14

Рашко

преди 5 години

Дървени, безполезни философи, ако имаше повечко хора като Боян и по-малко като вас, 99% от проблемите на човечеството и опасностите пред планетата ни биха намерили своето решение! Безполезни, нефелни *** такива!

13

Анонимен

преди 5 години

Гигантска рибарска мрежа с която да убиват китове и делфини туй са изобретили.

12

шматка

преди 5 години

Не че нещо ама тази тръба не е ли малко по различно заграждение за нефтени разливи.В края на краищата тръбата не чисти а локализира б.оклука.Ако някой наистина иска да чисти да построи кораб който да изгребва пластмасата от водата да я пресова и балира и изнася на брега за последваща обработка

11

д-р Исня

преди 5 години

И в крайна сметка финландецът какво мисли?Годишно на минута се изхвърля по един 8-тонен камион?

10

Анонимен

преди 5 години

От описанието се разбира, че пластмасата самостоятелно ходи и се хвърля в океаните. Не е ли по-лесно да застрелят тия, които изхвърлят милиони тонове пластмаса именно в океаните, явно за да спестят нещо от нещо ? Разходите ще са неимоверно по-малки. Или корпораците не може да се барат ?

9

Suvi

преди 5 години

Последно холандец ли е или норвебец ? От статията се разбира, че е норвежец от Холандия ?

8

Ахам!

преди 5 години

Това изобретение на всяка цена трябва да почиства и от едни определени "хора", който паразитират върху цялото човечество... Без тази функция, това изобретение не може изобщо да претендира, че ще спаси планетата от ***!

7

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е кой ще финансира чистенето и кой ще построи техниката ! Иначе има и други технологии !

6

венсеремос

преди 5 години

Изобретението , което ще спаси света от бок-лука се казва "Северна Корея" - а бок-лука си има : САЩ !

5

Анонимен

преди 5 години

Ееееее 8 тона????8 тона капачки са 8 духалки!

4

аз-ът

преди 5 години

аууу изкъртваща либерална драма. 23 годишен холандец ходил с майка си и баща си в Гърция, залепила му се найлонова торбичка и 23 годишния какво измислил ... тръба. Която ще спира ***. И ще ни спаси. Аууууу ! И журналята цвилят от възторг. Каква по-хубава новина, жалко само че не е не*ър или дж*ндър.

3

Анонимен

преди 5 години

Ха ха, има и друго..веднъж холандец,после норвежец..внимавайте какво пишете, бе! Иначе много добра новина!!

2

Анонимен

преди 5 години

Следва - осъзнаване, ако има такова...

1

Анонимен

преди 5 години

Редакторееееееееееееееее,Едно от двете твърдения НЕ Е ВЯРНО!"...Според статистиките към този момент годишно във водите се изхвърлят 8 тона пластмаса..."и"... Според данните, всяка минута един голям камион с пластмаса се изхвърля в океаните на Земята, а ако погледнем нещата в..."Моля да ми кажеш кое от тях какво е