17

Анонимен

преди 5 години

Ако махнат 3-те сервиза в София, на които сигурно само търговската площ струва 500К евро, то цената на останалото е горе долу реалната. Т.е. клони към 0.

16

Анонимен

преди 5 години

До do 9А какво стана с Христо Бисевров, демократа?

15

Професор

преди 5 години

Трябва да се пусне нов модел: БАНКЯ. На латиница Bankia. Ще се продава повече. Тапета на началния екран ще бъде Борисов с генералска шапка. Без опция за смяна на тапета.

14

do 9

преди 5 години

Забрави да кажеш също, че сме 2те най-умни в света, след евреите ;-)

13

Анонимен

преди 5 години

Доколкото си спомням имаше много хора искащи да си купят такъв смартфон, но от правец нямаха достатъчно произведено количество и така интереса умря.

12

Чиновник

преди 5 години

Имали 500 000 човека аудитория. Тия "бизнесмени" не спират да се оливат. Това куклен театър ли е, че акцентират върху аудиторията или бизнес. Щото, ако е бизнес, няма значение колко е аудиторията, а колко са реалните клиенти, които са купили нещо. Щом за 4 години са продали 1000 бр. демек по 1,46 бр. на ден, значи за нищо не стават. При това положение цената на кукления театър, или "бизнеса" на Правец е НУЛА.

11

bluesky1

преди 5 години

Ахахаххахахахааааааа...муахахахахахаааааааа....оххохохохохохоххохохохоххо!!!! Колко сме жалки, не е истина.....припадам от коня под масата!!!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Дори и да имах 500 хиляди небих купил с тях Правец.

9

Анонимен

преди 5 години

Какъв правец бе, какви смартфони, ролята на България в ЕС е да бъде депо за евтини работници и пазар на западни стоки, я стига сте мечтали, всяка жаба да си знае гьола.

8

Анонимен

преди 5 години

При оня от Правец България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и 27 по стандарт на живот. Но във всяко общество има черни овци, има някои които не бяха доволни защото за нищо не ставаха.

7

Жо

преди 5 години

ДОКАТО съществува търговската марка "Правец", мислещите хора ще бъдат отблъснати, независимо какво произвеждате!"Правец" се свързва с диктатора Т. Живков, на който се приписва крилатата мисъл "Тази година завод зе полупроводници, догодина за цели проводници".Правец беше едно забутано балканско село, в което Тато работил "преводач"- превеждал овцете от единия баир на другия. Правец, в който нямаше дори пощенски клон, заради Тато бе превърнат в европейски град със завод за полупроводници.

6

Анонимен

преди 5 години

От Правец нищо не искам. Ядох попарата на един от Правец 38 години.

5

Анонимен

преди 5 години

Странна работа. Единадесет хиляди лева загуба и продават фирмата. Бургаските ватенки, години наред са на загуба с милиарди и нищо не продават.

4

tonygl

преди 5 години

Бях решил да си взимам телефон от тях. Поръчах и се оказа, че не е наличен. Чаках 4 месеца и така и не стана наличен и отказах поръчката. Нормално е да са на загуба и с толкова малко продажби. Просто нямаха наличност и когато беше актуално и интересно явно мнго хора са останали излъгано и таке и не са се пробвали пак.

3

Анонимен

преди 5 години

Правец 8 са изцяло копие на Apple I и Apple II. Всички 8-разрядни компютри Правец са с процесор 6502 с работна честота 1,018 MHz или българското му копие СМ630.Ще ми говорите че било българско...

2

Анонимен

преди 5 години

Едно време като копираха Ейпъл и АйБиЕм имаха ляб ама в днешно време тез номера не вървят.

1

Анонимен

преди 5 години

Китайски *** "made in china" с българската соц марка "Правец". Нищо българско няма в него, освен името.