26

Jas

преди 5 години

На мосю Юнкер му е време да до ходи и да стане пенсионер, пари и връзки бол, на някой далечен остров и повече да не се връща, останалите: Туск, Меркел, Макрон, Шулц да му правят компания. ЕС да оглавят политици с "топки" м/у краката и мигационната криза ще бъде решена за нула време.

25

УЧУДЕН

преди 5 години

Чета реките от глупости, изписани от платените тролчета, чета, че Тръмп не е наред, Европа се управлява от пиянде, бабушкера и мека китка, фашиста Туск, а истинските легитимни лидери в света са Путин, Ердоган, китайския и ирански лидери/ не ми се търсят имената/,естествено Ким Чен Ум!!!Е, имам един въпрос, жителите на цялата планета ли са побъркани да се стремят неистово към разлагащите се държави и съюзи, а не емигрират в страна с ИСТИНСКИ И ЛЕГИТИМЕН ЛИДЕР! Е, само това питам!

24

Анонимен

преди 5 години

Джендърче, че дрънка.

23

Анонимен

преди 5 години

Юнкер е пич и ако бате има малко мозък ще го привлече след мандата за лобист! БГ има нужда от по- активна политика и по- ярък имидж и нестандартни решения

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Вижте го хубаво.На 62г, мяза на 78.Алкохола не прощава."---Не е от алкохола, от ишиаса е ... и приказката му и походката му ...И слабостта му към нашичкия от Банкя ...

21

Американ

преди 5 години

Кpeтeнът Юнкер и подобните му тука и там ни пробутват мултикултурализма като алтернатива на национализма, което вече видяхме е вредно и глупаво да се продължава по този път. Алтернатива на национализма е обединението на подобни, съвместими култури, а не "мирно" съвместно съществуване с натрапници с коренно ралични разбирания, стремежи и начин на живот, което либерастите пробутват в момента.

20

lelka

преди 5 години

Тоя инидивид и многото около него не си ли дават сметка че са кръгла нула. Продължават да ни набиват в главите някакви си милиарди, някакви си инвестиции. А не гледат че християнското население изчезва. Че идват нови млади индивиди, които въобще не се интересуват от тоя на снимката и неговите приятели. И какъв е тоя успех на европейците, слек като истерично викат децата на Ердоган и на талибаните да се заселят в техните къщи, че да има кой да продължи родата им. Не е смешно, а страшно, ама на...

19

Анонимен

преди 5 години

Ванка, как е ишиаса бе мой човек, требе да знаеш, че аз много те уважавам тебе мой човек, лекуваме ли го ишиаса, лекуваме ли го? Какво взимаш за ишиаса - V.S.O.P? А може и XO да взимаш, с тая заплатка която ти плащат данъкопатците XO не е никакъв проблем за теб, жив и здрав да си и все така да си го лекуваш ишиаса.

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя е печен, знае нещата.

17

Какво значение

преди 5 години

има дали неравенството е на национално, континентално или световно ново? Накрая пак ще ви бесят по стълбовете, алчни ***! Може пък едновременното бесене на алчни *** върху територията на цялата планета да е достатъчно ясно послание, че не трябва да се прекалява с алчността и да преминем към по-нормален ритъм на живот за всички.

16

Анонимен

преди 5 години

Не успя да "счупи Евросъюза", но както я кара, до май 2019 може и да смогне. Меркел и Макрон ще му помогнат.

15

Анонимен

преди 5 години

Европа се скапа не от това, че той и други нямат способности, а защото умишлено го правиха.

14

Анонимен

преди 5 години

Аман от тези ***, много им вьтрешно на раша че европа все още е велика.

13

Анонимен

преди 5 години

ЕСср е недоносче не може да неизбрани чиновници да нареждат на страните членки.

12

Анонимен

преди 5 години

Определено ДА!Дърт алкохолик!Изложи Европа и клекна на Тръмп! Предател!

11

Анонимен

преди 5 години

Брутален убиец.Така го нарече преди време Доналд Тръмп.

10

Анонимен

преди 5 години

Вижте го хубаво.На 62г, мяза на 78.Алкохола не прощава.ЕС стана заложник на 1но пиянде и се проваля за съжаление."Онези, които се отдръпнаха в своята национална черупка, не могат да преодолеят предизвикателствата, защото им липсва визия".Това е вярно!За тоя повече нищо!Орбане в теб ни е надеждата.

9

Чичо

преди 5 години

Дърти пияндета, обратни и ялови жени командват *** с име евросъюз! За всички ще е най-добре да се разтури тая сергия

8

Край

преди 5 години

Путин и Ердоган са избрани пряко и мажоритарно от народите си - този човек как е попаднал на чело на ЕС не могат да кажат 99.99% от гражданите на ЕС.Къде точно е демокрацията.

7

Анонимен

преди 5 години

И да си чешем езиците ишиаса си е изплел кошничката и като нищо догодина съвсем "неочаквано" дори и за него да се окаже в някой борд на хранилка плюс "нищожната" му пенсийка.