14

Анонимен

преди 5 години

Една фалшива добавка на д-р Мермерски непрекъснато се рекламира във фейсбук. Търси балами за бутилиран дизел и бензин на цена 22 лв/0.1л или продава гориво на цена 220 лв литърът, като му придава измислени свойства.

13

Инж. Петрол Хед

преди 5 години

До АнонименИ за да го "направиш" това трябва да вложиш толкова много енергия, че файда - никва ;)

12

Анонимен

преди 5 години

Като не могат ,що да се мъчат! Лисицата и гроздето

11

Анонимен

преди 5 години

Като цяло ако си малко в час , няма да си купиш дизел ЕВРО 6 за градска кола, защото поради кратките разстояния не влиза в работен режим и по 2 пъти седмично ти излиза съобщение на борд-компютъра че има проблем с филтрите и трябва да излезеш на магистралата да я "подгрееш" че иначе (някои модели) не ти дава да изключиш двигатиля.Друг въпрос е с какво ще ти помогне едно смесено задвижване като тръгнеш по магистралата, просто ще си харчи 20/100км.

10

Анонимен

преди 5 години

Само тъпите Дачия - Рено си пробутват дизелите като " топъл " хляб.

9

Професор Тюхчеф

преди 5 години

ННякой хора все плюят по СССР-ската техника, но излиза че те са били 50 години напред в материала, след като ГАЗ-ките бяха на бензин, че дори тежките камиони из армията . А напредналите западняци сега се сетиха да спират дизела от обръщение, смешници.

8

123

преди 5 години

Разработването на дизелов двигател е по-трудно и по-скъпо от бензиновия. Така японските марки, които имат мнооого добри бензинови двигатели, направо ще избият рибата. Скоро за всики пазари по света колите ще са едни и същи почти. Немците и французите ако спрат дизела обаче, ще е край с тях. японцит еи корейците правят отлични бензинки и няма смиъсл да си взимаш немска или френска кола тогава.

7

Анонимен

преди 5 години

Единственото спасение за Планетата е радикална промяна на автопарка! Абсолютна забрана за двигатели с течно гориво, напълно да се унищожат и всичко да е на електричество и по-точно електричество от слънцето!

6

Здравейте

преди 5 години

Да забранят дизел над 20г в България

5

Анонимен

преди 5 години

А като спрат дизела, изведнъж ще се окаже и бензина проблемен...Цялата цака е "как да накараме всички да зарежат старите си коли и да купят нови, за да реализираме рязка и бърза печалба". Да не мислите, че на Меркел Ханъм й дреме какъв въздух дишат германците? Или българите? Тя заля ЕС с два милиона и отгоре потенциални терористи, за въздуха милее... хахаха.

4

гого

преди 5 години

ами, ФВ, бмв, ауди, рено, пежо ами форд, те кога, пак измислена статия...

3

Анонимен

преди 5 години

*** сака да работи 4 часа, 3 дни в седмицата, а да му се водят5 дни. Да си купи премиум марка на 15 години и да не я поддържа. По добре пари за цигари и алкохол.Да оди евтино до кафето на 50м с нея. И да я паркира у градинката. Сака като натисне ***, след него нищо да не си види от пушеку му.

2

Нека го спират....

преди 5 години

...след 4 години пак ще го пуснат в производство

1

Анонимен

преди 5 години

Еми големи държави с големи хора. Разбраха се и спират всички. Ние на балканите неможем да се разберем за нищо. Всвки е по-голям бай ***.