180

Анонимен

преди 5 години

Радев щеше да е мъж, ако беше изгонил Киро КГБ'то от Президентството като дръглив пес, а не до гледа като плъх у бршно, когато оня му съскаше, като мужик в отрезвителното !

179

Анонимен

преди 5 години

Роско дори не се опита да пробва втори мандат. Знаем защо. Той също.

178

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев беше най-независимият български Президент и затова си позволяваше да казва нещата право в очите. Не случайно той нарече Русия - Агресор без да му мигне окото. Докато Радев е кукла на конци и генерал по чехли:От една страна муЙотова руски говориОт друга страна муНинова български шепнеОтзад го Деси у ребрата яко ръга А от Кремъл Решетников гос "Новичок" заплашва !

177

Анонимен

преди 5 години

Тази грешка на изборната система да не разсъждава! Той дори не заслужи да бъде издигнат за втори мандат - страхотен провал. България не е имала по-безличен президент!

176

Анонимен

преди 5 години

Това НИЩО за себе си ли говори ??

175

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 166 Това което си написал се отнася за Корнелия. Збъркал си адреса.

174

Анонимен

преди 5 години

Тоз голяма кифла бе! Аз много ги обичам такива, дето си плащат на ръка - например в Гърция. Стига сте плюли по него - завистници! Метафора!!

173

мен

преди 5 години

Какво се казва за човек който се хвали сам..Имаше възможност да се яви на състезанието с сегашния президент. Но в все пак е умен и може смята.Но да си умен и независим са две различни неща. А имаш достойнство пък е трето. Ще се опитам да цитирам Хайтов едно е да искаш друго е да можеш а трето е да ти стиска.....Може би много от тук пишешти те не знаят кой е Хайтов.

172

Анонимен

преди 5 години

Оф божееее! И аз съм разочарован от теб и твоите съпартийци бяха щом номинираха цацка вместо теб

171

Анонимен

преди 5 години

Роско упорито работи за втори мандат на Радев.

170

Анонимен

преди 5 години

Радев, НАТО-вски генерал, летец, специализирал във ВВС на САЩ, където е пилотирал самолети Ф-15 и Ф-16, с горещи препоръки от американските си колеги-летци, не бил добре приет на запад?!? Я пак?

169

Импийчмънт сега

преди 5 години

кРадев, най - жалкия *** и отритнат путинист.

168

Сериозно

преди 5 години

Роско меката китка не беше никакъв "президент", а прецедент, така че е извън класацията на президентите! А Радев превъзхожда в пъти всички свои предшественици! Откакто Радев е президент, основно занимание ие на Роско е да плюе по него. Радев не му обръща внимание и това е правилно! На Нищото не се обръща внимание, камо ли да му отговаряш на глупостите.

167

Анонимен

преди 5 години

Русия зашлеви Борисов и той бързо-бързо съкрати престоя си и се върна с подвита опашка. От Радев нищо не зависеше, той няма правомощия, отиде само да проучи нещата.

166

Анонимен

преди 5 години

Това джудже в политиката се опитва да стъпи на здравите рамене на сегашния уравновесен и достоен президент Радев, за да получи малка доза внимание. Пълен *** е този клоун, сигурно му плащат да злослови и пуска интриги по адрес на Радев. Плевньо беше най-недостойния ни президент. Думите му издават завист и несигурност, жалък интригант.

165

Анонимен

преди 5 години

Завистта е най-искреното човешко чуство- Роско никак не може да се примири,че Радев е с 3 пъти по-голям процент на одобрение от него.

164

Анонимен

преди 5 години

От Тоя плевел Плевнелиев по-зле няма на къде

163

Анонимен

преди 5 години

Червените извейници се пукат по шевовете от истината!Егати кефа!

162

Y

преди 5 години

Българският "мистър Бийн" дали понякога се слуша какво говори ??? Нормален човек не би говорил подобни неща. Вярно, прибира в джобчето много парички , ама се събужда съмнение , доколко му е здрав разумът. Освен това е ненормално да се изживяваш като първи антикомунист, когато си ползвал облагите на комунизма. Росен като дете на номенклатурата получи доста предимства, които му послужиха стартово за натрупване на милионите. Как щеше да получи зелен светофар за Германия, лично от Масларова, ако баща му не беше секретар в Окръжния комитет на партията в Благоевград? Човек би трябвало да има поне ***

161

Анонимен

преди 5 години

Роско е лобист на САЩ.