127

Анонимен

преди 5 години

Ивчо плюе в чинията БНТ, която довчера го хранеше, жалък индианец, хахаха

126

хахаха

преди 5 години

Иво Христов плюе по БНТ, че не отразявала вожда му на волейболен мач, ***!

125

Анонимен

преди 5 години

Зелени ЧОрапи .Не ми дрънкай глупости.Пожарникаря от Банкя където бърка Джон Кери с Джим Кери също да си ходи.

124

Анонимен

преди 5 години

Оставям те да си мислиш, че мие чинии!

123

абе

преди 5 години

До Р.Радев - да си ходиЩО БОКО НЕ СИ ХОДИ БЕ..ЯКО Е ЗАХАПАЛ КОКАЛА ДАЖЕ ЛИГИТЕ СА МУ ПОТЕКЛИ--НЕМА ПО-ГРАБЛИВО СЪЩЕСТВО ОТ ***--СЕГА ЩЕ ПАПКАТЕ НА БОКО ОНОЗИ РАБОТА--ТОКА,ВОДАТА,ГАЗТА ГСМ--ВСИЧКО ХВЪРЧИ НАГОРЕ---ХЛЯБА НАС НАСЪШНИ--МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ..И ВСИЧКО ТОВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОКО УМНОТО И НЕГОВАТА МАФИОТСКА БАНДА--НАРЕЧЕНА ОТ НАРОДА ГРОБ-ЧЕСТИТО!!!

122

За тази дата 16.09.

преди 5 години

се пише в коментари от 2 седмици! И нека Президентът попита в Президентския кабинет тази партия СИЛА каква е? Имаше снимки в медиите от "ОБУЧЕНИЕ' по горите- някакви мъже във военни униформи и се хвалят, че имат инструктори-РУСНАЦИ!!!??? Това е най-мнго от преди една година. Нека всички да имат предвид, че това е замислено като ТЕРОРИСТИЧНА акция, кръвопролитие!.Тази Сила веднага да се блокира. Но това са комунист. номера- да създават безредици, суматоха, АНАРХИЯ, взривове и погроми( Св. Неделя?

121

Анонимен

преди 5 години

Румен се запознал с Иво в квартално кафене в Гео Милев седмица преди да встъпи в длъжност, Пумбата му казал: "Бе ти що не ми станеш началник на кабинета?" Толкова за Радев.

120

тотев

преди 5 години

ИЗВОД----*** Е ПЪТНИК, ОТИВА СИ! ТОЧНО ЗАРАДИ НЕЯ БСП Е В ВСЕ ПО-ГОЛЯМА ИЗОЛАЦИЯ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ, А ЗА ЕВРОПА ДА НЕ ГОВОРИМ!

119

До 101 - за митинга

преди 5 години

"Изглежда че някой се опитва изкуствено да вмени, че се искат избори." Банкерът Цветан Василев финансира мащабен протест срещу властта на 16 септември. Протестът се организира от лидерът на организацията "Боец" Георги Георгиев. след срещата им в Парачин. Уговорени с Василев са стратегията и финансирането на протестни акции срещу управляващите, които се организират в момента в социалните мрежи.Г.Георгиев е в основата и на рестарта на радио "Свободна Европа" у нас, финансиран от Ц.Василев.

118

Съставът

преди 5 години

на Президентството и младият шеф на кабинета са проруски настроени, тъжат като Нинова за минали години и това няма как да не даде отражение на излъчването на Президента.Но той ги е избрал по съвети на приятели( както сам той каза в медиите след избирането му.) ( баба ми казваше" кажи ми с кого дружиш, да ти кажа какъв си").

117

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен120изнесе се във Флорида и сега между миенето на чиниите пиши по БГ форумите.

116

Анонимен

преди 5 години

Цените на тока и парното как са? Един приятел, който се изнесе във Флорида ме помоли да попитам.

115

М даа

преди 5 години

НОВО МНОЗИНСТВО ЩЕ ИМА АКО СЕ ЛИКВИДИРАТ ВСИЧКИ СЕГАШНИ...

114

решетников

преди 5 години

Е, поне това, че няма нужда от нови избори е нещо вярно в иначе безсмислените клишета на този лозунгар.

113

Анонимен

преди 5 години

И как пенсионер в Бг си купува Мерцедес? Румбата ли ти го купи бе, бай Гошо?

112

Анонимен

преди 5 години

Президентска република както беше преди 1989 г. също не е решение, защото Живков беше свален. Остава само разпускане на държавата.

111

Изявление

преди 5 години

Р Радев каза , че от Премиера всичко зависи и това правителство носи отговорността. Ясно е , че *** не носи никаква отговорност и нищо не зависи от него, но той не пропуска възмоността да приглася на г-жа Лъжа.

110

Анонимен

преди 5 години

Радев получил ли е поздравителна телеграма от Решетников по случай 9Х за спасяването на българските евреи от съветската армия !

109

Р.Радев - да си ходи

преди 5 години

Отблъскващият Радев. Той не е нашият президент, а представлява само комунистите. *** на баба ви Корни.Той трябва да е надпартиен, но всички виждат, че не е. Тогава, аут на Радев, че дразни повече от половината българи. Избраха го случайно и всички вече дълбоко съжаляват. Да си ходи в милата Москва, откъдето му диктуват всичко! Хем е глупав, хем му личи. Вижте му малките злобни очички. Хем е и хърбав. Вечно влачи и се пъчи до Десито, а не вижда, че тя може да го нокаутира с един удар.

108

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев беше слаб президент,но Радев е още по-слаб.