205

сб

преди 5 години

До АнонименТи откри Америка!

204

сб

преди 5 години

И нито един умен австриец не е оцапал паметника. Но нашите са "умни" и цапат!?

203

Анонимен

преди 5 години

Сравняването на мавзолея с църква е показателно.Само дето църквата е изградена в името на Истинският Бог, а мавзолеите са капища на сатаната.

202

Анонимен

преди 5 години

Австрия не е била окупирана от болшевики.

201

сб

преди 5 години

Наскоро бях в Австрия. Не мога да ги обвиня в привързаност към социализма, НО хората са построили паметник на СЪВЕТСКИТЕ войници и са написали: "От признателният австрийски народ".

200

до реалист

преди 5 години

вие взривихте църквато когато елитът на България е бил вътре за разлика от мавзолея с мумията

199

Реалист

преди 5 години

Комунистите взриви църквата, Вие демократи по какво се различавате от тях. Вие взривихте мавзолея, сега плачете да взривите и този паметник. Питам ВИЕ с какво се различавате от така мразените и ненавиждани от Вас комунисти?

198

анонимен

преди 5 години

да вземат да го съборят,а не да харчат само пари за да го чистят,и без това е грозен,като всичко комунистическо,е без Т.Ж. от правешко,той приличаше на Ален Делон.

197

Кина

преди 5 години

До Адолф Айхман И руската армия е водила поредната война за територия с Османската империя този път на Балканите. Българите и не само те, загинали за свободата на България са достойните за уважение герои.

196

Анонимен

преди 5 години

Абе руските паметници в България са по-големи и внушителни от бългаските ай сиктир и руската колония сме били и още сме донякъде

195

Анонимен

преди 5 години

Даааа всички се гаврят с азиатците

194

Анонимен

преди 5 години

Искаме есхумация и референдум,за ***

193

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен197 Къде ги видя тези войници?А да се отвори ,да видиш,че там няма кости на посочените от БКП/БСП и Кремъл хора.Искаме есхумация,за да установи,аджеба,има ли там "загинали войници"!Този паметник е направен,за да символизира доминацията на Кремъл над България.

192

Анонимен

преди 5 години

Сега да го види този паметник,някой турист в България ще си каже:"Я,какъв жалък паметник!"Такива паметници е имало само в човеконенавистните СССР и НРБ.

191

Анонимен

преди 5 години

Паметникът- "жертва" ? От това по- голяма гавра с българския народ здраве му кажи ! Мемориал на загиналите войници- да , това е признание ,че всички сме равни в смъртта независимо кой на кого е служил ,защото обикновените хора сме малките колелца в машината на историята ,но паметник с автомати , гранати . ..само дето "самальоти" няма- на какво е израз? Подмазване ,страх ? вече се знае - фашистко - комунистическата клика отне живота на милиони ,в стремежа да се доказват кой е по-велик

190

Кина

преди 5 години

До Анонимен За по-важните дела - напълно съм съгласна, а за въпросния позорен паметник - материала може да се употреби за нещо полезно, вместо да се чудим 10г. къде да му е мястото.

189

Анонимен

преди 5 години

Има старо правило - каквото повикало, такова се и обадило...Рано или късно на седесарчето с боята ще му нахлупят кофата на главата, съсе боята.Въпрос на време и нахалство. Като му писне на някого от хонорарите акции на 2-та процента от населението, може някой хулиган и бой да отнесе.

188

йе

преди 5 години

Герберистите са бивши комунисти,които само се правят,че вярват в бог.Крадат,лажат,мажат,вършат поразии а ако ги питаш що така-започват да се кръстят с червен конец на ръката и да викат-не е верно,да пукна,ако лъжа...

187

Кина

преди 5 години

Махнете ги тия паметници на окупатори най-сетне !

186

Анонимен

преди 5 години

Е Руски паметници никой не пипа.Само съвецките бетонени капища.