26

Анонимен

преди 5 години

На оръжие, граждани! Сформирайте батальони! Напред! Напред! Да потопим паветата в кръвта на политиците!

25

До 24

преди 5 години

Е само това остава .И Гечев да закрие държавата.Не ти ли казаха *** да мислиш като се изказваш?

24

Апел

преди 5 години

Гербери,спрете тормоза над варненската журналистка Веселина Томова!Смазахте я!Стига!Прекалихте!

23

Поклон пред Радой

преди 5 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака. Радой Ралин

22

,,млад" пенсион

преди 5 години

Ти защо вкарваш всички пенсионери под един знаменател бе момче?Пенсиите и пенсионерите след 2010година ,нямат нищо общо с онези нещастни хорица от 80-90 години. Те се пенсионираха със заплати от по 180-200 лева.Колко искаш да им е пенсията.На майка ми беше 83леваСега е жива на 92 и пенсията и е 207лв.Хайде спрете пубери и тинейдджъри да коментирате неща за които не сте в час. Днешните пенсионери с НОРМАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ не взимат 200лв.Спрете с детските си бръщолевения

21

Анонимен

преди 5 години

Да се връща БСП!

20

до 21

преди 5 години

Тогава цялата държава беше в калта, а сега УПРАВЛЯВАЩИТЕ нагазиха калта. Чети преди да коментираш.

19

Истината е това.

преди 5 години

Ето това са съвсем разумни приказки.Но могат да ги оценят хора живели и ,,тогава " и сега,минали през кошмара на последните Тошови години,Мораториума и гладната зима на Луканов и едвам оцеляването,купонната система ,,мъдрото ръководство на Беров"/стрелби всеки ден/ и оня ужас 96-97 на Виденов с километричните опашки и борбата за оцеляване-заплата 7-8 долара. А сега слободия,Гърция,пари летят през балкона,кръчми и кафенета пълни и мързеливи пубери недоволни.В калта бяхме тогава 7,а не сега

18

Анонимен

преди 5 години

До Гошо...ТъпотоИ какво като махнеш Бойко?Какво?Ще стане още по-зле ако герберите останат на власт без Бойко и двама бандити и некадърници,които се точат за неговия пост да ни управляват.Тогава трагедията ще е тотална,терора още по-голям.Просто да се съобразят с желанието на народа и да напуснат управлението!Това е решението.

17

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Боко се готви за...нови избори.Имало пари да вдигне заплатите с 10% на държавните...лапачи от 1-ви януари догодина.Ясно...защо,ама не е му е ясно че вече 2 милиона пенсионери им...бактиса да ги неглижира 10-сет години с едно...мижаво и вкиснато швейцарско...сирене,пардон...правило.Който и да е,ама да не е Бочко Банкянски,че ще станем за смях на...Космоса.Тогава и...извънземните ще чуят за него и току са го взели...феномена за изследване при тах.

16

Нико

преди 5 години

Може и да задмине патрона си другаря живков начело на българия

15

Анонимен

преди 5 години

СМЕХОТВОРНО! Но, пък от друга страна е хубаво да се разнообразим. До сега само бисерите на Боко н Цвъки четем. Сега вече имаме друг титан на мисълта ВладислаБ Горанов, "финансиста" :)Малко се увлича от фантастика (Боко, 2021 г.), ама нищо, още е млад и зелен.

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе Бойко,защото Цвъ е по-некадърен и от него,да си отиват всички гербери,цялата партия,стига терор над населението!

13

98601

преди 5 години

Аз пък си мислех, че сме парламентарна република, пък то сме били министър- председателска.

12

Анонимен

преди 5 години

До 21-ви септември сменяме Бойко.

11

Анонимен

преди 5 години

Стига!Късно е!До 2021 година ще сме останали без жители,заради тормоза над тях!Унищожихте населението и държавата,унищожихте институциите и съда!Вървете си!

10

Анонимен

преди 5 години

Как ще си плащаме сметките зимата?

9

Анонимен

преди 5 години

Решава, уволнява, назначава, отпуска пари, събира пари, строи магистрали , рaзрушава, убива чyмави прасета, браво.

8

чичо Гошо

преди 5 години

По-вероятно е да смени жилището в едностайна килия и нов раиран костюм.

7

да бе

преди 5 години

Никой не може да бъде сигурен, вкл. Борисов!