55

Jas

преди 5 години

До Анонимен 57: глупости на търкалета, европейският Ренесанс е инспириран главно от гръцката и римска антични култури!

54

Анонимен

преди 5 години

Забравих за един въпрос. Кои точно са великите литературни дела писани на арабски и колко са на брой, че да си заслужават изучаване в училище?.Ами явно не ти е известно, но европейското възраждане е инспирирано от арабите.

53

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че всички българки на запад добре владеят френския и на него общуват с арабите.

52

Jas

преди 5 години

Забравих за един въпрос. Кои точно са великите литературни дела писани на арабски и колко са на брой, че да си заслужават изучаване в училище? Доколкото ми е известно, арабите, ако въобще са грамотни, четат на 99% само едно: коран. Къде са делата свързани с Ренесанса, Хуманизма, реализма и т.н. Къде са антическите им литератури? От времето на Гранада (предимно арабска поезия) кога е възникнало нещо ценно на арабски? Сигурно съм аналфабет, защото не ги знам...

51

Jas

преди 5 години

Навременната подготовка от ранна възраст по бъдещия официален "майчин" език в France джамахирия е от изключително значение за светлото бъдеще на децата! Луи XIV, Волтер, Русо, Дюма и Юго сигурно се въртят гробовете си с 500Nm! Арабският може би щеше да е престижен ако Европа не бе окаляна с араби.

50

Анонимен

преди 5 години

Париж. На разходка в парка. Клас от 30-ина деца на излет. От тях 7-8 бели, обикновено вървят по две и близо до учителките.

49

Дзъ

преди 5 години

Франсетата от миналия век се въртят в гроба със сигурност

48

Анонимен

преди 5 години

makarona

47

Анонимен

преди 5 години

До До Анонимен 31Трагична истина

46

Анонимен

преди 5 години

Карат учениците с арабски произход да учат арабски за да се интегрирали по-успешно.Никой ученик с истинско френско потекло не учи арабски.

45

БПФ

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !В България това трудно ще стане. Първо - няма кой да преподава хъхрешки, второ хъхрешкият т.нар. "език" е най-бедният на планетата и има надали повече от 1000 думи - повечето синоними на кражба и далавера. В хъхрешкият "език" например няма думи за числа по-големи от десет, нито за дори елементарни абстрактни категории... например няма дума за "благодарност" !!! Животинската същност на *** е отразена най-добре в "езикът" им.Арапите са читав народ - проблемът е в религията им

44

БПФ

преди 5 години

Щом и китайският и руският са велики езици - защо не натискате децата да учат тях? Какво точно "велико" нещо в литературата или в каквато и да е област, са създали арапите през последните 1000 години? Камилска юзда ли?

43

Анонимен

преди 5 години

Жалко! Франция и френската цивилизация върви към залеза си!

42

Анонимен

преди 5 години

"Жа.бари,продължавайте да гласувате за извратени типове от рода на Макарон и Халифатът ви е в кърпа вързандо десетина години!Впрочем,като чуеш тоя "велик" език и в следващия момент очакваш взривове и/или употреба на хладно и огнестрелно оръжие..."Доколкото си спомням, едно време на Дойран се е слушал френски език от хората които бяха дошли да убиват българи, а не арабски език.

41

Анонимен

преди 5 години

"Ще се окажат прави някой гадатели, Западна Европа става все по мюсюлманска! Така че Българи прибирате се докато още можете!"Че то по-добре става. Защо да се прибират?

40

Анонимен

преди 5 години

В сайта днес видях 2 статии. Едната е относно това, че всеки втори хазаин е нелегален. Как взимат пари, не плащат данъци, а реално така поставят в риск и наемателите. И втората статия беше тази тук.Направи ми впечатление, че коментарите тук са 5 пъти повече (словом: пет). Извод... Българите оправиха себе си, изчистиха всичко нелегално в държавата си и платиха на хазаина за този месец и сега започнаха да мислят как да оправят Франция.

39

Анонимен

преди 5 години

Да учат, че след десет години ще бъде официалният европейски език.

38

А

преди 5 години

Ще се окажат прави някой гадатели, Западна Европа става все по мюсюлманска! Така че Българи прибирате се докато още можете!

37

ЯКО

преди 5 години

ДЪНАТ АРАБИТЕ ФРАНЦУЗОЙКИТЕ--ПОЛОВИНАТА ОТ ДЕЦАТА РАЖДАНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ СА АРАБЧЕТА ИЛИ НЕГРОИДНИ СЪЗДАНИЯ--ФРЕНСКИЯ ЕЗИК ВЕЧЕ НЕ Е ОСНОВЕН В ТАЗИ ДЪРЖАВА---ТЮРБАНИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ...ХАХАХАХАХ МАКАРОНИ И ТОЙ СИ ПАДА ПО АРАБИ....!!!!

36

Анонимен

преди 5 години

"френските".....