180

Кака Корни

преди 9 месеца

Чудя се вече дали да не го прибера моя Рафи от САЩ и да го пратя да поживее малко и в Русия.Като му го предложих преди няколко дни по телефона взе,че ме напсува и затвори.

179

Анонимен

преди 9 месеца

През 2008 г. грузинците изпратиха 4 бързоходни ракетни катера, за да потопят голям руски десантен кораб, пълен с войници и техника. Пресрещат ги руски ракетни катери, потопяват един, полуразрушават втори, а останалите два "много грамотно изпълнили командата 'бръз завой и назад!' ". Жалко за украинчетета, и те са братя-славяни, за нелепата гибел, която ще ги връхлети неминуемо , "если пыкнут"!

178

Анонимен

преди 9 месеца

До Гoшу

Гошу, не закачай майките Гошууу, ще боли. Господин сисадмин ако ще ме триеш, трий и Гошу, щото не може той да праща ковчези на майките, а мен да ме триеш. Ще ескалирам до редакцията.

177

Бонобо

преди 9 месеца

До Изгърбич Задвратян
Подгърбич Наибхян, имаше специално разследване на екип на "Билд" на терен. Изглежда, че не всички западни журналисти са си запикали очите, останали са и читави хора в мръсната професия. Те установяват 9 загинали вагнеровци. Изглежда, че не си разбрал за една руска прецизна бомбардировка, при която са убити около 30 висши разузнавачи от НАТО и Израел, събрани на съвещание. Кой, кой да ти каже!

176

Тайпи Ердоган

преди 9 месеца

Да си правят каквото си искат Украинците и Руснаците в този Азовски гьол,само да не се объркат да преминат пак с някой самальот над Турция,че знаете какво пак ще се случи.Анъдаму?

175

Военен

преди 9 месеца

Едно не разбирам. На какво основание САЩ ще се месят в конфликт м/у Украйна и Русия!
Половината Украйна е рускоговоряща. Все едно руснаците да пратят сега армия в Куба и да си направят военоморска база там. Дали Американците няма да полудеят от такава перспектива?
Тъжното е че украинците подстрекавани от политици финансирани от САЩ са на път да си съсипят държавата. Предвид фактът, че до скоро един от официалните им езици беше Руския и зависят толкова много от Русия за общи икономически проекти

174

Владо Вр

преди 9 месеца

Колеги! Много пъти съм го писал - ще го напиша още веднъж! Лявобережна Украйна(лявата страна по течението на Днепър), както и южните части - Одеса, Измаил, Херсон, са дадени на новообразуваната ССР Украйна от Ленин през 1922г.Галичина и Лвов(западна и северозападна Украйна) са дадени след ВСВ от Сталин. Т. е.,над 50% от тази" държава", са и подарени. Не казвам нищо за дадените от короната на царска Русия територии на Киев.

173

до Боби

преди 9 месеца

Боби много сте зле Целия свят ви се смей Никой не ви иска

172

Анонимен

преди 9 месеца

Oбичам, обичааамм, тази страна, обичам наще планини зелени, първа радост е за мееенеее, небето като от коприна... Обичам наще 13 веееккаа, трите морета, прохода Шипка... Обичам нашите солунски братя, древните войни, славните битки... Обичам над мен Дунава синей, слънце Траякия огрява, родино толкова обичам, сладкопойните ти чучулиги....

171

До Дебилност

преди 9 месеца

Този, който арестува екипаж и го държи 4 месеца без повдигнати обвинения е Киев в ИЗОЛАТОР - капитан.
Арестуван 4-5 месеца, влезе в болница!
Тогава Русия съгласно морски договори, започна да проверява всеки украински кораб, там има много киевски бракониери с незаконен улов.
Дори понапили се киевчани Русия ги хранеше, поеше, обличаше и връщаше на Киев.

Разбра ли кои са ***?

Киев!

