67

Анонимен

преди 5 години

В Библията пише, че човекът е заменил безсмъртие срещу знание.Нещо не ви личи...., но едва ли Библията граши.

66

Край

преди 5 години

Естествено че при тази система няма никакъв смисъл от нови избори. То при тази система - въобще от избори няма смисъл - щото гласуваш без да избираш.Изборите които променят системата са забранени. С Мажоритарни избори в два тура -90% от депутатите ще са нови и то хора с мнение и тежест.

65

Анонимен

преди 5 години

и какво иска да каже Радев ? ,че надежда за промяна няма никаква ? ,че сегашните са незаменими ? - волен,валери,краси,лиляна,цецка,теменужка,деса и тям подобни - незаменими интелекти? и тоз ни продаде - Бог да пази Българския народ !

64

Анонимен

преди 5 години

Фуража Радеф е долен ***! Заслужава затвор за анти-българската позиция в полза на Раша.

63

Анонимен

преди 5 години

За какъв авторитет говори Радев !?Да беше си пазил своя авторитет, когато кремълския КГБ поп връхлетя в българското Президентство и ВИЛНЯ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ, КАКТО ТУРЧИН НЕ Е ВИЛНЯЛ !

62

Веднъж и аз да ...

преди 5 години

се съглася с РР! Отчаяните ежедневни напъни на БСП за предсрочни избори няма да доведат до никъде.

61

Анонимен

преди 5 години

Според конституцията властта произтича от народа.....НО НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩА ПРИНЕГО, това последното естествено не го пише.Партиите ламтят да им дадете властта и след това ни дерат както си искат. А вие си пишете, това нищо не променя.Що за избор е това да изберате от предварително селектира и нареден списък, който ги устройва тях а не вас.Това като да ви оженят насила бабаите ви)))Егати демокрацията, и в тоя ред на политически клиширани определения излиза че съм анархист ...

60

Анонимен

преди 5 години

Сваляне на нищоправещите, масово гласуване, ако пак са нищоправещи, сваляне и отново масово гласуване.

59

Изнервен

преди 5 години

Радефф, радефф, скандалите ги прави твоята БСП, която раздухва и най-дребния проблем. Иначе това са си просто проблеми, каквито има във всяка държава - виж Германия, Великобритания, САЩ, Италия и т.н.

58

???

преди 5 години

"Към момента то тиражира серийни скандали и интриги, за да очерни своите опоненти и да прикрие най-важните проблеми на обществото корупцията и беззаконието", продължи той.Серийните скандали и интриги са патент на БСП,гл. отг.К.НИНОВА и ПРИГЛАСЯЩИ вече 2 години.Жалко за Президента,че прехвърля проблеми и вини от болната на здравата глава.КАК да върви РБългария НАПРЕД,след като се сипят клевети от най-високо място.Призовава се към ЕДИНСТВО.С БСП?С клеветника? С възхваляващите 9.09.44?

57

Пф

преди 5 години

Демек-налягайте си парцалите, не опитвайте да вдигате глава.

56

Анонимен

преди 5 години

Масовото негласуване на едни изборите ще бъде оглушително за самозабравилите се търтеи и ще отекне из цяла Европа, отколкото масовото раболепно пускане на листчета отново и отново за доказали се некадърници, които експлотарит до припадък инструмента оставка, напълно лишавайки го от морално и политическо съдържание и значение. Когато ясно и категорично дадете да се разбири, че не искате още същата отровна храна, която дори ви забранявата да повръщате, тогава ще станете хора, сега сте овце.

55

Анонимен

преди 5 години

До Роско е в паникаТова беше елегантен отговор към прецедента...-------------------Много си болен мой човек - как събра понятия - радев и елегантност - Взе Оскара за днес, наистина. Развесели ме. Тоя шапкар и елегантност !!!!! ВАЙйййййййййй

54

Анонимен

преди 5 години

Винаги има алтернатива! Но както е тръгнало ще надмине и бай Тошо.

53

Анонимен

преди 5 години

"Румен Радев лаконично коментира и думите на президента Росен Плевнелиев..."===Колкото и да ми е неприятен Плевнелиев, в случая е прав за Радев.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49ИЗТЪРКА СЕ МАНТРАТА ВИ С ТАЯ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И БВП!Измислете нещо друго.ИЗКУСТВЕНО ДЪРЖИТЕ МРЗ НАЙ- НИСКАТА В ЦЕЛИЯ ЕС!

51

Роско е в паника

преди 5 години

Това беше елегантен отговор към прецедента....

50

Анонимен

преди 5 години

На Радев така и ще си мине мандата в празни приказки и наизустени фрази без да свърши нещо полезно за хората ......

49

Анонимен

преди 5 години

До :)Корни не иска избори. Корни не иска да управлява. Не си ли го разбрал? Тя играе опозиция, ама опозиция не е.Радев не иска оставката на Борисов, защото Радев не иска да прави служебен кабинет.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11И как Бойко ще ти изравни заплатата с европейската бе ало другарю?Заплатата ти зависи от БВП и икономическия растеж, а те все още са ниски, да се мерим с Европа.Червените старци така и си останахте в комунизма.Никога няма да разберете, че заплатите са плод на икономиката, а не че ще дойде някой на власт и хоп ще каже - 2000лв заплата и тя ще стане толкова.Относно пътищата, те НИКОГА ДО СЕГА не са били по-добри.