167

до Боби

преди 5 години

Боби много сте зле Целия свят ви се смей Никой не ви иска

166

Анонимен

преди 5 години

Oбичам, обичааамм, тази страна, обичам наще планини зелени, първа радост е за мееенеее, небето като от коприна... Обичам наще 13 веееккаа, трите морета, прохода Шипка... Обичам нашите солунски братя, древните войни, славните битки... Обичам над мен Дунава синей, слънце Траякия огрява, родино толкова обичам, сладкопойните ти чучулиги....

165

До Дебилност

преди 5 години

Този, който арестува екипаж и го държи 4 месеца без повдигнати обвинения е Киев в ИЗОЛАТОР - капитан.Арестуван 4-5 месеца, влезе в болница!Тогава Русия съгласно морски договори, започна да проверява всеки украински кораб, там има много киевски бракониери с незаконен улов.Дори понапили се киевчани Русия ги хранеше, поеше, обличаше и връщаше на Киев.Разбра ли кои са ***?Киев!

164

Дебилност

преди 5 години

Нещо не разбирам тънката мисъл на Днес бг, хем Киев ескалира конфликта хем Русия спира търговското мореплаване в Азовско море. Щом някой препятства морските пътища и тормози търговските кораби значи той ескалира и конфликта.

163

Боби

преди 5 години

До Изгърбич Задвратян 181Еххх експертеОт 600 човека само 8 са Руснаци от Вагнер - останалите са СБИРЩАЙН от Сирийски милицииа Какво прави Вагнер в Сирия - Същото каквото и Блек Уотър в Ирак правеше - ОХРАНЯВАШЕ ПЕТРОЛНИТЕ КЛАДЕНЦИ - който се появи на хоризонта и се опита да ги завземе или поне запали да бъде унищожен и гонен до дупка ако трябва и на територията на 3 странаА въпросния инцидент е че Сирийски милиции са се опитали да завземат кладенци охранявани от Американци без поддръжка.

162

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Бобидругарю уикипедист, вагнер решиха че ще "нагибают америкосов" и 600 човека отидоха на луната. а ти вземи под мишница Онанимен171 с фалшивите народи и се хакнете в некоя циментова стена плеаз.

161

Анонимен

преди 5 години

Кво риват американците ? Азовско море е Руско.

160

Анонимен

преди 5 години

NIKVA VOINA NIAMA DA IMA MEJDU RUSIA I UKRAINA VOINA SHE IMA V EVROPESKIAT SAYUZ MEJDU EVROPEIZI A AFROAZIATZI - SOROSOIDI

159

Анонимен

преди 5 години

Ох, отново дезинформация от тебе Е-Л-К-Е !!!!!!! 47 украински кораба са задържани от руснаците. Руснаците се опитват да превърнат Азовско море в ТЯХНО вътрешно море, а от там излиза 80 % от украинският износ. Почти всеки украински кораб е спиран, таашен, задържан и арестуван за нещо си. Не мислите ли ,че краинците имат нужда от малко защита срещу пиратите ?

158

мазепа

преди 5 години

До БобиКъпал съм се в това море, първия километър от брега е метър дълбоко, най-дълбоката точка е 6-7 м. Въпросният катер е с газене 80см. и е речен.

157

ВЕТКО АРАБАЖИИЕВ

преди 5 години

ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ..*** НАПРАВИ УНИКАЛНАТ ГЕО-ТАКТИЧЕСКА ГРЕШКА, КАТО СЕ УПЛАШИ И НЕ ВЛЕЗЕ В УКРАЙНА ДЪЛБОКО, ЧААК ДО МОЛДОВА...ОЩЕ ПРЕЗ МАРТ 2014 ГОД.....ЗАТОВА СЕГА РУСКИТЕ *** ЩЕ РЕВАТ И ПЛАЧАТ СИЛНО И СТРАШНО... УКРАЙНА -- НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ВАША ОТНОВО -- НИКОГА !

156

Боби

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянДо колкото знам РФ дори не си прави труда да вкарва истински бойни кораби в Азовско море - Ползват се само бързоходни катери на бреговата охрана въоръжени с по две едро калибрени картечници. Нали се сещате че при ясно време от единия бряг на морето се вижда другия бряг както в посока север-юг така и посока изток-запад. Азовско Море е реално МОРЕ само по документи.Ако Украйна и 20 катера бронирани или не вкара в Азовско море те са просто тлъсти(дребни) мишени за РФ Авиация

155

мазепа

преди 5 години

Украинците вкарали малък катер в Азовско море и ''Независимая газета'' се н.а.***. Цялото това море е стотина километра и се обхваща се от брегова артилерия и авиация. Катерът е нужен да лови рибарски корабчета и лодки.

154

Анонимен

преди 5 години

Коминтернът е творение на запада. Доказателство за това е че западът и коминтернът с неистов плам провеждат антибългарска и антируска политика като подкрепят изобретяването на фалшиви народи - македонци, украинци, бело-руси и т.н. Колкото има македонски народ, толкова и украински.

153

Читалище Просвета

преди 5 години

то не че им не е мерак на кацапнята да отъркалят украинците и да пишат це еуропа по форумите, ама изправени пред варианта два иджиса да им затворят черно море вовеки веков, едва ли ще изнаглеят.

152

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

некоя гемия без аналогов в мире ще хване бахура, а после ще постнат скрийншоти от батълфилд петицата, доказващи, че са били американците. тия ги знаеме. она утонула, както каза вова.

151

истината е

преди 5 години

Родните *** вече разчитат на руските *** от неЗависимая газета, финансирана от същите дето финансират родните со ро со ***. Интересен подход. Зависимая газета е известна с това че опл ю България във връзка с посещението на руския патриарх, като заяви, че сме го обидили, а пък тук соросоидния печат обяви, че патриархът е обидил България. Това показва как с елементарни схеми се насажда от хамерика омраза между два народа. С поредица от фалшиви новини и провокации.

150

Аячо

преди 5 години

С писане ако ставаше, Русия отдавна да е починала и родните журналисти безработни! Само им се каните! Танк, кама - Масква! Вземете и вазелин за каждой случей!

149

Боби

преди 5 години

Ехх експертииЧета коментарите и се чудя да се смея ли да плача ли?Азовско море е вътрешно за РФ и Украйна - тоест и двете извън териториалните води го ползват като собствена икономическа зона.ИсториятаУкрайна извън териториални води АРЕСТУВА риболовен кораб "НОРД" по скалъпено ПОЛИТИЧЕСКО обвинение а по късно и един ТанкерОтговорът на РФВ рамките на МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПРАВА за проверка на съдове всички съдове от и за Украинските пристанища в Азовско море се ПРОВЕРЯВАТ ЩАТЕЛНОи се бавят :-)

148

ХАХАХХАХА

преди 5 години

*** сериозно застрашава Русия с този огромен катер, доставен с ...автомобилно ремарке. Скоро осраинските сили ще доставят и каравана със същото автомобилно ремарке. Соросоидната пропаганда кърти мивки а Тръмп и Путин гледат сеир и играят на врагове. Зер човекът иска втори мандат а без руска подкрепа това е трудно за постигане. Нищо чудно Тръмп да подкани Хунтата да нападне Русия, като Грузия, само така ДНР и ЛНР ще минат към Русия зер тя се защитава от агресията с катер, теглен от автомобилн