12

Наблюдател

преди 5 години

Работете за деца първо, после за забавачки.

11

Sofia 1914

преди 5 години

В квартал Славия има голяма постройка на 2 етажа, голяма колкото жилищен блок. Това е бившият дом за деца без родители.Сега вътре се ширят 8-10 деца. В съседтсво детската градина от другата страна на улицата буквално се къса по шевовете. Хора от съседните блокове са с деца без място там или са принудени да ги карат незнам къде си.Това е неморално!

10

Анонимен

преди 5 години

От една страна стотици хиляди селяни дойдоха с децата си в София.Много от тях родиха тук.Това е основният проблем.Но от друга страна в някой райони има места,тоест селяните са претенциозни и избират престижни квартали.Но не трябва и да забравяме,че фирмите на Бойко Борисов предпочитат да строят огромни блокове и молове,вместо да строят детски градини.

9

Щерю

преди 5 години

Бял дим... - сега остава само и бял прах да им раздадат по детските градини...

8

месара

преди 5 години

това че няма да търпите "нарушенията" означава ли че ше се върнете по родните си места?

7

Анонимен

преди 5 години

Да имаш дете в България, наистина е приключение. Пълен геноцид. уж демографска криза, а детски градини за децата няма и няма и да има. Тези обещания вървят от много години. Направо се чудя, намалява ли раждаемостта или се увеличава ?

6

Митака

преди 5 години

Отново лъжи на фандъкова и нейния екип. Нали бяхте решили проблема бе и нямаше деца да чакат за детска ? Плащам си данъците обаче за моето и за много други деца детска градина няма и няма и да има. От 20 години не са направили нищо и сега няма. Ще ремонтират 2-3 стари крила и ще ги дават по телевизията и за децата отново детски няма да има.

5

House M.D.

преди 5 години

Детската градина в началото на ул. "Уйлям Гладстон" /бивша "Владимир Поптомов"/ беше върната на собствениците по закона за реституцията. Беше малка скромна къща. Собствениците я оставиха да рухне сама и сега е платен паркинг. Детската градина на ул. "Уйлям Гладстон" /откъм бул. "Витоша"/ също биде върната на собствениците. Запазена е само детската площадка към нея. Детската градина на ул. "Неофит Рилски" /откъм малките пет кьошета/ също бе върната на собствениците и сега е пицария "Уго".

4

Анонимен

преди 5 години

ОБЩИНАТА ИМА МНОГО СВОБОДНИ ИМОТИ, КОИТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ, НИКЪДЕ В ЕВРОПА НЯМА ТАКИВА ОГРОМНИ КОМБИНАТИ- ТЕ СА ОСТАТЪК ОТ МИНАЛОТО. СЕГА В ЕВРОПА ДЕТСКИТЕ ГРУПИ СА ПО 7/10 ДЕЦА У НАС 30 В ГРУПА.

3

Умните емигрират

преди 5 години

Като имате деца и държавата която населявате не ви осигурява достатъчни социални условия за да ги отглеждате спокойно, сменете държавата. Много българи го направиха и са щастливи далеч от държавата-мащеха. Другия вариант е гражданско неподчинение и революция!

2

Гост

преди 5 години

Ето решение от 2012 за строеж на ОДЗ. Теренът си е празен и сега - жк Обеля 1, кв. 38а, УПИ-1 за ОДЗ:https://sofia-agk/FileBrowser/File?path=esoft%2Fplanove%2Fpodrobni%2F2012%2FRESHENIE_492_NA_SOS_OT_27-09-2012.pdfПрочети още на: https://dnes.bg/sofia/2018/09/10/roditeli-pred-obshtinata-iskat-zabavachki-i-ostavki.387381#comment-newest

1

Анонимен

преди 5 години

Тва е някъв ужас, все едно както купонната система - на всички им се яде, ама за някои няма. Добре че моето семейство изкласихме през тоя период.