225

СатаНато

преди 5 години

Нито са ми братя ( имам един брат и е в Канада), нито са ме освобождавали. И аз, и родителите, и пра родителите, и пра-пра-родителите ми, са родени като свободни граждани на България. Абсолютно НИКАКВА връзка нямам със сегашното население на ***, и НИЩО не им дължа. Паметникът няма общо с българската история, този паметник се почита само от предатели и петоколонници.

224

dk

преди 5 години

и на мен не ми харесват някои паметници ,но не ги заливам с боякакво правят властимащите за спазване на законанищогледат и се радватпредставям си такова нещо в една швейцариятам едно цвете неможеш откъса в планинатазатова имат къщи от 1516 година

223

анонимен

преди 5 години

До малки Американизирани мозачета..Пишещи тук по темата за паметника! Едва ли ви е известно.Че България е тясно свързана с Русия и народа и! Те са наши освободители и братя! А не Американците! Живеещи.На *** на географията! Не говорете за нещо.За което само сте Чували! След 1989 г.." Демокрацията" Американска Проми мозаците на идното поколение българско! С 5 лв По Тошово време.Можеше..Да си напълниш чантата в магазина.А сега да си купиш само едни цигари с днешната шума "пари"! Слава на 9.9

222

Анонимен

преди 5 години

До226. Като ги слушам тия турцили са гагаузи ли са, помацили са. Мазни и лакуми за пари , катосе слатат на руснаците. Да се чуди човек как лицемерничат.

221

Анонимен

преди 5 години

До226. Ще минат години ЕС ще се разшири на изток. Всичко това ще стане жалък период на едно безвремие от политиканти. С изхарчени милиони пари за политика.

220

Анонимен

преди 5 години

До 226. Няма как да стане докато стой тоя паметник. Народа се умори от руски п .росто. тии. И бългорски слагачи на Москва. Вижте кависа в НС. Уж българи ама симпатизират на Кремъл. Дори и тия които се броят за турци и те за Кремъл.

219

Анонимен

преди 5 години

*** изостанал народ сте! Хората от преди 30 год тръгнаха напред, оправиха си страните и забравиха! Унгария, Чехия и Полша са на светлинни години, Румъния дръпна напред! В БГ се буксува и върви назад! Имам чувство че останахте в 89 год! Цели поколения израстнаха и няма да се спре да се говори за комунисти, ДС, БКП, Москва.... не знам вирус ли е, или само простотия! Вземете тръгнете малко напред и оставете миналото да бъде минало! Спрете да правите от историята актуалност

218

Анонимен

преди 5 години

Искам да вдигнем паметник на Владимир Владимирович Путин в Борисовата градина!

217

Анонимен

преди 5 години

Другарката Фъндъкова реагирала светкавично. Познайте кога ще реагират в неделя на сигнал за нещо важно и опасно, липсващ капак на шахта например.И кога най-после ще премахнат това срамно петно от центъра на София?!

216

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 222 абе КАСКЕТ,защо не искаш да се премахне паметника на американските пилоти бомбардирали София др. бг градове

215

В посолството

преди 5 години

На *** в София работят около 1000 аташетаДа грабват парцалите и да чистятВенсеремос !

214

Само боя?

преди 5 години

Багери трябва и камиони Това е паметник на окупационна армия и трябва да бъде взривен!

213

Анонимен

преди 5 години

Стига с тая боя. Лайньовците от младежкото БСП ще я почистят отново. Шашки динамит трябват.

212

по кротко

преди 5 години

До Кротко сигурното е че и те са леви

211

Дрън...Дрън..

преди 5 години

Комунисти=Национал Социалисти=Фашисти.....нема разлика

210

Дрън...

преди 5 години

Както казва един известен българин "Мамата" на комунегите !

209

Кротко

преди 5 години

Много интересно послание бе подадено 2011 година ..СЪобщава се че власта в Европа е в ръцете на нагли наркомани и обратни.

208

JJIvanov Кротко

преди 5 години

Обсебени с подсладители подават информация з а Важни проблeми в случая имаме гости духове от NEMeZIDA ..За първи път засякох защитници бели високи *** и Грифони/вижте как ги рисуват древните .Nemezida е придвижена близо до нас заедно с транспортна звезда планета NIbiru.Веднага тестове започнаха с появяването на четирите конника на Апокалипсиса .От тях вече двама са преродени единия като БЪлгарче момче важно..

207

сиромах

преди 5 години

Какво може друго да се очаква от прости гадни мразещи другомислещите в една не напразно наричана дивашка държава?!Българският фашизъм няма равенство по гадостите които е извършил и как при това положение да не е подложен на унищожение?!Даже малко са направили комунистите като отмъщение щом децата на гонените са могли да завършат висше образование за разлика отпотомците на прогресивномислещи дори не са доживели!

206

Реалист

преди 5 години

До АнонименЗа твое сведение до 1955 г. част от Австрия е окупирана от Съветската армия. Хубаво е човек да чете историята.