207

Петко

преди 5 години

Американците нямат абсолютно никакво желание да влязат заради Украйна в пряк военен сблъсък с Русия.Това би значило трета световна война.Никой нормален не би нападнал държавата с най-големия ядрен арсенал в света.

206

Комшия

преди 5 години

Значи когато блокираш Куба е правилно, защото това ти е "в двора", а когато Русия блокира Украйна- не е правилно, нищо, че им е в двора. Всички дворове са твои, чичо Сам!

205

ттт

преди 5 години

Стига сте писали глупости! Нито един американец няма да загине, за да спасява украинци. САЩ са готови да воюват с Русия до последния украинец, но нищо повече. Дори няма да изстрелят някоя томахавка, защото корабът им, от който би станало това ще е в обсега на руските оръжия. Това всеки стратег на планетата го знае.

204

поглед от друг ъгъл

преди 5 години

Вижте,напоследък май се появиха някакви мераклии да воюват с Русия.Моето мнение по въпроса е преди да започнат войната да се опитат да напишат един или няколко военни марша и после да го сравнят с Тоска по Родине/има го в тубата/.Имам подозрение,че след като го прослушат може да се откажат да воюват!?...А т.н.украинци най-вероятно ще пеят на САЩ- Ты мэнэ пiдманула.../не е марш/

203

безпартиен

преди 5 години

слава украина . слава героям

202

Анонимен

преди 5 години

Фашисти в Европа.............в Киев и Западна Украйна.............през 2018 г.Руснаците от Източна Украйна никога няма да приемат да бъдат управлявани от фашистите в Киев.Това е само една стъпка от подготовката за Новия Световен Ред-New World Order!!От масони и политици-техни слуги!!Четете хора, и мислете с главите си..............води се война за вашето съзнание!!

201

Анонимен

преди 5 години

До читател 226Украйна ли??Македония ли??Няма на света по-изкуствени псевдодържави от Украйна и Македония!!!Има само България и Русия!!!За вечни времена!!Амин!!!

200

za Ukrajna

преди 5 години

Един ден ще има трибунал за престъпниците от Киев.................полските западни служби и полските католици също изиграха мръсната си роля за трагедиите в Украйна!!Както и Сорос, Ротшилд и другите масонски кланове!!!

199

za Ukrajna

преди 5 години

Престъпниците в Киев скоро ще бъдат наказани................само фанатиците и главорезите от ИДИЛ са толкова долни, колкото тях................фашистите от "Десен сектор" в КИЕВ.Убийци и ***...............но ще си платят за престъпленията.................дори и някои западни служби се усетиха каква грешка са направили в Украйна.

198

za Ukrajna

преди 5 години

Украинските неофашисти убиват руски деца и руски бременни жени, гонят православни свещеници и палят православни църкви.Така са................фашагите от "Десен сектор", полските католици и режима на Потрошенко.Тия *** ли защитавате???

197

Анонимен

преди 5 години

До СатаНАТОСъвсем си изтрещял! Късо съединение! Пожароопасно! WARNING! Трябва да е изолира, не казвам да е ликвидира, защото е подсъдно! Но трябва да се направи нещо!

196

Анонимен

преди 5 години

До безпартиен 222Украйна е провалена държава................питай твоя човек Сорос..........failed state.............така казват на Украйна!Професорите и аналитиците в САЩ и Англия много добре знаят това!!

195

Боби

преди 5 години

До СатаНАТО 219По същата логика да съборим всички молитвени сгради на всички религии - Хората които ВЯРВАТ не могат да докажат практически в какво вярватТова е и основата на термина ВЯРА

194

СатаНАТО

преди 5 години

Извинявам се, не църквите, а свърталищата..

193

СатаНАТО

преди 5 години

Църквите на Московския патриархат е богоугодно да бъдат събаряни, Те не струват и кереча, с който са издзидани.

192

Ели

преди 5 години

Мерси - права е, 207, 208.В момента ЧЕСТНИ сенатори от САЩ, и от предоставена информация на Израел ще разследват унищожените и опожарени "Източноправославни църкви".Така че Киев да се готви, ако си мислят, че източното православие ще бъде унищожено.Разследвания ще има!Международни трибунали ще има!

191

Анонимен

преди 5 години

Ако сте чели тайната история на ВСВ, най-брутални и най-жестоки са били фашистите от Украйна.............те са вършели най-мръсната работа в концлагерите на Хитлер, която дори офицерите от SS са отказвали!!Нищо ново под слънцето, историята се повтаря!!

190

Анонимен

преди 5 години

Номер 207 и 208 е 100 % прав....................неофашизмът се възроди в Украйна...........но БГ-медии покорно мълчат за престъпленията на фашагите от "Десен Сектор" в Киев.Но сега поне има Интернет и чужди телевизии, всеки средно -интелигентен човек може да си направи изводите сам.

189

Анонимен

преди 5 години

Путин трябваше да си вземе половината Украйна, не само Крим.............и без това има санкции и рев от западните лицемери-***!

188

Анонимен

преди 5 години

До Крим не еУкрайна се управлява от една фашистка хунта,така е, убиват бременни жени и деца, разрушават православни храмове, тия са по-долни от нацистите на Хитлер!!!