14

анонимен

преди 5 години

Що за Държава? Депутатите си увеличават заплатите на всеки 3 месеца, живеят от кражби в охолство , а деца трябва да събират стотинки. Защо депутатите не си гласуваха по левче за глас ? Така с тези спестени по 10 лв. за глас можеше да се купят много кувьози.

13

съвет

преди 5 години

НЕ дарявайте за кувьози, ще ги ползват 12 годишни ром*ки докато народят по 10 ром*ски изчадия и вие трябва да им плащате помощи.

12

Редно е

преди 5 години

Сега политици да върнат парите на децата дето им окрали стотинките.

11

Как не?

преди 5 години

Държавата с нищо никога не ми е помогнала, защо аз или децата ми трябва да и даряваме нещо? Нали плащам данъци. Не стига ли?

10

Не одобрявам

преди 5 години

Махнете тая инициатива Деца да даряват. Звучи като рекет.Детето не работи като стане на 18 и работи да решава тогава дали иска са дари или не .Утре ще искате и кръв да дари, не ме учудва с нищо тая държава.

9

Анонимен

преди 5 години

А депутатите даже тоалетна хартия не могат да си купят.

8

Ако няма защо ?

преди 5 години

Дали от училището не ги карат да даряват,, задължително".? Както да се дават пари за ремонти в училище Ако детето е бедно защо трябва да си дава стотинките? Не ми харесва инициативата да карате деца да си даряват стотинките. Да има инициатива депутати да даряват от заплатите си. Ама няма да измислите такава. Ако съм дете и НЯМА какво да ям и откажа на учителката да даря после знам, че ще ме гледа накриво, защото ще знае, че съм от ,, бедните".

7

Активист на БКП

преди 5 години

Така и ние като пионерчета дарявахме!!! Построихме кораба ,, Радецки,, ...

6

Защо не Бойко и Цецо

преди 5 години

Защо деца трябва да си даряват стотинките? На мен ми стана мъчно, че деца не са яли закуски да спестят.Политиците да дарят по едно жилище.Цецо си има 9, а Бойко остров.

5

браво

преди 5 години

Браво на децата... но защо ли с горчив привкус се сещам за лозунга от една велика книга "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се"...

4

Анонимен

преди 5 години

Браво бе. Вземете последните стотинки от касичките на децата. Вместо 240 депутата да се лишат от няколко кюфтета и безсмислена командировка на Карибите, те ще оправят проблемите на България като взимат последните пари на децата ни.

3

Анонимен

преди 5 години

До 2. Плиткоумен ***, това ли единствено успя да измисли малкото ти платено мозъче, за да се издрайфаш под една иначе толкова позитивна новина.

2

Анонимен

преди 5 години

34 деца на герберасти получиха по 800 000 лв за участия в бордове на държавни предприятия, болници и др. Акция" Жълти стотинки"

1

абсурдистан

преди 5 години

Браво на Децата ! а "държавниците" се дърлят кой повече ще открадне ! - милиони,милиарди .плювню ще ражда ,сигурно и той ще ползва подарените кувиози