиите.

149

niki

преди 5 години

Не че не плащат заплати, но когато тръгнат да те карат да работиш извънреден труд, който или не се заплаща или се заплаща минимално... просто ми като чуя за 'бизнеса' в България и ми се повръща.

148

иван

преди 5 години

Карате се на децата че по цял ден са на компютара ами че то така се става компютърен специалист и после само си купуваш тапията и готово

147

филибелията

преди 5 години

До Анонименварналиите претендираха за втори град по големина и присъединиха всичко наоколо!

146

Малко магазинче

преди 5 години

До GHTТака де, работя си сама. Ама то става един порочен кръг. Няма клиенти, защото няма покупателна способност. А няма такава, защото аз не пазарувам. Пък като не пазарувам, не оставям пари с които да дойдат при мен. За това казах, че е сложно.

145

anonimen

преди 5 години

biznesa xa xa xa xa xa xa xa xa

144

GHT

преди 5 години

До Малко магазинчеТова означава, че започваш сам да си работиш или просто затваряш бизнеса си и сам ставаш работник на заплата. Това е положението. Един бизнес, ако не изкарва печалба за себе си и за заплати на работниците си, то той е несъстоятелен и няма смисъл от него.

143

Анонимен

преди 5 години

Няма как да има кадри , като образованието не функционира от 40 гпдини. Всичко там е пародия. Не говорят на общ език с бизнеса . Некви дебели лелкии и чичовции си мислят че Вазов и под игото , ще зареждат Българската икономика с кадри. Да ама не. Вадите само инвалиди и те не са виновни.

142

От профсъюза

преди 5 години

Търсят кадри?!!! Нищо подобно!Търсят роби, за да им работят ангария!

141

иван IT програматор

преди 5 години

Пенсията е награда за жизненото ти творчество

140

Малко магазинче

преди 5 години

Сложно е. Ама много. Търсих си продавачка в магазин за цветя. Чистичко, спокойно място. Идват момичета, мога да дам 700 лева чисти. Повярвайте, това за Русе е доста добра заплата. Дечицата, даже не ми казват "довиждане"! Просто се обръщат и си заминават. Знам, знам, че 700 лева не стигат за младо момиче, но се заклевам, че след всички плащания на мен ми остава по малка печалба от тия 700 лева. Много е сложно.

139

Анонимен

преди 5 години

До иван Ти си наистина рожба на една доста изостанала държава с тоя ориенталско-комунистически манталитет. Ако всички сме висшисти и АЙТИ , това е всичко друго , но не и реална икономика. В добре развитите държави всеки човек, който полага честно и съвестно общественополезен труд, получава толкова, че да може да живее нормално и достойно! Да се грижи за семейството си и да не се чувства унизен.

138

иван

преди 5 години

Всеки получава толкоз колкото заслужава покажете че можете и ще ви възнаградят мина времето когато соца подпомагаше всеки то затуи сега и пенсиите са и такива защото толкоз са работили

137

Анонимен

преди 5 години

те тия за 1 000 лв чисто какви кадри, какви специалисти търсят? Както скачат цените, догодина в края за тия пари само общи работници ще се хващат.....

136

системата

преди 5 години

договаряш се за 500лв-бруто и получовош 1500лв нето

135

Анонимен

преди 5 години

и какво точно се произвежда във варна? ако се визират туристическите или строителните услуги, това надали е производство.

134

Анонимен

преди 5 години

ЗаключениеА защо не 4дневна раб. седмица, каквато е тенденцията с 30-35 работни часа максимум.

133

Реалист

преди 5 години

Работодателите докато не почнат да се дават заплати поне като в умрялата Гърция ще реват.Правителството как мисли да върне нашите родни имигранти от чужбина?Или чака да дойдат чужди, но чуждите нито са дошли да работят тук нито за тези заплати.Управляващите робовладелци замислят ли се, че ще дойде един ден когато възрастните роби ще умрат, младите ще са избягали в чужбина и тогава какво ще правим.