178

всичко скача нагоре

преди 5 години

Баси всички цени се вдигат, писна ми, махам се, все тая. Навън няма да съм по зле оттъка

177

Гашо

преди 5 години

Добре, че Герб са на власт. Досега щяхме да ядем иначе цанков камък и белене. Който няма пари за храна и ежедневни разходи в бг или е *** или мързелив. Вива ла Б. Борисов. Je suis GERB

176

Анонимен

преди 5 години

"То навсякъде по Света е така, цените скачат, но и доходите растат"Растат бе, как да не растат. Е минималната заплата порастна с 50 лева. Няма значение, че това шефа не го интересува и не ви е вдигал заплатите от 2008 година. Важното е на книга всичко да расте.

175

Анонимен

преди 5 години

Само оправдания без покритие. Житната реколта била лоша и затова щял да поскъпне хляба. Колко процента от хляба в България се прави с българско брашно? ГО щяла да поскъпне защото застрахователите изплащали повече от колкото получавали. Има реални данни всяка година колко пари прибират българските застрахователи от застраховки и колко са похарчили за обезщетения. Ако ги публикувате тези данни ще се види колко голяма е лъжата.

174

Анонимен

преди 5 години

Да попитам тези две овце които не са съгласни с коментар 179, кое не е верно бе ид'иоти български ? Мога да гарантирам, че сте от най-пр'остите овце в българското стадо, защото явно още не сте осъзнали, че ГЕРБ и тъ'пият пожарникар са най-червената шайка клонирана някога от БКП, а това означава и най-изпълнителна и злобна която е произведена в тази дъ'рта червена чанта БКП !

173

Софиянеца

преди 5 години

Спомнете си и разменната монета за всички тези негативни неща - "сега поне сме свободни да пътуваме"

172

Анонимен

преди 5 години

И понеже българинът е предостатъчно беден и няма пари да си купи нов автомобил е принуден да кара втора и трета ръка МПС сега ще му вдигнат и данъка за да му изсмучат още пари и по този начин да стане още по-беден, а на червените богаташчета ще намалят данъка защото те си купуват скъпи нови коли от магазините...данъците на колите на Запад намаляват прогресивно всяка година независимо колко стара е колата, в България единственото което намалява постоянно е заплатата спрямо цените !

171

Анонимен

преди 5 години

Цени в З.Европа: кг св.врат - 2.19 ?,шоколад нестле/милка-0.79 ?,НУТРИБУЛЕТ онзи от рекламата по ТВ/в скъп американски магазин"КОСТКО"/-49 ? целият комплект,лепило за плочки-2.39 ? торба 20 кг,св бут за кг-2.89 ?,немска бира/кутийка/най-евтината е 0.19 ? бр.,мин.вода 8 л.-0.49 ? и т.н...всичко при минимална заплата 1000 ?,не обръщайте в Бг лева,а сметнете съотношенията цени/заплата тук и при вас в България при 300 лв минимална заплата и продължавайте само да се вайкате тук,без кръв това е дередж

170

Зъл

преди 5 години

Скоро у *** няма да остане население та няма никакво значение какви са цените.

169

месара

преди 5 години

Румъния е имала късмета да няма Бойко Борисов и герб

168

Анонимен

преди 5 години

Румъния отдавна отпраши напред, но там смениха властта с кръв, което е най-важното при смяната на властите ! А и румънците винаги показват единство когато трябва да защитят правата и животът си на нормални създания !

167

Анонимен

преди 5 години

Мога само да съжалявам отдалече покорните и наведени български овце!Цените в България от десетки години са по-високи от тези тук в З.Европа мога даже да ви цитирам цени на месни и тестени хранителни продукти,на домакински уреди,на строителни стоки и т.н.,които на продукти надвишават с пъти западните,но когато един народ е страхлив и заспал това е нормалната реакция на управляващите!Как само в България няма пари за по-висока ср.заплата,което се случва в др.бивши соц държави?Овце се раждате,такива

166

Анонимен

преди 5 години

До 8===o8==========о >>>------> (o)

165

Сата НАТО

преди 5 години

ама на изборите пак ще пуснем за герб, нали, по-малкото зло? Е откъде да дойде промяната, от празните ви тикви няма да е

164

Анонимен

преди 5 години

Че какво и е стабилното на Румъния? Един лев е 10 леи..------------Официален курс -1 еу : 4.65 леи . при нас 1 евро - 1.95 . в Румъния средната заплата вече гони над 1000 евра , а тук ? отделно румънците изнасят 35 % от добиваната природна газ.

163

Анонимен

преди 5 години

Айде, почва подготовката за Еврото. Гответе се и пестете, че цените по принцип трябва да се вдигнат двойно от сегашните, за да се получи схемата.

162

Анонимен

преди 5 години

До 8===o"Колкото сме по-близо до русия толкова по-бедни ще ставаме."---Като Германия ли, бе?Втори Северен поток строи за газ от Русия, понеже иска да е по-бедна ли?Докато мутропремиерът е на власт ставаме все по-бедни и по-болни!

161

Подкрепям 165

преди 5 години

Ако ти предложат нископлатена работа - трябва да се замислиш за квалификацията си.Аз работя навън от 1990 и се чуствам доста добре.

160

гъзар

преди 5 години

Беларус твърди че цената на газта трябва да падне до 80 щд за 1000 куб м защото са близо до производителя. Ние също транзитираме за Турция, а ползваме по-скъпа газ.Благодарение на братската дружба и Р.Овч.

159

Анонимен

преди 5 години

То навсякъде по Света е така, цените скачат, но и доходите растат, имаш възможност за реализация, имаш стимул да се развиваш, да правиш нещо.А тук след 1944 г. всичко това го няма.Затова хората като се отвориха границите бягат. Те бягаха и при Луканов, и при Виденов, и при Гея, и при царя, и сега при Мутрата пак бягат.