232

Krasi

преди 4 години

Заплатите в БГ не са ниски за квалифицираните кадри.За неквалифицираните работници няма високи заплати дори и в европа.И не забравяйте да приспаднете разходите за квартира навън.И не на последно място предлагам всеки недоволен работник да стане бизнесмен и да наеме себеподобни и да им раздава по 2000 лв.чисто и като си изяде кредита да затваря и да тръгва към Англия да бере ягоди.

231

Голямото надлъгване

преди 5 години

Ние ги лъжем, че им плащаме, те ни лъжат, че работят....и обратното също е вярно

230

Анонимен

преди 5 години

Крадци,в хотелиерството дават винаги минимална и искат кадри,трупат си милионите а те затрупват с работа за трима а накрая минимална,че и бакшишите не ти дават които хората оставят за персонала, няма как работодатели без никаква съвест да имат кадри, времето е настъпило да си работят сами, това заслужават,има и възмездие.

229

Анонимен

преди 5 години

Аман,ами ,,бизнеса,, да се бръкне в джоба и ще има кадри,но те искат да работим за без пари.Минимална и айде работи.

228

Анонимен

преди 5 години

До Ханс 236България е турски вилает, с 2 турски партии-ДПС и ДОСТ.Но на такива като теб..........все руснаците са ви виновни за всичко!!

227

Ханс

преди 5 години

БГ-то е 9-та дупка на кавала в ЕС. И заплатите са подобаващи. Като за полуруска губерния никак не е зле.

226

Човек

преди 5 години

Работодателите да вдигат доходите и ще има работници. Стига се оплакваха цените всяка година са нагоре, а доходите константа? Сигурно г-дата Велев, Каролев и сие пак ще скроят от техните статистики и ще ги изтълкуват гордо по медиите.

225

Янко

преди 5 години

Програмистите не създават работни места, а обратно. Получават добри пари, но вече нищо човешко няма в тях.

224

Гост

преди 5 години

Има повече журналисти и всякакви подобни отколкото работещи хора

223

Търсете си търсене

преди 5 години

Увеличете заплати , обучете добре необучените , гарантирайте им добър живот ако ще се развиват при вас за да не напускат работа и страната. Така хората ще са супер мотивирани да работят и живеят знаеки че има висока заплата която може да покрие всички разходи сам и да му остане пари за него и че е добре обучен и свикнал с работата която работи. Рай в бг от 4 млн бг до 15 млн бг + хора от чужбина ще искат да идват да работят в бг както ние ходим при тях в чужбина.

222

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия програмисти, не може всеки да бъде програмист, има и други важни професии!!

221

Анонимен

преди 5 години

Работил съм в производството, там искат да съвместяваш 2 длъжности, а гледат да не ти плащат за допълнителната работа.На принципа "Магарето носи толкова, колкото го товарят."Така, че на БГ-алчни работодатели мога да кажа само едно:"Гледайте си работата, няма кой да ви работи вече за жълти стотинки, дано фалирате по-бързо!!!"

220

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът не търси кадри, а търси т.нар. "бели роби".Толкова са алчни и долни БГ-работодатели, ял съм им попарата!!!Или да дават нормални заплати, или да фалират тия мошеници и използвачи.Има и изключения, да не обобщавам за всичките...........но може би 10 % са свестните работодатели, не повече!!

219

Spas

преди 5 години

До 224Какви деца,програмиста *** патки,за това и иронично подмята от други постове за Истамбулската конвенция,какво му пука за хората на тоя модерен извратен тип,важното е да е момиче в свободното си време.Само такива могат да се гаврят с хората и тяхното злощастие

218

Анонимен

преди 5 години

Тези дето се изказват неподготвени,че заплата на 500 лв.няма,да дойдат в провинцията.Да си подадат молба за работа тук и там и тогава друга песен ще пеят.Сития на гладния не вярва. Тези дето вземат над1000 лв.в провинцията са на леля и чичо протеже другите не ги огрява. Това е жалката истина.Докато не се промени това всички ще избягат.Един готвач с10 години и нагоре стаж в провинцията не взема повече от 600 /700 лв заплата.Часовете са 12,а и по-вече е как се издържа?Често осигуряването е на 4 ч.

217

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът не върви там, където няма честна дума. Тоест, където хората по душа за комунисти. Тоест първобитни общинници - полуживотни. Едните се опитват да недоплащат, другите - да недоработват. Не ми обяснявайте, че и работниците са цвете.

216

Яла те !!!

преди 5 години

Че има много мързеливи младежи, че има много несериозни младежи, че има бавно развиващи се- има !!! Но нека повече работодатели да:- ценят добрите си кадри и да се стремят да ги задържат (с кешовица)- не се бъркат в личния живот на служителите- повишава по-често от веднъж на 3-4 години заплащането!!- се държат адекватно,а не като с роби с персонала си,!!- не натякват колко е трудно и едва ли не работниците да се чувстват виновни, че няма оборот !!!

215

Путкин

преди 5 години

Да си намалят печалбите и да вдигнат заплатите и хората ще се върнат в производството!

214

До Програмист

преди 5 години

И като вземаш 5000 лв колко деца имаш?Аз вземам 1500 лв и имам три.

213

Инж.

преди 5 години

Търсят-10 години по специалността,поне 2 езика,САМ или CAD,магистър...бля бля бля...1000 лева с командировките...Да ви го начукам.