18

....

преди 5 години

Чакай Са! Аз ли не мога да сметам или виждам неправилно изречение: (Той ще трябвало да плати общо 400 000лв на семейството. (на майката и бащата по 150 000ле на бабата 100 000лв.) Не че искам да се правя на някаква, но някой пак блее гаргите.

17

Анонимен

преди 5 години

Укриха педофилите отново.Стадото нищо не разбра отново.

16

ля ля

преди 5 години

аз съм за смъртна присъда! и то на улицата - показно за да се стреснат малко хората с това безконтролно поведение на самозабравили се хора!

15

Слава за цар Борис

преди 5 години

Това недоразумение е поредното доказателство че понякога крушата пада далече,ама мното далечеееее.......

14

от Момчилград

преди 5 години

и често вършел услуги на леля си.---------------------Да, ама тази нощ не можал да свърши услугата, защото лелята отишла извънредно на работа. Язък за презервативите. Все пак турчето е джентълмен, не издаде връзката си с лелята. А "лелята" е мащеха на детето, която бащата намерил по интернет, дошъл, оженил се, оставил я да гледа детето и пак заминал на гурбет. "Майка" само на 6 месеца, толкова е опазила чуждото дете.

13

Ал Банбуши

преди 5 години

Айде ве изгубила ключа и точно Мехмед го е намерил.... хах.. Просто е имал взимане даване с леля си...

12

Шерлок Холмс

преди 5 години

на умните е ясно, че лелята е била интимна с тозии тъй като детето им пречи на щастието нищо го елиминиратдаже може по идея на майкатаима много такива случаитова е класически такъв случайима много подобни случаи на запад в обществатане търсете морал или човещина в тези хораняма да ги намеритете са егоистина никой не му е пукало за дететовключително и на майкатасамо на вас

11

Анонимен

преди 5 години

" коментар" 7 не се трие а НОРМАЛНИ КОМЕНТАРИ СЕ ТРИЯТ-А ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО

10

Роб на влаЗта

преди 5 години

400 000лв. от безработен ром след 23г.....СМЯХ в залата.Смъртна присъда и органите за продан а парите за кръвнината ...Иначе парите да ги плати държавата защото не може да защити хората .

9

Щерев

преди 5 години

Грозна работа ,язък за Детето.

8

Анонимен

преди 5 години

Боже, боже какъв *** трябав да си да убиеш едно невинно детенце...

7

Анонимен

преди 5 години

много типично за българските от задунайската губернийка

6

Анонимен

преди 5 години

До HeinrichHimmlerБе какъв доживотен, като минат години, така свикват, че чак им харесва. Стават вътрешни, имат всичко, по цял ден дремят и се друсат, а ние плащаме. Разстрел за ***! Къде е бащата, че не му е теглил куршума? И без това няма какво да губи.

5

Тео

преди 5 години

Този племенник май май е палувал, но не са се разбрали с палавницата. Детенцето го е хванало и той като човек без грам мозък е направил това нещо. Сега и посрамената леля мълчи, а този поема цялата вина. Лелята изпуснала ключовете в колата ... как пък не! И като не ги намери няма да смени патрона! Нищо, те такива в затвора не ги бавят много много. Я ще се обеси с връзките на ботушите си, я ще се самоубие с нож в гърба ... Но и за това, което е направил - малко му е!

4

Lan

преди 5 години

Добре де, кой влиза да краде с тиксо и ПРЕЗЕРВАТИВИ! Какви са тези "мотиви" от прокуратурата пък и от защитата?!

3

Анонимен

преди 5 години

Доживотна без право на замяна - ама няма съд в тази кочинка !

2

HeinrichHimmler

преди 5 години

За такива наказанието трябва да е доживотен затвор в карцера без право на обжалване. Не може са си ***, която краде от близките си на такова примитивно ниво и да искаш лека присъда ... кастрация и карцер до Кра на живота на хлебарката !!!

1

Анонимен

преди 5 години

Колко близък е бил с лелята? Мисля, че много...