37

Анонимен

преди 5 години

Новият без аналог в мире продукт ще става ли за ало-ало измами? Един приятел от парламента пита.

36

Анонимен

преди 5 години

Че къде, освен в 4-5 държави от Азия се произвеждат смартфони? Никъде!

35

Му34

преди 5 години

А руснаците дори и телефони не произвеждат.

34

Кръстьо Костов

преди 5 години

До АнонименДържавата "фалира", за да може да се подари на тези които трябва. След това изнесените капитали се върнаха обратно като "чужди инвестиции" да развиват бизнес в една страна върната обратно до стадий "първоначално натрупване на капитали". НО не бе отчетено че в този стадий държавата е в мафиотски режим, т.е. който владее власта, контролира и процесите в държавата, в следствие на което България има мафиотски профил на управление, а нормалното възпроизводство на капиталите е затруднено.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34смартфон с руски батерии, монтирани в куфарче :)-и с инсталиран скрит каспер, директно пращащ сигнал на бюрото на ...не мерси!

32

Анонимен

преди 5 години

До Гочи маратонкатаПравец, ако се прекръсти може и да дръпне. То и онова "xуавей" знае ли го някой що за марка е, ама всички са пощуряли по него.--ксиаоми са по-добри...много по-добри...

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9При оня от Правец България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и 27 по стандарт на живот.Аре стига с тая пропаганда бе. Що имаше режим на тока и купони за елементарни хранителни стоки? Що фалира държавата?

30

Гочи маратонката

преди 5 години

Правец, ако се прекръсти може и да дръпне. То и онова "xуавей" знае ли го някой що за марка е, ама всички са пощуряли по него.

29

Анонимен

преди 5 години

България по соца освен да копираше от лошите западни марки друго не правеше. Правец 8 е копие на Ейпъл 1 и 2 а Правец 16 на АйБиЕм. Така ни учеха от СССР. Всичко да се копира от иначе лошия запад и да си мислим, че произвеждаме нещо. Така като гледам всички държави от бившия източен блок са на едно дередже барабар с Русия... що ли...а да .. лошата демокрация и лошия запад. верно

28

Анонимен

преди 5 години

Скъпичко тръгват, затова не върви! Не може да продаваш на цените на "марковите" и да искаш да пробиеш. Китайците как лека-полека измествет "марковите" - ами чрез доста по-тънка цена, за която получаваш толкова, колкото от скъпата "марка"

27

do 27

преди 5 години

Самсунг не предлагат, а са предлагали преди 7-8 години с подобни параметри, каквито има правеца сега. Нещо подобно на Galaxy S2 e.

26

Анонимен

преди 5 години

според обявата за продажба се работи върху "yникaлeн пpoдyкт бeз aнaлoг в cвeтa"нещо руско ще да е

25

от сиднеи австралия

преди 5 години

Ама в цената включена ли е фабриката в китай? Щото инъче кво точно продава? Празен магазин ли? То всеки може да си наеме дюкянче и да шитка брандирани телефони в НАЙ АМА НАЙ ВИСОК СЕГМЕНТ както са писали

24

Анонимен

преди 5 години

Българин ще произвежда телефон хихихи ....то да не е далавера измама проституткиии дрога и тн..

23

Анонимен

преди 5 години

Погледнах на сайта им - актуалния им модел Правец 4++, с тея характеристики по настоящем няма как да струва пряко сили от 35-40лв. Бил е среден клас някъде 2013-14 год. сега дори ултра-нисък не може да се нарече.

22

Анонимен

преди 5 години

Ако дават информацията като Епъл - колко телефона са доставени за продажба по магазините, може и реално купените бройки от купувачи да са значително по-малко.ПС: само за сведение - никакъв проблем не е да поръчаш на китайците да брандират с каквато марка искаш някой от 100тиците им модели и да го представиш като свой. Това важи за много продукти, не само телефони. Те (китайците) само ще се радват. Това важи с пълна сила за въпросния Правец.

21

КУПИХ СИ АЙФОН 8

преди 5 години

този купи Марката преди 4 години за 1000лв продаде 1000 телефона за 4 години навъртя 11 0000 загуба и иска половин милион ха ха ха хи хи хи хо колко оли го фре трябва да си да я купиш и да продаваш по 200 телефона на година в някое гаражче

20

Ми

преди 5 години

Като имат толкова голяма аудитория, що продават?

19

Анонимен

преди 5 години

Малеее по 250 продукта на година или 21 продукта на месец ! По-малко от 1 продукт на ден ! 500 000 за тази компания са МАЛКО !

18

Благодарим Правец

преди 5 години

Единствения компютър който ми донесе пари от външна и вътрешна търговия вкл износ,внос,реекспрт,транзит бе Правец 16.Не ги слядяха он лайн както всички останали.