170

Дебилност

преди 9 месеца

Нещо не разбирам тънката мисъл на Днес бг, хем Киев ескалира конфликта хем Русия спира търговското мореплаване в Азовско море. Щом някой препятства морските пътища и тормози търговските кораби значи той ескалира и конфликта.

169

Боби

преди 9 месеца

До Изгърбич Задвратян 181
Еххх експерте
От 600 човека само 8 са Руснаци от Вагнер - останалите са СБИРЩАЙН от Сирийски милиции
а Какво прави Вагнер в Сирия - Същото каквото и Блек Уотър в Ирак правеше - ОХРАНЯВАШЕ ПЕТРОЛНИТЕ КЛАДЕНЦИ - който се появи на хоризонта и се опита да ги завземе или поне запали да бъде унищожен и гонен до дупка ако трябва и на територията на 3 страна

А въпросния инцидент е че Сирийски милиции са се опитали да завземат кладенци охранявани от Американци без поддръжка.

168

Изгърбич Задвратян

преди 9 месеца

До Боби

другарю уикипедист, вагнер решиха че ще "нагибают америкосов" и 600 човека отидоха на луната. а ти вземи под мишница Онанимен171 с фалшивите народи и се хакнете в некоя циментова стена плеаз.

167

Анонимен

преди 9 месеца

Кво риват американците ? Азовско море е Руско.

166

Анонимен

преди 9 месеца

NIKVA VOINA NIAMA DA IMA MEJDU RUSIA I UKRAINA VOINA SHE IMA V EVROPESKIAT SAYUZ MEJDU EVROPEIZI A AFROAZIATZI - SOROSOIDI

165

Анонимен

преди 9 месеца

Ох, отново дезинформация от тебе Е-Л-К-Е !!!!!!!
47 украински кораба са задържани от руснаците. Руснаците се опитват да превърнат Азовско море в ТЯХНО вътрешно море, а от там излиза 80 % от украинският износ. Почти всеки украински кораб е спиран, таашен, задържан и арестуван за нещо си. Не мислите ли ,че краинците имат нужда от малко защита срещу пиратите ?

164

мазепа

преди 9 месеца

До Боби
Къпал съм се в това море, първия километър от брега е метър дълбоко, най-дълбоката точка е 6-7 м. Въпросният катер е с газене 80см. и е речен.

163

ВЕТКО АРАБАЖИИЕВ

преди 9 месеца

ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ..ПУСИН НАПРАВИ УНИКАЛНАТ ГЕО-ТАКТИЧЕСКА ГРЕШКА, КАТО СЕ УПЛАШИ И НЕ ВЛЕЗЕ В УКРАЙНА ДЪЛБОКО, ЧААК ДО МОЛДОВА...ОЩЕ ПРЕЗ МАРТ 2014 ГОД.....ЗАТОВА СЕГА РУСКИТЕ ГЛУПАЦИ ЩЕ РЕВАТ И ПЛАЧАТ СИЛНО И СТРАШНО... УКРАЙНА -- НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ВАША ОТНОВО -- НИКОГА !

162

Боби

преди 9 месеца

До Изгърбич Задвратян
До колкото знам РФ дори не си прави труда да вкарва истински бойни кораби в Азовско море - Ползват се само бързоходни катери на бреговата охрана въоръжени с по две едро калибрени картечници. Нали се сещате че при ясно време от единия бряг на морето се вижда другия бряг както в посока север-юг така и посока изток-запад. Азовско Море е реално МОРЕ само по документи.
Ако Украйна и 20 катера бронирани или не вкара в Азовско море те са просто тлъсти(дребни) мишени за РФ Авиация

161

мазепа

преди 9 месеца

Украинците вкарали малък катер в Азовско море и ''Независимая газета'' се н.а.с.р.а. Цялото това море е стотина километра и се обхваща се от брегова артилерия и авиация. Катерът е нужен да лови рибарски корабчета и лодки.