21

Анонимен

преди 5 години

България се разви през социализма. Вече строят само бакалии и молове и запълват зелените площи с излишни мутробарокови грозни сгради. А онези от Третия свят ще си останат винаги Трети свят, защото са заден и мръсен двор на САЩ и Канада. Обслужват ги с дрога и друга функция нямат.

20

Анонимен

преди 5 години

Ние в такъв капан не можем да попаднем понеже не сме развиващи се, а разпадащи се.

19

Анонимен

преди 5 години

Криза няма в изброените държави справят се много добре, всичко е пропаганда на САЩ да държат другите в страх и подчинение.

18

Hrant

преди 5 години

До доволенVie ste kam izostanalite ili zavisimite darjavi.

17

Жо

преди 5 години

ПО ВРЕМЕТО на СОЦА един лев беше равен на една рубла и на един долар. Поне така официално ни обявяваха от Народната банка. На практика, обаче, доларът се търгуваше от виетнамците в България за 3 до 6 лева за долар. До 100 долара можеха да се купят само от БНБ, ако пътуваш за западна държава. На практика- малцина избрани пътуваха на Запад.Днес за един лев можеш да купиш свободно 40 рубли или 0,69 долара.Сравнете сега с някога.

16

Анонимен

преди 5 години

Напротив.Правилната формула е измислена много отдавна.КОНКУРЕНЦИЯСИЛНИТЕ продължават напред, СЛАБИТЕ умират.Който се приспособява - ЖИВЕЕ, който не успее - НЕ.Виж, формулата как да си силен, не е измислена, а и да е измислена, никой няма да я каже на конкуренцията.Това, че ти си мислиш, че правиш капитализъм, не значи че си конкурентен.

15

До Анонимен 10

преди 5 години

69 рубли за доллар, 6.5 турски лири за доллар.Спестявания бате само в долари, злато и недвижими имоти на добра цена, всичко друго или се обезценява като плевенчанка над двайсет години или е като руска рулетка..

14

Анонимен

преди 5 години

Цар долар управлява света. Така ще бъде поне още 10 години и никакви напъни на диктаторчета като Путин и Ердоган няма да могат да променят нищо. Доларът ще залезе едва когато изчезнат банките и техните функции поемат криптовалутите, а банките се превърнат в криптоборси и се конкурират помежду си на глобалните финансови пазари.

13

доволен

преди 5 години

пак нищо не разбирамщом сме бавно развиващи не че бързам за някъде защо другаря Борисов казва другоможе би той е от бързите

12

Анонимен

преди 5 години

Тази така наречена "пазарна икономика" Се оказа Една пълна каша! Преливат от пусто в празно и стигане на желаните показатели няма! Май че. И прехваленият капитализъм. Се оказа.Едно голямо недоносче! -:) И още никой Не е измислил Правилната формула в икономически аспект уви!

11

Анонимен

преди 5 години

БСП ограби България през управлението на Виденов. По негово време бяха опразнени банките в полза елита на БСП, и до днес българина продължава да изплаща дълговете на крадците по времето на Веденов. На някои хора свързани с пъпна връв с БСП много им се иска да прехвърлят вината за виденовия грабеж на САЩ, ЦРУ, НАТО и ЕС.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Той и Путин голям го вадеше срещу долара пък вече колко рубли станаха за долар?70?

9

Анонимен

преди 5 години

Жан Виденов печаташе пари на поразия, после САЩ му били виновни.Естествено, че нещо което е в излишък - курсът му пада.

8

Анонимен

преди 5 години

До до 1САЩ ограбили България ... Кога това бе?Аз помня когато БСП ограби народа 1997г като раздаде парите от банките на кредитните си милионери.

7

Анонимен

преди 5 години

Ердоганя нали щеше да го накриви на долара пък то взе че се случи обратното след едно единствено изречение на дебилния американски президент.

6

Кокорко

преди 5 години

До доволенНие сме бавно развиваща се страна. :)

5

до 1

преди 5 години

Така ли виж ти, че какво се E променило с икономиката на Турция, че фалират. Какво ще кажеш за валУтните курсове са станали инструмент на грабежа как фалира Виденов и как САЩ ограби БГ чрез валутните курсове ?

4

42

преди 5 години

Това са омразни за юдеите държави...

3

доволен

преди 5 години

някой ще ми обясни ли що за термин е "развиващите се страни" и ние към коя категория сме

2

Кръстьо Костов

преди 5 години

А какво правим, ако започнат да се изтеглят чуждите инвеститори и от успешни икономики ? И да затварят предприятия ?Дали те няма да последват Турция, Аржентина и т.н. ?Затова - чуждите инвестиции са повода и камшика с помоща на които се държи една чужда икономика. Ако, разбира се, чуждата икономика не е способна да ги национализира с политически средства.