46

пипон

преди 5 години

още ли си убеден ???и в какво си убеден и кой те убеди??а кажи дедо преди два дена убеден а сега..??

45

Анонимен

преди 5 години

Това трябва да се разбира така:"Новите министри са калинки, но са наши хора."Като ви каже нещо Цецо Цветанов...............го обръщайте на 180 градуса,или разбирайте противното!!

44

Анонимен

преди 5 години

ТЪЙ КАТО ВСИЧКИ ТАМ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТОЗИ *** СА ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ СМЕ НА КРАЯ НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ. ОТ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ ДА КРАДЕТЕ И ДА НЯМА И ЕДНА ГЪНКА НА ТОВА КОЕТО Е НАД РАМЕНЕТЕ ВИ И НЕ МОЖЕТЕ ЕДНА МИСЛОВНА ИДЕЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ ДА ИЗМИСЛИТЕ СТЕ НА НИВОТО НА ЕДНОКЛЕТЪЧНИТЕ. ОСВЕН ПАРИ И ВЛАСТ И ИЗДЕВАТЕЛСТВАНЕ НАД НАРОДА ДРУГО НЕ УМЕЕТЕ. НЕКАДЪРНИ И НЕГРАМОТНИ КАПИТАЛИСТИ. ДАНО БОГ ВИ НАКАЖЕ ПО НАЙ ЖЕСТОКИЯ НАЧИН И ДА НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ НА ОТКРАДНАТОТО.

43

Аз

преди 5 години

Абе и за старите всички така казваха.

42

ОФИЦИАЛНИЯТ КРАДЕЦ

преди 5 години

на гласове Цветанов в действие с плоска пропаганда на разума. Отврат! Избори не ги сменят, крадат гласове, крадат протоколи, лъжат, фалшифизират. И замазка с разума! Отврат! Официални убийци на честност и разум и демагогия с разума в устата на Цвъ-Цвъ! Отврат!

41

Цитат от Афера

преди 5 години

"Всеки ден от години наред ГЕРБ Мафията не само се е прицелила в теб,не само брутално и ежедневно те тероризира, но и с наслада се гаври.Защото институциите в държавата са превърнати в РЕПРЕСИВНИ ЧУКОВЕ срещу всеки, който е в списъка на гадовете, които вадят истината за мафиотската власт, която ни управлява.Започна се от поръчките.Предупреждения.Сплашвания.Сугестиране и психически терор сещай се, снахо.Поръчки за физическо ЕЛИМИНИРАНЕ!"

40

Анонимен

преди 5 години

Писнаха ни номерата с фалшифициране на избори и фалшиви новини,никой не ви е избирал,стоите в парламента против волята на народа и тероризирате народа!Хората отдавна не ви искат,не го ли схванахте?Оставка!

39

Тъпак

преди 5 години

да ти приказва за разум=гербаджия

38

ХАХА

преди 5 години

До Анонимено да краааааадеееееееееееееетеееееееееее с пъъъъъъъълнааааааааааааааа СИЛА!!!!!

37

Абурд

преди 5 години

Абсурд е Цветанов да изолзува думата разум и защото е така няма нищо разумно с новите назначения. *** нагли!

36

АПЕЛ

преди 5 години

СПРЕТЕ ДА УБИВАТЕ БЪЛГАРИЯ, ГЕРБАДЖИИ! КАТО ОКТОПОД СТЕЗАДУШАВАТЕ С НЕКАДЪРНОСТ И ТЪПОТИЯ! ПОЗЛИ СТЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ИЗРАСТНАЛИ НАД ТЯХ ОТ ТЯХ! НО КОГА ЛИ УБИИЦИ САМИ СИ ОТИВАТ?

35

сеггааа

преди 5 години

новият по транспортакариера от..късното му детство досегазам шеф на м телзам шеф на булстрадзам шев на булгартабакщеф на мерки и теглилкизам министър на икономикатаминал / слаган о баща му навсякъде/значи ен става за нищопочти не може да говори..и много още има но и без това ме трият много бързо..то как може пожен кар да избира нещо по различно от маркуч

34

хмммм

преди 5 години

а в коя област е професионалист този който ги назначава??И защо казва новите министри ??нали са предложения??и това не е ли диктатура ?? посочва трима и казва избрани са/?някой дали ще се осмели да гласува о съвест??а>> какво пък е това за гръб- съвест??те мерят на квадрати/ саниране/ на километри пътища и на килограми - суджуци..съвестта няма измерения

33

Анонимен

преди 5 години

А, старите непрофесионалисти ли бяха?

32

Новите

преди 5 години

Министри - две калинки и един шофьор

31

Физкултурник Храбър

преди 5 години

Човек добре за да живее има нужда от шест тъщи.

30

Анонимен

преди 5 години

Предвид капацитета на Цветанов, всеки е професионалист спрямо него.

29

Шефа

преди 5 години

Скрий се Цветанов , пречиш на партията си !Но нищо , ще се реваншираш на изборите , нали си спец по фалшификациите!

28

Един турчин

преди 5 години

Нещастници,затрихте собствения си народ!Ще направите и немислимото,само и само да запазите статуквото.Явно няма България да се оправи с избори!Време ли е една сутрин да осъмнем с барикади по улиците?!Полицаи,ако имате малко доблест-не излизайте срещу народа при евентуални демонстрации и сблъсъци.Ние знаем,че ще бъдете насъскани.

27

Анонимен

преди 5 години

До ПрофесорМлат е бил друг път.30 годишен чичко.Нинова е 10 годин по-млат от него,а виште каква бойна комуниска е.