77

ssssss

преди 5 години

До Ne6toPoTemataКакви коментари искаш ,промит мозък ? Американската лимузина "The beast" е може би най-технологичната кола създавана някога ,като възможностите и са меко казано като от фантастичен филм и е най-защитената кола в света.Руския таралясник ,дори не е руска изработка и не е нищо особено освен че има бронировка.САЩ в момента разработват новия Кадилак ,който ще замести The Beast.Въобще няма база за сравнение ,а руснаците са просто едни технологични джуджета пред САЩ.

76

akud

преди 5 години

хахах а путин ще продължи да се вози вс капаните с класи лимузина

75

Анонимен

преди 5 години

Руска машина е един от най яките оксиморони!

74

Анонимен

преди 5 години

До Ne6toPoTemataКоментари има! Заглавието е тъъъпо, просташко и тенденциозно.По-добре ли е президентската лимузина на великата страна да е от пресован картон и епоксидна смола, лека и икономична. По възможност да я пробива .22LR.

73

До 75

преди 5 години

Много коли си били приличали ХАХАХАХА.Тази кола в действителност е абсолютно копие на Ролс Ройс и само една подлoга ,като тебе може да го отрече !

72

Анонимен

преди 5 години

Средната заплата в Русия не е по-голяма от тази у нас.

71

Анонимен

преди 5 години

До rzeдля лимузина в России был разработан бензиновый двигатель V12 объемом 6,6 литра, максимальной мощностью 860 лошадиных сил и крутящим моментом 1300 Нм. Има действително и двигатели на Порше /L8, L12, R4/.Много коли от дадения клас си приличат. Ако ти никак не приличаш на баща си, *** си има своето обяснение.Думата "краде" е вулгарна, обикновено я използват лица, склонни към кражба.

70

анонимен

преди 5 години

ДО 71 Твърдиш:Руснаците живеят по-бедно и от нас българите,но не знаеш, че средната заплата в Русия е по-висока от тази у нас.Хлябът е два пъти по-евтин, захарта, брашното, ориза, олиото - с около 20 процента по-евтини.Бензинът - 1 л -1,30 лв, отоплението на газ - 2 пъти по-евтино. Пенсионерите с минимални пенсии получават помощи за наем, телефон и т.н., бедните - талони за храна.Високи заплати се взимат в нефто-газовия отрасъл и строителството на Север - 1500-2000 долара. Не живеят руснаците по-бедно от нас, напротив - по-добре са, въпреки санкциите

69

Ne6toPoTemata

преди 5 години

Бронирана, тежка, произведена в съединените щати.... Да караш колата на Обама / Тръмп!Максимална скорост 100 км/час. Ускорение 0 до 100км е 15 секунди. Само факти... Коментарии има ли???

68

пиян мужик

преди 5 години

До Анонимен 59 ;Качествения материал бяга от Русия и то в посока западна Европа и САЩ.Некачествения материал бяга в Русия и това са тея брадатите и забулените.

67

До 68

преди 5 години

Русия хората не бягат ,защото са "икономически имигранти".Няма как да си икономически имигрант и да бягаш в държава която няма пари.Руснаците живеят по-бедно и от нас българите ,като за един живот българина може да спести повече пари от руснака.Русия е на челните места по имигрантство ,но тези които искат да живеят там са хора отритнати от запада ,предимно муджихидини или такива дето бягат от война.Никой нормален който има амбиции за развитие и търси висока заплата ,не би отишъл в Русия.

66

Ne6toPoTemata

преди 5 години

Малко подробности за официалната кола на президента на САЩ.Тегло: 6400 кг или 6.4 тона. Не е точно кола - базирана е на Chevrolet Kodiak който е среднотоварен пикап. Бронята е 20 сантиметрова и една врата тежи толкова колкото вратата на Боинг 757. Има място за 7 до 10 пътници. Двигателя е дизелов и е разновидност на двигателя на тежкотоварен пикап. Още *** коментари има ли ???

65

До 59

преди 5 години

С тая мантра издишаш.Понеже нямат храна и затова са една от най-затълстяващите нации нали ? И другото което е САЩ е държавата ,чиято нация изхвърля на *** НАЙ-МНОГО храна.САЩ е мечта за почти всеки човек по света.Дори русофилите с които съм бил на бригада в момента се борят да вземат зелени карти за постоянно жителство в САЩ.Всяка година близо 1 милион руснаци пускат също за лотария зелена карта ,а да не говорим ,колко бягат в САЩ нелегално и на колко им режат визите.

64

Анонимен

преди 5 години

След САЩ Русия е втората в света страна по прием на икономически емигранти, въпреки че там става много по трудно, за разрешително за работа се държи изпит по езика и познание за местната култура и порядки, не всеки може да отиде.

63

Анонимен

преди 5 години

Узбеките и таджиките гастарбайтери в Русия живеят по-добре от нашите черноработници в Германия.

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 90Девестепенната скоростна кутия е на Порше.Руснаците немогат да правят подобни неща.

61

Анонимен

преди 5 години

"Исках да отида дая живея в РФ, но не успях."Ходи в Германия да миеш улиците или да работиш в кланица, може и да просиш. За Германия не ти трябва виза.

60

Анонимен

преди 5 години

Направили танк, но да прилича на кола.Оръдието е сваляемо, може да се турят и вериги.

59

Анонимен

преди 5 години

Исках да отида дая живея в РФ, но не успях.Първо пред посолството опашка от хора, чакащи за визи, после когато ми дойде реда ми казаха от посолствато, че на всички, които искат да отидат там да живеят, чакат години наред за жълта книжка, такова де карта. Като ти излезе жълтата карта и отиваш и живееш, но тъй като напливът е голямм и от цял Свят има желаещи, то се прави томбола и на който му се падне отива. Трудно се оказа. Отделно там давали такива големи заплати, че не можели да ги изхарчат...

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Та къде, викате, е по-хубаво да се живее?"Над 1000 деца насилвани от католически свещеници в САЩ. Служители на Бога са изнасилвали малки момчета и момичета