34

Анонимен

преди 5 години

БСП е крайно дясна популистка, националистическа партия. В тях отдавна няма абсолютно нищо ляво. Риториката им е ксенофобска.

33

до 27

преди 5 години

Аз не искам Борисов ,а генерал Аугусто Пиночет.Борисов много меко действа.Само Пиночет се е доказал като истински антикомунист-изби всичката червена крадлива *** в Чили и страната живна!Обаче Пиночет нямаме.Имаме Борисов-ако на Пиночет му пиша 6++ , на Борисов оценката е 3=.Но няма друг-не ми се слуша тропота на червените ескадрони с Корнелка начело.

32

Анонимен

преди 5 години

БСП също са крали,няма спор, но ГЕРБ-ерите надминаха всички рекорди!Нали трябва да се избира по-малкото зло?Крадат политиците, то ясно, но да има и за народа!!!Затова по-добре БСП отколкото ГЕРБ-ерите!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Вуте: На Кунка от Крушовица това и' работата - да намира маану !

30

Анонимен

преди 5 години

Корнелия не лъже, за разлика от Бойко;)))Я се събуди и влез в час! Само една ще ти дам, че нямам време да се ровя. ПЕС окончателно развенча лъжите на Корнелия Нинова, че не е подписала Истанбулската конвенция!

29

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са шампиони по кражби и "усвояване" на евро-фондовете............разбирай кражби от наши хора.Питайте Томислав Дончев колко открадна заедно с Боршош от НДК, отделно от евро-фондовете!!!Питайте Лилито Павлова как се краде от строителство и инфраструктура!!!

28

Курнелия нагла

преди 5 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

27

Анонимен

преди 5 години

До 2710 ли станаха сега? :))) те май с всеки коментар стават повече :) червени *** :)

26

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ погребаха България!!!ГЕРБ=ГРОБПосле пак гласувайте за ГЕРБ и за оня физкултурник с 10-те апартамента!!!

25

Гробокопач

преди 5 години

До Hafen die WahrheitТака, като магаре на мост се запъвта само *** отр село, т.е. герберите. Корнелия, няма какд а е г-жа Лъжа, защото Борисов, бе осъден за Лъжа! Корнелия не лъже, за разлика от Бойко;)))

24

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

23

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitИстината е, че ГЕРБ-ери са престъпна групировка, която с управлява като една мафия!!Знаем и кой ги създаде ГЕРБ..................една германска фондация!!Тая дърта баба Меркел................пак ще се изгаври с България............вещицата-масонка!!!

22

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са престъпна групировка, окупираха държавата като октопод!!

21

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Защо викате на Корнелия Лъжа, след като вашият е осъден за лъжа, Лъжец ли да му викаме!? Тя не е осъдена.Ще и викаме както си искаме! Ние за разлика от вас казваме истината! Истината, истината и само истината!

20

Анонимен

преди 5 години

Не виждам нищо лошо Корнелия Нинова да е виждала генерал Решетников..............във всички случаи тя е по-малкото зло за България ...............в сравнение с ГЕРБ-ерите тя е ангел небесен!!!

19

Анонимен

преди 5 години

БКП, че вас кой ви пита!!!!

18

Курнелия излъга

преди 5 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

17

Анонимен

преди 5 години

Тия ГЕРБ-ери за пари ще продадат майките и бащите си....................дори вече са го направили, мисля аз!!!Ще се радвам да греша, ама надали!!

16

Анонимен

преди 5 години

Най-големия лъжец е оня с многото апартаменти и след това...........началника му!!!

15

Куpи

преди 5 години

Аз отчаяно търся отчаян ход на Борисов! Търся го вече втора година!