160

S

преди 5 години

Никога не съм имал пориви да кълна и проклина някого, но такава гняз като от устата на този не съм чувал. Ако го видя на улицата, не ще го кълна, а с камъни ще го убия...По-долу човек не може да падне от това...

159

Анонимен

преди 5 години

Роско не спира да се заяжда с Радев - явно иска да закачи малко легитимност и значимост. Като няма с какво да блеснеш - плюваш.

158

Радев беквокал

преди 5 години

Путин посрещна Радев в Сочи , А Борисов в Кремъл, което значи, че третират Радев като второстепенна подгряваща група.

157

Анонимен

преди 5 години

Генерал без нито една мисия. Патриот с ляв поглед ? Неставай смешен.

156

Стамболов

преди 5 години

Хвърчилков пак реши да се изока. "Добър свещи да продава" - както го е казал народът за накой безполезен "добряк'. Човек, който през живота си не се е занимавал на практика с обществено-икономически проблеми, за нищо съзидателно не става, най малко пък да бъде надпартиен арбитър, балансьор и държавник-визионер. И то не може да бъде другояче, след като е минал през комунистическа военна школовка и е имал единствено и само казармена кариера. Може само да козирува и да изпълнява заповеди, било то на Решетников или Гундяев, било то -на тетка му *** от Крушевица, и да декламира "дълбокомъдрени

155

Реалист

преди 5 години

КОЙ беше тоя?Като регионален министър колко участъка като оня от катастрофата е одобрил?По добре е да веднъж завинаги да замлъкне.Всяка дума с която плюе би трябвало да бъде.АЗ това не направих, защото бях страхливец и продължавам да съм страхливец.

154

Анонимен

преди 5 години

Румен Радев е истински генерал, българин и патриот!!!

153

за Р.Р.

преди 5 години

Зле прикрит, нискообразован комунист.За него БСП е над Родината, както за всеки комунист.

152

за Р.П.

преди 5 години

Цяла книга има за мръсните игрички на Росен и за връзките му с олигарси и мафиоти.Книгата се казва така:"Тайният кръг на президента" ..................близо 100 страници!!

151

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме и какво беше казала Банова .... влюбила се в него от пръв поглед на неформална среща ... в Гърция ... на (а може би във) вилата му

150

Поручик Ржевски

преди 5 години

Според мен изказванията на Плювналиев генерират много трафик от възмущения и подигравки. Затова каквото каже веднага го отразяват.Знам, че не трябва да му отварям статиите, но пък е толкова забавно с този ***, не мога да се контролирам.

149

Анонимен

преди 5 години

Тоя на снимката не ви ли прилича на Мистър Бийн???С каквото и да се захване...................все се проваля!!!

148

за Р.П.

преди 5 години

На снимката е един провален президент и политически труп..............да ски гледа синоптичката и да се занимава с политика!!Той Борисов тогава си го каза:"И магаре да бяхме предложили за президент от ГЕРБ,ще бъде избран!"

147

Аз

преди 5 години

Па ля чо!

146

за Р.П.

преди 5 години

Да подкрепяш неофашистите от Киев - "Десен сектор" и да одобряваш убийствата на бременни руски жени и деца си е съучастие в престъпление!!Роската не ги ли знае тия неща.....................явно доста са го нагушили от фондациите на Сорос!!!!

145

за Р.П.

преди 5 години

Тоя не беше ли партиен секретар като студент в ТУ-София(по това време ВМЕИ-София)???Сега се прави на голям демократ и НАТО-вец.................абсолютен хамелион и лицемер!!

144

за Р.П.

преди 5 години

Западните служби вербуваха Р.П., сега го изкарват от нафталина да говори с/у Румен Радев и с/у Русия..............знаем ги тия номера!!!

143

за Р.П.

преди 5 години

Крим е руски, Русия е велика, свикна ли смешника Плевнелиев!!!Като е голямата работа, да отива да се бие заедно с фашагите от "Десен сектор"и да върне Крим на Украйна.............!!!

142

Х

преди 5 години

Направо си е отблъскващо, да се изживяваш като първи антикомунист, когато си ползвал облагите на комунизма.росенчо като дете на номенклатурата получи доста предимства, които му послужиха стартово за натрупване на милионите. как щеше да получи зелен светофар за Германия, лично от Масларова, ако баща му не беше секретар в Окръжния комитет на партията в Благоевград. Човек би т/ о да има поне малко достойнство и морал, а не да се пъчи и прави на герой. Затова и настройва хората срещу себе си.

141

за Р.П.

преди 5 години

Роската Плевнелиев ...................той ли ща казва кой да кара влака?Р.П. подкрепя режима на Потрошенко в Киев и фашистите от "Десен сектор" в Украйна.Да подкрепяш престъпници също е престъпление.Няма ли кой да му каже на Р.П.- най-проваления президент????