16

Burzum

преди 5 години

Гледах кадри ...ама само как подскачат корейчетата с гранатометите и държат строя при това...Тръмп ще се пукне от яд ,че джендърите му не могат да направят парад....

15

Анонимен

преди 5 години

Кой прави все още военни паради? Само разни азиатски кочини.

14

Анонимен

преди 5 години

До Гошо...ТъпотоИ за какво ни е тази армия по-точно?

13

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Цялата ни сухопътна армия,ако се събере на един площад,ще направим един...скромен корейски парад.Време е Боко и...коалиция да помислят по въпроса;пари колкото за един такъв...парад имаме.

12

citizen

преди 5 години

Какво прави или не прави Северна Корея, не е наша работа. Важно е, че не са нападнали никой и не тероризират света и инакомислещите, отказващи да приемат ''Новият световен ред'', налаган под маската на ''демокрация и евроатлантически ценности'' . Реалната заплаха е другаде и мисля знаете кой или по-точно, кои визирам.

11

Анонимен

преди 5 години

Малкото Кимчи взе да идва на себе си. ХранЪтЪ прай борбЪтЪ. Разбра, че само с перчене не става. Трябват и пари. Ще се отвори към света или ще си остане *** дупка.

10

Терсенето

преди 5 години

Да бе, Поднебесната империя, яко се подиграват със джендърите

9

ьзц

преди 5 години

всеки който не е слуга на САЩ е диктатор и САЩ са готови да помогнат на всеки който иска да демократизира тази страна отново тук се пропуска новината как САЩ са преговаряли с военни във Венецуела за свалянето на Мадуро като обяснението е било че те били готови на преговори с всеки искащ да демократизира страната си няма такава наглост... ореваха света за евентуална руска намеса в изборитено без никакъв срам организират преврати по целия свят повръща ми се от тези нагли лицемери

8

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуНеоспорим факт е, че повече краварци ходят в СК, отколкото СКци ходят в хамерика ;)

7

Гoшу

преди 5 години

До SHEFAБил съм. Много е зле. Затова е пълно с американски емигранти в Северна Корея :)))

6

Анонимен

преди 5 години

КИМ ЧЕН ун КАПИТУЛИРА!!!ИДВА ВРЕМЕТО НА ТУРЦИЯ И ИРАН!!!!!!!!!!!!1

5

ТАКА ДЕ

преди 5 години

До ГoшуБез теб ще е още по-красив!

4

Вече го понижихте

преди 5 години

Ким Чен-ун !!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Браво на Ким още един военен парад който ще остане в историята на човечеството, цяла СК празнува днес заедно със Великия Ким.

2

Анонимен

преди 5 години

А КАКВИ ПАРАДИ ИМАШЕ В БЪЛГАРИЯ ЕДНО ВРЕМЕ!10 ХИЛЯДИ Е СМЕШНО ЗА ДЪРЖАВА КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!!! ТАМ ПАРАДА ТРЯБВА ДА ПОЧВА ОТ 100 ХИЛЯДИ!!ТЪЙ, ЧЕ ИМАМЕ ОТБИВАНЕ НА НОМЕРА!

1

Гoшу

преди 5 години

Ким Грух клекна пред САЩ - ФАКТ! :))) След няколко години глад и санкции и оня мърсолко - джуджето в Кремъл ще клекне или ще го свалят и света ще стане едно много по-красиво място :)