172

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 170Точно некадърността в мисленето, като при теб, е довела страната до дъното.Клош.арят от улицата няма да го гласиш за хирург или ядрен физик, а ще го направиш общ работник, портиер, строител... Хирургът и физикът не се хващат от улицата, а се "ловят" още от университета.Обаче закърнелите кра.туни, поради свръхсамочувствието и претенциите си, са заслепени, лишени от логична мисъл, от инициативност и даже не им иде на ум къде да си търсят хора. ТОВА Е СИГНАЛ ЗА УПАДЪК на "елита".

171

до 176

преди 5 години

един колега си направи експеримент като търсеше работа, успя да подаде в един ден на 200 места и чакаше да види % успеваемост....смешни %-ти въобще отговориха. А говорим за току що завършил вишист с 2 години стаж.

170

Анонимен

преди 5 години

пазарна икономикаБизнеса търси кадриКадрите търсят парикъдето е сечението има попадение, ако няма - няма.

169

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 88Знаеш ли от 33 хил свободни места, колко са реални и колко са фиктивни? Колко са пуснати само с проучвателна цел и не търсят никакви кадри? Колко от местата са в резултат на текучество всеки месец? Колко от реалните позиции са вече заети?Защо гледаш цял месец назад? Изкарай свободните места от днес?Пусни СВ на всички 33 хил места, от 90% НЯМА да получиш никаква реакция- нито отказ, нито потвърждение, даже няма да се поинтересуват от теб.

168

манипулатор!

преди 5 години

До Анонимен 90Ало, тарика.тино! Кажи ми обявите за днес! Не ми пиши обявите от 1 месец насам!На балами ли ще ни правиш със старо инфо?Ега си манипулатора, ега си чудото!

167

Анонимен

преди 5 години

ЧОЧОАко инженерството ти е като правописа, трудно ще взимаш толкова за месец.Нищо лично, продавай, може да дойде време някой и това да купи.

166

Зъл

преди 5 години

Работодателите кога ще станат заплатодатели? За 600лв колко шарана ще хванете?

165

Анонимен

преди 5 години

Дайте нормални заплати ,минимална 1000 лв ,и всичко ще се нареди...Иначе обезлюдяване......

164

Чочо

преди 5 години

"Бизнесът'... РАЗВЪРЖЕТЕ СИ КЕСИЙТЕ . Няма вече балами да ви работат за жълти стотинки. Аз съм инжеер с 35 годишна практика. Продавам труда си за 1500 лв (нето) на седмица.Ако някой иска да ми се обади !

163

Анонимен

преди 5 години

До hАми истината е, че доста хора не стават за нищо.Ти кво? искаш да хванем един безработен клошар от улицата и да го назначим за сърдечен хирург ли? Или оператор на охладителната помпа в АЕЦ?Ми не става. И клошарят ще си стои безработен и болницата ще стои без сърдечен хирург.То и аз не ставам за сърдечен хирург де. Слаби ми са ангелите, става ми лошо като видя кръв.

162

Я па я...!

преди 5 години

Този от снимката дето върти крана, взема ли 500 лв.?

161

Анонимен

преди 5 години

Важно е че не се прие истамбулската конвенция другото ще се оправи

160

Анонимен

преди 5 години

Kлексит, клексит и сме седнали на земята. И още Клексит ще ни смазва.

159

х

преди 5 години

До Икопич, единственния начин да правиш "бизнес" в България е да крадеш !ако честно си плащаш данъците, лицензите и общинските налози - ще издъхнеш още на 3-тия месец !!!а то това е и целта на юдо-масонската мафия която ни управлява - да убие всеки честен чеовек, да убие конкуренцията и да ни докарат всички до просешка тояга - като Американците - затънал в дулгове роб, който живее благодарение на милостта на евреите-лихвари

158

Ико

преди 5 години

Магазинче, не се прави така. Вероятно си твърде млада. Прави се бизнес-план. Ти вече имаш контакти с доставчици. Правиш верига магазини в Русе. Съответно с кредити. Скачаш с главата напред във водата. Не очакваш 700 лева печалба от обект, а да кажем 300 лева. Разбира се, твърде вероятно е да се удавиш. Има някакъв процент вероятност за изплуваш. Че е сложно - да, така е.

157

h

преди 5 години

"Производството се задъхва! Бизнесът търси кадри!"тези глупости на еврейската пропаганда имат една цел - да се оправдае вносът на маймуночовеци как става така че "бизнесът" има недостиг на работници, а имаме 13% безработица в България, 25-30$ в Италия, Франция и Испания, и 40% безработица в Гърция !?

156

Анонимен

преди 5 години

"Производството се задъхва! Бизнесът търси кадри!"Смешен плач!Мили байови крадливи мошеници-работодателчета с червени куфарчета, това е само началото. До 5 години читав кадър няма да можете с микроскоп да си намерите в това подобие на държава. Защото вие изгонихте всичко кадърно и работещо.

155

Анонимен

преди 5 години

Магазинче,Бизнесът ти е малък, рано ти е да ставаш работодател

154

Анонимен

преди 5 години

Всеки само се оплаква че не му стигат парите ама като ги гледам всички издули тарбуси

153

зов за съвет

преди 5 години

Напоследък по Интернет се предлагат щедри обяви за болногледачи. ВЕРНО ЛИ Е?