56

истината

преди 5 години

И за какво са им общежития, нали стават студенти само за да заминат на бригада в САЩ - това е заветната цел.

55

Ганчо

преди 5 години

Слушам и не вярвам. Това дето го говорят тези девойки и младежи е направено на други места много отдавна. Недостатъка на пост терминалното плащане - няма как да върнеш парите, когато студента се откаже от общежитие. Пари за общежитие даваше само правителството на Царя. По 3000000лв на университет. Недостатъка беше, че конкурсите ги правеше МОН. За тези пари могат да се направят поне 2 блока добре. Те правеха един. Сега няма пари за общежития. Те са отписани от държава и правителство.

54

икономист

преди 5 години

За 30 лева на месец какви условия искате, хотел Риц ли? Който не му харесва да ползва частни квартири.

53

Анонимен

преди 5 години

бе то вече и цялото ни виШо образование и студентите са за разпускане. Полза никаква - всеки може да си вземе от някъде диплома за нещо , има цели 53 ВУЗ-а . Тъй че тия да не се оплакват ми да одят да работят някъде. Може направи министри да станат - то и за там дипломи не се иска

52

Ганчо

преди 5 години

ТУ - настанява всички свой студенти, както и много други. Състоянието на една стая зависи от студентите които живеят в нея. Всички първокурсници очакват условия като в Шератон Колеги за наем 30лв. не очаквайте кой знай какво. Хебарките си ги отглеждат студентите които обичат да им е мръсно. Дървениците се доставят от студентите идващи от САЩ. Въшки, бълхи се появяват там където се спазва правилото - къпи се един път седмично. Един обикновен освежителен ремонт - 300-400лв.

51

Анонимен

преди 5 години

Няма мизерни общежития, има мизерни студенти. Дават им покрив и четири стени, те сами да се погрижат за местообитанието си. Могат да го направят супир с кофа боя или да го превърнат в ***. Първото е малко вероятно, в деня на изнасяне ще видим второто със сигурност.

50

П.Петров

преди 5 години

Двама студенти си говорят в стаята на студентско общежитие:-Гошо, какво ще кажеш да си вземем едно прасе?-Не е ли много мръсно, бе?-Ще свикне. Ние как свикнахме ...

49

от банкя

преди 5 години

АЗ ПЪК СЕ ГОРДЕЯ, ЧЕ ЗАВЪРШИХ ТУ-МЮМЮНХЕН С ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА УСПЕХ ПО НОВАТА ДАЛАВЕРА НА ГЕРББ

48

Опит

преди 5 години

SkunkaЗа *** си има капани, не са скъпи. Освен това *** идват само там където се държи мръсно и има остатъци от храна. Ако поддържате чисто няма да има ***.Провисналите пружини пък се оправят за 5мин със една ролка кабел или въже за простир. Нанизва се на зигзаг през пружината и се изпъва. Елементарно е!Ако сами не си помогнете, ще си живеете в мизерия!

47

Анонимен

преди 5 години

Има 2 варианта:1. Висок успех2. ВръзкиНа късмет не се надявайте. Не че не е възможно, но не особено.

46

Night Flight

преди 5 години

Каква реклама на Night Flight

45

Skunka

преди 5 години

Който е живял в общежитие- той знае!Няма по-голяма мизерия. Дори и да поддържаш в безупречен вид стаята си, *** идват от другаде. Ще кажете, че е вина на другите живущи, само че разликата е, че някои от стаите не са рвмонтирани от соца. Леглата са с пружина, която е изтърбушена, дават ти стара дървена врата да я слпжиш отдолу. Целият интериор е кошмар. И 5 лв не бих плащал за това...

44

Опит

преди 5 години

Общежитията са мизерни защото повечето от студентите са си мизерници и селяни! Аз навремето като бях студент в София, също заварих такава мизерна стая, все едно там са били клошари. Миришеше на обор. Но аз такова нещо не мога да търпя. Още на първия ден почистих до основи, купих една кофа латекс, една кофа бързо съхнеща замаска, и 25 квадрата мокет. Наех си квартира за 10 дена докато направя ремонта. Всичко ми излезе към 350 лева, но стаята стана като нова.

43

Анонимен

преди 5 години

Едни студенти живяха под наем в апартамент на мой познат 3 години и се изнесоха тихомълком, ако можете да си представите къща на клошар го умножете по две, а как човек с такива лични навици или липсата на каквито и да е може да бъде добър студент. Общежитията са разбити, защото ги разбиват т.н "студенти", които учат в местната кръчма до сутринта.

42

Анонимен

преди 5 години

Защо мине немине седмица и се появява нова групичка хора, която иска нещо да им се полага по право и да е безплатно, т.е. другите да плащат за техните желания.

41

Виржиния

преди 5 години

И аз не разбирам от какво се оплакват, аз също съм живяла на общежитие преди години във Видин за 40 лв./месец, в което имаше *** и нямаше топла вода, а след години живях в супер общежитие в Англия, но срещу 846 лева/месец...някакси трябва да има баланс и компромис...

40

Анонимен

преди 5 години

Давам апартамент под наем, но не на студенти с голи ***, безброй претенции, никаква култура, възпитание и хигиена, злобни, че и отмъстителни, щото видите ли щял съм да забогатея на техен гръб.

39

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам от какво се оплакват, досега са живяли техни колеги там. Какво пречи да вземат кофа боя, едно мече и да минат стените и тавана, ако те не могат, мама и тате знаят как се варосва, все ще измислят нещо. Интересно ми е те в какво положение ще оставят стаите.

38

Анонимен

преди 5 години

Като не им харесва да излязат на свободен наем или да се върнат по родните си краища. Аман от чалтари, всяка година нова партида, а и с претенции на всичко отгоре.

37

Анонимен

преди 5 години

Абсурдистанска му работа ! - от къде на къде Аз със моите данъци ще осигурявам Безплатно жилище в София на *** ? , А пък те и не доволни . И образованието им го плащам Аз ,пък ако някой става за нещо емигрира .