158

Анонимен

преди 5 години

Имаше един виц по времето на Живков, как на събрание той казва, че всички цени ще скочат, и някой от залата плахо пита "А заплатите?" на което Живков казва от трибуната "Е не може всичко да скочи, трябва нещо да си остане същото".

157

Анонимен

преди 5 години

Заслужаваме си го. Всичко, което се случва на територията, защото това е гранична територия и отдавна не е държава, е производно на нашият мързел, егоизъм и балкански манталитет.Не обичам да се генерализира, но сега го права, защото пред фактите и боговете мълчат.НИЕ СМЕ ОВЦЕ И Е СЪВСЕМ РЕДНО ТОВА ДА СТАВА. Предсрочните избори нищо няма да променят, ще получите още от същото))Въпросът е зако не го разбирате, и понеже не го разбирате, затова се случват тези неща.

156

Анонимен

преди 5 години

Цените растат през цялото време постепенно. Не са спирали да растат. Независимо дали Гея е на власт, или царя или Мутрата.

155

Анонимен

преди 5 години

ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА ГРОБ !

154

Анонимен

преди 5 години

Поредната провокативна статия, целяща да вентилира народното недоволство с писане, а не с действия. Докато никой не прави нищо, а само си коментира и плюе по сайтовете ще продължаваме да сме на този хал.

153

Анонимен

преди 5 години

До natoА стига с тая Турция! Дай за пример Румъния или Гърция, където доходите растат.

152

8===o

преди 5 години

Така е ,като не диверсифицирахме източниците си на газ.Колкото сме по-близо до русия толкова по-бедни ще ставаме.

151

nato

преди 5 години

До nikiЗащо да трябва да растът заплатите!? Те растът, ако чорбаджията има пари и реши да го направи. В държавния сектор ръстът също е спорен, защото стъкмистиката изчислява по-ниска от реалната инфлация и увеличението на практика не покрива ръста. Увеличаването на инфлацията не води автоматично до повишаване на заплатите. Пример - Турция!

150

Анонимен

преди 5 години

Тока пак се вдига, гражданската поскъпнала от днестихо есента пристигаа аз ще съм пред парламента на протест

149

Му34

преди 5 години

Че какво и е стабилното на Румъния? Един лев е 10 леи...

148

Анонимен

преди 5 години

Нищо, Бойко ще вкара някой друг бизнесмен за месец два в ареста след показна акция и българсият народ ще засияе пак.

147

...

преди 5 години

тук от 25 години постоянно всичко само и единствено се увеличава и до там. отивам да си купя цигари в гърция .. еми те 1-2 лв по- скъпи от тук и така за всичко.. а заплатите по 2 по 3.. ТЕРМИНАЛ 2

146

Анонимен

преди 5 години

До Му34 115Не ни сравнявай с Турция! Кажи как се вдигат доходите в Румъния, която беше зад нас! Кажи как вдигнаха МРЗ в Гърция, която уж фалира!

145

Му34

преди 5 години

Важното е, че левът е стабилен. Една рубла е 2 стотинки, а една лира-20. Какво искате повече?

144

чичо Гошо

преди 5 години

Благодарим ти бащице Бойко!Продължавай така да ни водиш към светлото герберастко бъдеще!Дано да илядиш и да векуваш на оня свят!

143

ЕСофобников

преди 5 години

Всеки има 2-3 коли на по 20 години.В Софето е ДеМодоКрацията-некадърници вилнеят с коли за 1000 лева и говорят по Ай за 1000 EUR.Всъщност закономерни са процесите на поскъпване:US вече вдигна лихвите и оттам лавина.US се бара на световен жандарм и оттам енергоизточниците са нагоре-дори посегнаха на запасите си.ЕС е слаб и грозен и търси клиенти за стоките си;Прекупвачи;Мафия;Парички от децата още има,но от ЕС свършиха;ЕС не е за всеки бес.Байпас на Демокрацията!Цедка за мързеливците!

142

Анонимен

преди 5 години

Много предатели избягаха , а и младото поколение се оказва негодно , къде и влезнеш в банка , държавна институция , фирми .. виждаш само негодници и само грешки.. Аз никога не съм представял Банка да греши , преди 2 дни с сблъсках с негодници от банка които ми събират два пъти една и съща такса.

141

Тошо № 2

преди 5 години

Ем гладни ще ходите ,ем пари няма да имате,ем кючек ще играете--,,правов ред,,

140

Haffen die Warheit

преди 5 години

дойде време да плащате на Боко масрафа и се разпищяхте. А на времето като се хвалеше по телевизията как е спрял Южен поток, за да докаже, че сме лоялни партньори на американците викахте така им се пада на руснаците. Е грейте се сега на евтин американски газ :)))

139

Анонимен

преди 5 години

Българите сме пoдлоги на руснаците и те нямат основание да ни вдигат цените на природния газ. Дори трябва да ги намалят, защото си ремонтираме самолетите и хеликоптерите при тях, правим им салтанати за АЕЦ Белене и газови хъбове, не строим интерконектори, не гоним руски "дипломати" по никакви поводи и им почистваме тотемите за няколко часа когато хора от вражески народности им ги заливат с боя.