43

Човек

преди 5 години

Не ме интересува, с какво един човек е различен. Независимо националност,религия,етнос.Дали е болен,сакат или с порок.Беден или богат е ... И с каква сексуална ориентация.Важното е- да е добър.Когато човек е добър ,той е нормален.Когато е добър е истински красив и богат.За жалост ние "Българите" сме нещастници,защото опропастихме себе си и нашата майка България! Замислете се,не за различните,а за това,как да бъдем истински щастливи и свободни в България!Затова трябва да бъдем различно добри!

42

до Всички

преди 5 години

"Който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък на нея" ...

41

Анонимен

преди 5 години

Горката Цветана Манева толкова ли е закъсала, че е готова да се излага така за малко слава?!

40

АЗИС има ДЕТЕ

преди 5 години

Азис,не е обратен, има дете, което живее в Германия и трябва да му плаща издръжка. Дето беше женен за Китаеца си беше чист Пиар,защото и въпросният Китаец е женен за жена

39

Анонимен

преди 5 години

Песента е наистина посредствена, а и клипът не е нещо особено.Но, Цветана Манева е с отлично изпълнен монолог!Просто тя си е от друга орбита :-)

38

Владислав

преди 5 години

И трето, разбирам че Азис знае само това и може само това, ама да беше впрегнал усилията си в благотворителност, това е кауза дето си заслужава. Не някакви песни, защото е меко казано ограничено.Да беше дарил за деца, за възрастни, за болни, за бездомни, ето това е кауза, а ако пък го е направил, защо не го покаже? Може да се снима как пече чушки в Гърция а не може да снима как превежда пари за благотворителност?!А вместо това маанета за "различните" щеше да получи повече адмирации.

37

Владислав

преди 5 години

Чакайте малко сега, първо, за различните се знае отдавна,имало ги е преди хиляди години има ги и сега, нямам нужда да ми се натяква с прайдове, песни, новинарски емисий и т.н.Второ,ние ги приемаме, поне в това отношение не познавам по-либерални от българите, взели да вият все едно сме изчезнали на пусия с дуцевките Ама живейте си бе хора, кой ви е спрял, ама престанете да се натрапвате да му се невиди.

36

анонимен

преди 5 години

е, пак сме крайни /бяло и черно/, пак сме със злобата, с отричането. Не харесвам песента, не харесвам жанра, не ги слушам. Но ми допада това, че предизвиква мисленето, за който може да мисли. А дали мисленето и приемането на различното не е бъдещето???????

35

мдаа

преди 5 години

Харесаха ми моралните напътствия изречени от члена на централния комитет на престъпната партия под звуците на кючека на рома който се беше на ду пил пред паметника на Апостола.

34

Анонимен

преди 5 години

И какво цензурно има в "Нищо българско няма в тозо Азис"?

33

Батман

преди 5 години

Наистина чета коментари и само коментират за гей някакви си неща. Наистина ли само Гей-йове сте видели. Ами честно кой каквото го интересува вижда....:) Лично на мен песента не ми харесва, но клипа е интересен. Всеки различно го възприема. А подобни клипове колкото щеш има. Въпрос на личен избор дали ще се хареса или не на някой.

32

nda

преди 5 години

Гаргичката ми се видя най-съдържателна...

31

nina

преди 5 години

Колкото и да се опитва,Азис не е Горан Брегович,клипът е пълна боза,музиката е без коментар,,а Цветана Манева въобще не разбирам какво прави там...

30

Анонимен

преди 5 години

Лично аз не искам нито да го ЧУЯ този,нито да го гледам.От както се беше изгъзурчил на плакат до паметника на българската светиня Васил Левски,разбрах четова не е човек и го игнорирам като такъв.За мен не съществува.Ромскоориенталска музика не понасям.Цветана Манева изобщо няма и да я коментирам.Никога не ми е допадала като актриса- а и това съсловие са като журналистите-продажни за един пукнат грош.

29

злостен

преди 5 години

Кой се беше наду пил гол пред паметника на ВАСИЛ ЛЕВСКИ - цял живот да носи проклятието.

28

Анонимен

преди 5 години

Чувах, че се вдига шум около Манева - значи затова било. Тез застарели звезди за пари се продадоха - то не беше Ритон и Марги Хранова в бай брадър, Кичка Бодурова и прочие.

27

Анонимен

преди 5 години

как така кой реши? Решиха го християните и нормалните. Към другите нищо повече от съчувствие и разбиране, в никакъв случай даване за пример.

26

Елемаг

преди 5 години

А от кога "различните" определят нормалните като невежи и простаци?Защо така агресивно обиждат и налагат мнение и то на 95% интелигентни и ерудирани хора?Ето защо трябва да изчезнат тези "различни".От тях лъха капсуловане и агресия!!

25

Анонимен

преди 5 години

Мисля че Азис трябва да си промени начина на пеенеЧовека пее прекалено ориенталски Опитах се да изслушам песента но не се получи

24

продажни душички

преди 5 години

И кой ви плати за тази простотия? И колко? Дядо Сорос ли?