46

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБСП спечели ли изборите и задкулисие и запад почват с протестърството платеното. Помните ли заговорите за сваляне на Виденов и Орешарски и огромната им платена медийна подкрепа.

45

Анонимен

преди 5 години

До АЗАма всички властти без президента и омбудсмана са ваши, вкарвайте я в затвора, или ... няма за какво. Я дайте точна разбивка импексова с колко е забогатяла и как, напишете и обвинителен акт, тя не се укрива като един ваш шеф на банка в сръбско. Не можете да я сплашите и ви тресе страх.

44

Анонимен

преди 5 години

Свобода за невинния човек - дребния районен кмет на красив Младост, вече усилено и стабилно застрояван от турската и останалите фирми.

43

Анонимен

преди 5 години

Как се моля БСП да спечели едни избори като хората, че да им гледам сеира :)))

42

АЗ

преди 5 години

Искам *** Импексова да върне откраднатите милиони или да влезе немедлено в Сливенския затвор!

41

Анонимен

преди 5 години

Аз пък съм сигурен, че поне до 2031 г. ББ ще бъде премиер, ако не стане до тогава президент и ще бъде много добър президент, а не като сегашното червено *** Радев Фърчипатков, което срича наизустени текстове, написани от Посерано!

40

:-)

преди 5 години

Борисов и Горанов може само Пеевски и Тръмп да ги сменят...

39

Ментора бай Иван

преди 5 години

Проблема на Борисов е че не му стиска да смени себе си и да издигне някой млад и можещ , явно го гони нарцисизмът !Смята се за незаменим и успешен , а то братче пълна трагедия - цяла Европа ни осмива!

38

НАХАЛНИ

преди 5 години

БЕЗКРУПОЛНИ ТЕРОРИСТИ-ДЖИХАДИСТИ ОГ ГЕРБ..УНИЩОЖАВАТ БЪЛГАРИЯ ПО ПЛАН..СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ--СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ,СЪБУДИ--ДЕЦАТА ВИ ГИ НЯМА,НА ВНУЦИТЕ ВИ ИМ ПРОМИВАТ МОЗЪКА И СТАВАТ ***--ВИЕ МРEТЕ С 200ЛЕВА ПЕНСИЯ..СЪБУДИ СЕ РОБЕ!!

37

Край

преди 5 години

Герберите целуват пръстена на бащицата и добре си преживяват НО ще дойде време да ги е срам от себе си. И ще дойде време да го плюят и да се оправдават че са били принуждавани. Всичките му блюдолизци тайно ГО презират за простотията му.

36

Анонимен

преди 5 години

Е кат има прости роби които да гласуват...

35

Край

преди 5 години

"Кои сме ние да критикуваме мажоритарно избрания български президент" каза умно Горанов. Той реално може да си говори каквото си иска и какво казва е без значение.Руснаци и турци ПРЯКО И МАЖОРИТАРНО избират най-овластения човек в държавата при нас така ни е РАЗРЕШЕНО да избираме президент без власт.Властта в ЕС и в България се формира по неведоми за хората пътища.Къде е демокрацията?

34

Ала-Бала

преди 5 години

Като тикви на плет!

33

Анонимен

преди 5 години

Тоз е пътник- и в преносния и в буквалния смисъл на думата и както винаги става последен научава!?

32

Иван Митев

преди 5 години

При наличната Централна банка без защита срещу щети, (независимо кои са министрите, при достатъчно време) Министерският съвет е с провал.Само при Централна банка със защита срещу щети е възможно правителство с устойчив успех.

31

F

преди 5 години

Голям смях

30

Politvogdi

преди 5 години

Този вожд като брежнев 3 поколения мисли да управлява,хубаво е да му направят една тв и един сайт,където феновете денонощно да го слушат,вместо тук да се появява по няколко пъти в денонощие

29

Анонимен

преди 5 години

ДО ТОГАВА ТЕЗИ ТРИМАТА ЩЕ БЪДАТ ПЕТА ГОДИНА В ЗАТВОРА

28

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще управлява поне още 20-30 години за да има стабилност. Така са решили големите началници от задкулисието.

27

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден от години наред ГЕРБ Мафията не само се е прицелила в теб, не само брутално и ежедневно те тероризира, но и с наслада се гаври.Защото институциите в държавата са превърнати в РЕПРЕСИВНИ ЧУКОВЕ срещу всеки, който е в списъка на гадовете, които вадят истината за мафиотската власт, която ни управлява.Започна се от поръчките.Предупреждения.Сплашвания.Сугестиране и психически терор сещай се, снахо.Поръчки за физическо ЕЛИМИНИРАНЕ!На това място ще го кажа в прав текст: в тази държава ***, т.нар. мутри са с неизмеримо повече чест, отколкото белите яки