34

гражданин

преди 5 години

Досегашните командно организаторски качества на Борисов постепенно са олицетворение на тези от времето на Живков При всеки провален негов приближен много ласкаво го отстраняваше като неговото отстраняванеозначаше поради преминаване на друга работа .Така се слува и с настоящите министри и съветници .

33

Анонимен

преди 5 години

Почва като Тодор Живков да ги разпраща по далечните страни. Специално тези, които се провалят обаче бай Тошо май ги пращаше в африканските страни. Та си мисля дали за Цецка няма да приготвят палмата в някоя екзотична страна? Иначе трябва да я праща обратно в село Драгана. А и мъжлето на Цецка кога ще го разкарат от Ръководството на въздушните полети? Та той е архитект все пак!

32

X

преди 5 години

Bravo G-jo Bachvarova! Ami ko stana s vanshnia bul ministar, v pensia li e?

31

дипломатически успех

преди 5 години

Крайно време беше да си я прибират в Израел... Бойко бая пъти ходи да ги убеждава!Сега следват Надка, Кристалина, Кунева... ..и може би Паси..? Ама не вярвам чак такъв късмет...

30

Анонимен

преди 5 години

Откъдето дошло, там отишло...

29

Анонимен

преди 5 години

23 Цецка искат да я направят Конституционен съдия за да се отърват с финес от нея, ама Радев се е запънал

28

Анонимен

преди 5 години

ОСвен това ако ще критикуваме САЩ, Великобритания и т.н. че си пазят колониите, нека да сем честни докрай - Защо Русия нахлу в независими държави като Полша, Финландия и пр.? Събитията са доста преди Виетнам?

27

Анонимен

преди 5 години

Такааааа досега говорехме за ФАШИЗЪМ ВЪВ БЪЛГАРИЯ. Сега като видяме че фашизъм в България няма, а режимът на БКП е престъпен минахме на опраданието - а вие защото биете *** - "Виетнам". Не оправдавам Виетнам, но нека да да си спомним, че по това врме вече има Студена война, отговорник за която е СССР. ОСвен това Виетнам е късно - 1963. Нека се върнем на Корейската война.

26

Защо?

преди 5 години

Защо и как допуснахме простотията да ни управлява?

25

Анонимен

преди 5 години

Посредственият Борисов се обгради с посредствени министри , а тази би всички рекорди !!? Посланик в Израел - ПР.Радев да я разкара!!

24

Кое налага,

преди 5 години

да е отново МВР шеф?? Тази вече веднъж се провали!! И кое налага да стане посланик в Израел?? Нали е шеф на кабинета на Боррисов?

23

армагедон

преди 5 години

Винаги на "калинките"намират стол!

22

ПЕНКО

преди 5 години

ЧЕ БЪЧВАРОВА Е СТАР ,СБРЪЧКАН ИНДИВИД Е ВИДНО - НЯМА ВИНА !!! ОБАЧЕ СЕМИТСКАТА ЕВРЕЙСКА ДЪРЖАВА ЗАСЛУЖАВА ТОЧНО ТАКЪВ НАШ "ДИПЛОМАМАТ " - ФЛЕГМАТИЧНО - ОЛИГОВРЕНИЧЕН !!! ДАНО СА ВИ ЯСНИ ХАРАКТЕРИТЕ - ПСИ .!!!

21

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е пълно с некадърници като тая. При тях други не виреят.

20

Анонимен

преди 5 години

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ЩОМ ТАЯ ЩЕ НИ ..................... В ИЗРАЕЛ !?!?!?

19

Анонимен

преди 5 години

ДА НЕ БИ ЦЕЦКА ДА СТАВА ПОСЛАНИК В ЧЕРНА ГОРА?ще пече кълки на адриатика и ще пръска чар.

18

фагундьо

преди 5 години

"братска държава" - и от кога израел са ни братя?

17

Анонимен

преди 5 години

Да я прати в консулството в Йерусалим - може да я гръмнат.

16

Друг

преди 5 години

Боко ходи в Ч гора после в Израел. Дали да уреди къщите на любимите му дами,мебели да изберат па и спални.. Перефеазирайки един бивш министър.. чужденците биха казалиЕгати и държавата щом тези... Са им посланници.!! Хм с какво ли са ни обидили и ч гора и израел..че им пращаме такива капацитети..-- клонинги на ББ..,абе кой избор му е бил нормален.

15

Възмутен

преди 5 години

Как ще има България авторитет в чужбина, като за посланици пращат все провалили се некадърници? То не беше Надежда Михайлова (Неинска), Меглена Плугчиева, Димо Гяуров, Мая ...(тая в Брюксел) и т.н и т.н И тези "дипломати" са началници на кадровите дипломати, които са завършили по специалността, знаят езици, издържали са конкурси, почнали са от най-ниския дипломатически ранг (аташе) и... никога не стигат до посланик, заради такива политически ***!