14

Анонимен

преди 5 години

А бе, българските посолства да не би да кошчета за отпадъци?

13

Анонимен

преди 5 години

БЪЧВАРОВА, КОГАТО ВПРЕГНАХТЕ ОНОВА СТАДО ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ ЗА ДА СВАЛЯТЕ ЗАКОННОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ - ТОВА НЕ БЕШЕ ЛИ ПОДРИВНА ДЕЙДОСТ.И ТО САМО ЗАЩОТО ГЛАВАТАРЯТ НА ГЕРБ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРИМИРИ ,ЧЕ Е ЗАГУБИЛ ИЗБОРИТЕ.

12

бай ПЕТКО

преди 5 години

Следващата "калинка" ц. цачевата ще е пък в Черна гора. Нек.адърниците се опаковат като пашкули... !

11

Едо

преди 5 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ, МНОЖАТ СЕ ХОРАТА У НАС, КОИТО НЕ САМО ОСЪЗНАХМЕ, НО И НА ПРАКРИКА СЕ БОРИМ, ДА ИЗГРАДИМ ЕДНА НОВА, ПО-ДОБРА БЪЛГАРИЯ, ДА ВЪРНЕМ ИЗБЯГАЛИТЕ МЛАДИ И СПОСОБНИ БЪЛГАРИ, ДА ДАДЕМ ШАНС НА ТОКУ-ЩО РОДЕНИТЕ И НЕРОДЕНИТЕ БЪЛГАРЧЕТА, ДА ВЪЗКРЕСИМ МНОГОСТРАДАЛНАТА НИ МИЛА ТАТКОВИНА. ЗАЩОТО, ВСЯКА СТРАНА ИМА ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ВРАГОВЕ-БОНВИВАНИ, ДУХОВНИ И МАТЕРИАЛНИ ПОДРИВНИ ЕЛЕМЕНТИ. НО, САМО ОТ ЗДРАВИТЕ СИЛИ НА ДЪРЖАВАТА ЗАВИСИ, ДА СЕ СЪХРАНИ САМАТА ДЪРЖАВА. КЪМ ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ!!!

10

Анонимен

преди 5 години

Мишоците напускат кораба....и всеки иска сигурност като дипломат! Калинките нямат чет!Никой ли не иска да е министър?!

9

Роб на влаЗта

преди 5 години

Ще се върне ....да бе като министър на ВР да не е луда след *** които *** в МВР и неуспешната и непоправима реформа с чантаджийте.МВР е на смъртно легло-тягова администрация ,пълно с пенсионери на които не им се работи ,демотивация на служителите ....

8

Анонимен

преди 5 години

Бъчварова е синоним на Калинка бездарна.Провален министър на МВР.Никой не гласува за нея да е депутат,хората не я искат и за награда ББ я направи шеф на кабинета си.Сега"дипломат"в Израел.Знае ли иврит? Удобно местенце за послушковци.Тази се провали навсякъде къдто я сложиха а дипломацията е половината от политиката на една държава.Нямаме истински дипломати а командировани на курорт като Надка Махайлова и редица други дъгогодишни курортисти.

7

Анонимен

преди 5 години

Виждам поредния дипломат от "кариерата", който заема полагащото му се място след вярна служба. Абе не трябва ли дипломатите да са хора с връзки и контакти в съответноте държави. Да са обучавани да бъдат такива, за да има полза държавата им от тях в междудържавните си отношения. Каква е тази работа, всеки временен, които се е правил на политик и направил определени услуги да бъде пращан като награда за посланик.

6

софиянец

преди 5 години

Ако кмета Фандъкова ни направи от много години отлаганият АКВАПАРК на определено място - ул. Резбарска ...със изгр. инфаструктора и ГОРА от липа ...бор...бреза ...НА 3.5 км. ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА .- то ние ще направим -Иниац.комитет / ФАНДЪКОВА - посланик в САЩ / !!!

5

Бай Оня

преди 5 години

Изпращат каката на безплатна екскурзия, България отдавна няма дипломати, а заслужили екскурзианти. Нищо лично против нея, даже е хубава като жена, но като дипломат ще е пълна нула, каквато беше и като вътрешен министър!

4

ясно е

преди 5 години

Подривна дейност е че ГЕРБ е на власт,държавата е разядена от корупция,не работеща държавна администрация и органи на властта,и най страшното е че корупцията вече убива Българи и всичко се замазва и крие.

3

Анонимен

преди 5 години

И аз искам.

2

бай Тъпчо

преди 5 години

Ееееее най-после бе, то ни са изчака чакалото да я чакаме да стане...Ами къде да я пратят другаде ако не в Израеля бе-то като я погледнете в очите и две шестолъчки светят там а туй е символ на покорност, и от Румянка по-таман няма да са намери за туй място, пък и да и викат "Нейно превъзходителство" баш и отива...

1

писна ми

преди 5 години

Боже кажи до кога ще търпим подобни елементи като тази,и за награда че сътвори хаоса в МВР още по голям и сега говори глупости и лъжи посланик?!