140

до 141

преди 8 месеца

Еииии това само човек на свръх доза каналин може да го измисли--среща м/у милиардер и човек с пистолет при която човека с пистолета става милиардер с пистолет....димек щатите са богати ,ама руснаците са въоръжени далеч по-добре и за отрицателно време ще им приберат парите ,добре че са тъпкани с атом и се търси решение за неутрализация без никаква грешка ,дето се вика да не могат да го изкарат от склада иначе до сега да им бяха сменили рублите с долари...и нямаше да пият каналин..

139

до 150 продължение

преди 8 месеца

А знаеш ли ,че съюзниците са дали 170 000 жертви да стигнат до Берлин и то при смазващо превъзходство по въздух ....освен жертвите те съкращават войната минимум 3-години и то при положени ,че руснаците продължат да напредват. Та тези 3 г са важни защото Хитлер е бил на прага на 10-тки военни открития атомната бомба е можела сама да реши войната , реактивни самолети и какво ли още не.В Африка колко воиска и техника е поломена и не е разбита от руснаците ...

138

noFreeman

преди 8 месеца

оххх, не ме разсмивайте рано сутрин. Какво противопоставяне може да име бе смешници от дойче веле. За около 2 дни укринаците барабар с цялата си измислена страна могат да бъдат окупирани и тогава народа ще разкъса тази крадлива и зверска власт. Пожелавам му го. А що се касае за хамерикански стари оръжия, нека си плашат гарките при арабите с тях!!!

137

До 150

преди 8 месеца

Я си виж учебниците ,че нещо са много соц....така пишеше за геройчната черв.армия която сама победи а съюзн.откр втори фронт в последнта минута . За конвойте по море с храна и техника и всякакви суровини --нищо . За войната в Африка нищо. Само заплахата за десант на две места ,защото изобщо не се е знаело дали ще е в Сицилия или др знаеш ли колко войска е ангажирана ,само инжинерната деиност да бе съсредоточена на източния фронт руснаците щяха там да си останат......

136

Тц

преди 8 месеца

145, от теб разбрах, че е 11..09..?
Силни думи, но според мен... ФАЩ, без ценз просто продължиха започнатото..

.,а колегата 144, звучиш, като маке вземане-даване, което не е лошо, но..
И кой е последния български цар, кой го "наследи" и защо трябваше да си внесем Фердинанд...?

135

Анонимен

преди 8 месеца

Витаги друг е започвал войните и винаги Русия ги е завършвала.
В съответните столици.

134

Анонимен

преди 8 месеца

РИБИТЕ ЩЕ ЯДАТ УКРАИНСКО ГОВЕЖДО.

133

Анонимен

преди 8 месеца

НА 11 СЕПТЕМВРИ БЕШЕ ИЗВЪРШЕН ЕДИН АКТ НА НАЙ-ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ.

132

Ким Чен Ун

преди 8 месеца

Истината е една Червената армия воюва сама срещу Хитлер цели три години .А за хитлер рабитеше икономиката на цялата поробена от него европа ,на Румъния ,Чехословакия , на Норвегия ,на Холандия ,на Франция на Испания и Италия които му бяха съюзници та даже и войски в жива сила му даваха срещу Русия .А цялата военна техника на Чехословакия отиде в армията на Ромел за похода му в Африка .

131

Любопитен

преди 8 месеца

Съветските подводници в Азовско море на каква дълбочина газят?

130

Анонимен

преди 8 месеца

Вова, хвърляй водорода! Махай Кравария!

129

nNn

преди 8 месеца

Не гледай съветската статистика, а погледни руската преди пак да са я сменили:)
Погледни и какви продукти са получили руснаците:
1. 33% от всичките им използвани зривни вещества са били от САЩ
2. 90% от локомотивите /иначе танковете им изобщо нямаше да стигнат до фронта
3. 15000 изтребители доста превъзхождащи руските аналози мнението е на техния ас Покришкин за което е бил и наказан, но 80% от победите му са били с аерокобра

128

Българин

преди 8 месеца

На този черен ден ден краварите (СеРеУ-то) от ФАЩ подпалиха Света и поставиха началото на Нов световен геноцид срещу богатите на петрол държави, взривяваки чрез своите фанатизирани и обучени във ФАЩ марионетки Кули-близнащи!
Анатема на дяволските изчадия Буш,Килари и кохортата им!!!
Да горят в Ада!!!

127

Тц

преди 8 месеца

Ан 140, поне вече "говорим" за студена война. Но...нали не търсим двамата братя Nlke vs Adidas? ...За Немция?, а за днешните икономически - мигрантски вълни е друга бира?

П П: Ребята, давайте ж!йт дружно?;)))

126

Анонимен

преди 8 месеца

Къш бе умнико!
Ти си имай два милярда $$$$.
А на мен - един револвер за 100 пари.
Как мислиш?
Кой ще победи?
Просто аз ще имам револвер и $$$$.

125

Анонимен

преди 8 месеца

За годините на втората световна брутния вътрешен продукт на СССР е бил 2785 милярда, като повечето е отивал за войната. От ленд лийза са получили 11,3 милярда. Оставам на вас да прецените кой колко и какво... Не че е нямал значение. Спасил е вероятно животите на 1 - 2 милиона руснаци и 3 - 4 милиона европейци, които е щяло да умрат от глад ако войната е продължала още 6 месеца. 0.3 % от средствата за водене на война на руснаците е това ;))) 3 лева ако вземаш 1000 кинта заплата ;)) Сами преценете

124

Анонимен

преди 8 месеца

На руснаците в Азовско Море флот не им трябва. Имат артилерия и военни летища колкото искаш наоколо. Пак, успех им желая на украинските морячета ;)))
Дано да имат добра спасителна система и добри спасителни жилетки ;))). Да се надяваме руснаците няма да бомбардират украинския парламент и военното министерство в Киев след някой морски "инцидент".

123

Анонимен

преди 8 месеца

А руските катери по Азовско вървят ли безаварийно?!? Щото ще е чудо!

122

Анонимен

преди 8 месеца

Руските катери в Азовско море са снабдени с леки противовъздушни ракети, които нямат никакъв проблем да работят по наземни и морски цели с отлична ефективност. Освен, че са бързи и точни, имат и отлични поразяващи качества и скорострелност, която позволява потапянето на 6 катера за 30 секунди. Успех им желая на украинчетата с тези инициативи ;)))

121

Тц

преди 8 месеца

Пазители на Свои Интереси. Сини Каски!
Когато им дадохме коридор за Юго Войната, беше началото на Н.А Т.О.,
Защо Почти Всички свързват НАТО със САЩ и с война?