57

Тео

преди 5 години

Ако беше толкова розаво нямаше да продават. А продуктът без аналог в света е сигурно смартфон с манивела за палене! Хайде холан! Явно не могат да правят бизнес и се ориентират другаде и искат поне малко пари за съобразителността .

56

NoName

преди 5 години

Изпраха какво изпраха и това е Края хаха 4 години... 1000 продажби, абе хора, на това и дете няма да повярва!!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Българите пак са крали от руснаците технологии и ноу хау. Това са стари съветски разработки от времето на Ленин и Сталин. Българите трябва да се засрамят от руските си братя особено след кражбата на кирилицата от братята Кирил и Методий от създателя на славянската азбука чЛенин.

54

опетков

преди 5 години

До Анонимен Нищо от казаното не е вярно. Чипове режеха и копираха само в Ботевград. В Силистра нямаха акъл и техника за тази дейност.

53

опетков

преди 5 години

До до 49 брях брях В Ботевград в момента има сериозна микроелектроника. Произвеждат и продават доста по света и у нас.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49Всичко знаят, всичко им е ясно, кой от кого крал, кой какъв го изял...кое не е вярно според теб? Това, че ЗПП в Русе режеха чипове и платки, за да ги копират ли?

51

Анонимен

преди 5 години

Тия ако бяха отворили баничарница с името "Правец", за 4 години щяха да спечелят повече пари от продаването на банички и боза, отколкото са направили с опитите си да ни пробутат китайски технологии.

50

lol

преди 5 години

ммда спомням си новия превец. неща правени в китайска фабрика ОЕМ на ACER с едно правеч лого! тоест, препродавачи!4 години по късно все още web магазина го няма.гледах им преди месеци страницата и след един час не можах да разбера как да купя. и се отказах.

49

Анонимен

преди 5 години

Както с многото неуспешни опити да се съживи легендарната марка Commodore на запад и тук с "Правец" нещата вървят по същия начин. Името е добър жест към миналото, но не е достатъчно да създаде достатъчно клиенти. Продуктите са прекръстени китайски стоки и не се открояват с нищо спрямо това което се предлага на пазара.

48

правец

преди 5 години

С какви дискети работи тоя телефон? С големите 5 1/2 ли?

47

dmx

преди 5 години

Това трябва да влезе в историята като метод за оценка на бранд - цената му е по-висока от бруто продажбите продуктите му.

46

Анонимен

преди 5 години

За 500.000 евро можеш да си купиш цялото село барабар с общината и училището и ще ти останат и за джип. А тези мушмороци продавали само марката Правец за толкова - няма такъв смях!

45

:)

преди 5 години

Името беше хитър ход, защото медиите му правиха безплатна реклама, но като бизнес няма как да е успешно. Китайски тояги има навсякъде, дори доста по-евтини. Изобщо да правиш бранд в този бизнес и да продаваш в смешен пазар като българския е трагедия.Ако някой им даде 1000 лева за "бранда" трябва да ги вземат и да дадат банкет.

44

Анонимен

преди 5 години

Още една добра идея на пангара...... за съжаление

43

до 49 брях брях

преди 5 години

Вярно ли ти е толкова странно, че все още съществуват хора, които се занимаваха точно с това в Ботевград - да отварят чиповете, получени по заобиколни пътища от далечния изток и да им правят литографски маски, като копират откраднатото.Много от тези хора са извн БГ, но има и останалиТова Работническо дело здраво ти е промило мозъка, колко сме велики

42

Анонимен

преди 5 години

46, всички пращат инфо, уж до гугъл и не само, пак уж за да се таргетират реклами, и за "подобрение на експириънса", разбираш ли..

41

екс-ксиаоми

преди 5 години

До АнонименКсиаоми редми 5А звъни нощем в 4:00 с йероглиф на екрана и не може да се забраниЧ! Всяка нощ. И така до ъпдейтване на РОМ-а. 4 приложения работят на заден план НОНстоп и пращат данни незнайно къде, като черпят 28% от батерията.... Закупен от мобилен оператор в БГ. Честито на ЮЗЪРИТЕ!

40

Анонимен

преди 5 години

Обаче па и цената е солена... За губещ бизнес.

39

Му34

преди 5 години

1000 продадени телефона!!! Това е повече от най-великото бегеизобретение-чушкопека!!!

38

сф

преди 5 години

Само една марка продават а производството е в Китай т.е. китайски телефони и компютри. С една дума: МЕНТЕ.